🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 866
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Тренера става все по-дразнещ.

# 436
Злобчо не се сдържа и вдигна златната гривна нарочно..избива му злобичката..ако и да се опитва да я крие зад канчето с ориз...

# 437
Веднъж да съм съгласна с Влади за това, че победата на Георги си беше някакъв вид справедливост спрямо вчера. М/д Жоро май е имал сколиоза или някакво гръбначно изкривяване, или на мен така ми се струва

Така като слушам за плановете на лагер 2 (изказани от лагер 3, които как по дяволите стига тази информация до тях), тази седмица едва ли ще се размине без заминал си. Предполагам или Тренерът или Петя. Дори днес да се разбере (както може би ще стане) за съюза между Кирил и Дзами, едва ли за останалите ще стане ясно, че Миро също играе с тях. И ако се падне номер на гривна от лагер 2 и утре сложат Кирил и Миро срещу Марина и Петя с идеята Кирил да се повлачи по пясъка, както Дзами вчера... той няма да го направи заради Миро. Съответно жените ще отидат на битка за оцеляване. По спомени, някой беше писал миналата седмица, че имало промо снимка в А1 (май), на която Марина и Петя били на някакво изпитание за изометрия насред водата... Понеже Марина се показа, че е добра на такива неща и издържа дълго, предполагам тя би победила. Ако пък не, Тренерът май-вероятно ще я спаси.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 21:18 от Geri2000

# 438
Май са забранили на публиката вече да подсказва, последните игри са много мълчаливи, но пък за сметка на това не могат да си позволят да ги чакат цял ден да мислят пъзел и продукцията е решила да помага.

# 439
Гогов се мъчи да е оригинален,но не му се получава.

# 440
Много сладко Миро бъзика Влади.

# 441
Еее как така жена ще се състезава с мъж в строеж на навеси? Пък и Гогов го бива много в тия неща. Видях как се подсмихна доволно.

# 442
  • София
Сони, да знаеш, че след този епизод в онзи раздел "феърплей - мъже/жени" ще гласувам отрицателно.
Ще ми е интересно да ги гледам след малко, но - даже не с оглед на конкретните мъж и жена (играчи), не ми е равнопоставена.
Споделям си.

# 443
Ма как игра за правене на заслон се пада на Гогов .... то е като на Иван да му се паднеше песен на Глория (както каза Венци)

Айде и аз да предам поздрави за Гогов, за Влади, за Миро и за Алекс

# 444
  • Другата България
Е, ако Гогата загуби тази игра верно приятелите му ще го отсвирят. Joy
Типично като за него е с този подслон/заслон.
Явно наистина е много горещо, затова и на играта на двамата богати подсказаха - слънчев удар ще получат всички ако ги чакат да се намъдрят сами.

Разказът на Киро ще го оставя без /обстоен/ коментар.
Влязъл заради жена, искал да ѝ се докаже. Sunglasses
Как точно? С поведение като на хрътка, ококорен поглед и лукава усмивка - адресирани към всяка една свободна жена на острова? Или признавайки си публично, че се е опитвал да реди пъзели с друга /а уж се разделили с приятелката си точно преди да влезе/ докато /вероятно/ е имал връзка с нея?
Поне това, че има затруднения с реденето се изясни - той е наредил само един пъзел до момента на съзнателното си мъжко съществуване.

# 445
Хайде сега Вера да нарита... Гогов, ще съм много доволна. 😊

Петенцето си я взеха за бушон, да и ' ревункат на рамото и шета в лагера. Пък тя си мисли, че я харесват и заради нея самата я вземат.

Миро много хубаво майтапи Влади.

# 446
В чудо се видя Саното как още да подскаже. Че перефрзира, че уточняващи въпроси задава, и пак не им текна мисълта.

Миро кефи, как тънко пуска Влади по пързалката. 😁

Игра за Гогов дадоха, но ще е яко Вера да изненада.

Киро не можел да вдигне самолета на Филипините.
Сега като се замислих Беркето сигурно и той не може да го вдигне.
...
Някакви пълни глупости ми говорят тука.
Участници в Сървайвър са споделяли, че при глад, стрес и въобще в екстремни ситуации тялото минава в авариен режим и не губи ресурс в подобни занимания. Жените нямат цикъл.

# 447
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Напук на логиката, но съм за Вера. Дори само, за да му видя физиономията на Гогов.

# 448
  • Другата България
Само на мен ли ми се струва, че Гогов играе за Вера?

# 449
Само на мен ли ми се струва, че Гогов играе за Вера?

Да!

Общи условия

Активация на акаунт