🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 750
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За следващ сезон - да вземат да оформят нещо като "стаичка" - от паравани примерно. Няма да е "изповедалнята", а "коалиционната". И тия разговори сред храстите - да се провеждат там. Вътре: и присъствена книга, където влизащите са длъжни да пишат кога, в колко часа и колко време са били.
Всеки влизащ може да прочете, но няма да знае кой за какво си е хортувал.
Доста блъфове могат да се сътворят. Да речем: влизат Иван и Мимо няколко пъти и са вътре по 5 мин. Влизат БиБетата и стоят вътре 15 мин. Влизат Пъзела и някоя от дамите и стоят 1 мин. Simple Smile

# 616
  • България
- Я, много си хубава!
- Да, много съм хубава!
FlushedFlushedFlushed

# 617
Оф бе Марина.  Защо не сложи Георги с Бистра. Да я саботира и да имате шанс да и оберете половината гривни 😑

# 618
Много рискован ход. Нито Бистра, нито Гогов са слабаци. А и двамата се разбират доста добре.

# 619
  • Другата България
Сано, ако още веднъж нарече Дзами “прозорливия търговец“..........
Тази “коалиция“ Дзами - Миро - Бистра ми идва криндж.
Заради нея Миро май ще мине на второ място в личната ми класация.
Той не мисли да променя нищо в ......нищото, което е правил до сега.

Сега, аз малко се обърках.
Дзами, “прозорливия“, в момента има ДВЕ коалиции.
Едната е той - Гогов - Вера.
Другата е той - Бистра - Миро. /Миро между другото знае ли, че Бистрето и Дзами са редили пъзели някога, някъде? И че се явява третия в една тройка /островна/, а обикновено той е излишен - третия?/
Сега ще сформира трета - с Киро. Joy /най-после Киро ще си има коалиция, макар и фалшива, защото Дзами го иска основно като бушон и доносник/.
Накрая наистина ще стане хитрата сврака, с трите крака.

Гогов финалист!

# 620
  • България
Всеки път като чуете "златен", пийте шот.

Добббре, може ли превюто за след пет минути да е толкова издайническо?

# 621
Ехааа, егати самочувствието! Ще го прави 'златно момче" като самата тя никога не е била 'златно момиче" .... има ли пъзел или игра с мислене Бистрето е пълен аут!

# 622
  • София
Гледаме началото на кариерната промяна на Земеделката: прибира се и прави ферма за водорасли. Страничен продукт - раци или миди.
Ако се засуши нещо из североизтока - ще рИве и няма проблем.

# 623
Мери, и аз останах неприятно изненадана от тройката Бистра - Миро - Дзами.

Иначе, големият моралист и виден радетел на 'мъжката дума' Дзами, към момента е в поне три коалиции. Крадеца вика 'Дръжте крадеца'.

# 624
За Петя и Марина съм.

# 625
Имам дежа вю как Тренера иска да се жертва. Особено ако е паднал от дървото а и нали нещо не бил добре.

# 626
На Гогов другата игра да е съчетание с лента Simple Smile, не може само заслони да му се падат Grinning

Аз викам за богатите (което не ми е присъщо)!

# 627
  • Другата България
Мери, и аз останах неприятно изненадана от тройката Бистра - Миро - Дзами.

Иначе, големият моралист и виден радетел на 'мъжката дума' Дзами, към момента е в поне три коалиции. Крадеца вика 'Дръжте крадеца'.
И на всички е дал “мъжка дума“.

В техния многоъгълник аз съм си за Влади, но не ми допадна това, че избяга от битка с Дзами с този глупав популистки мотив.

# 628
Оф бе Марина.  Защо не сложи Георги с Бистра. Да я саботира и да имате шанс да и оберете половината гривни 😑
Георги категорично отказа да саботира. Както и Киро.

# 629
Че то да не е "Концерт по желание"....

Общи условия

Активация на акаунт