🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 734
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И заради отказа им да саботират, ще си отиде една жена от лагера им. Заради тъпите приказки за чест и тъпотии, ще пратят Петя или Марина вкъщи. Тъпи ли са, нарочно ли го правят, не знам. А Марина от какъв зор си сложи Петя насреща, още не знам. Има Нина, има Мая... ама не, зор някоя да си ходи.
Не че толкова ми дреме де, която и от двете да си отиде, ми е все тая, ама акълът ми се противи на такава вопиюща тъпотия.

Верчето и Гогов ме разплакаха покрай Ванеса, направо се просълзих и пращах сърца към екрана Heart

# 631
Венци вика за всички, много е готин. Такива съотборници и въобще състезатели трябват в подобни предавания... нищо, че не вдяват стратегиите толкова

# 632
  • България
Психиатър на терен

# 633
И заради отказа им да саботират, ще си отиде една жена от лагера им. Заради тъпите приказки за чест и тъпотии, ще пратят Петя или Марина вкъщи. Тъпи ли са, нарочно ли го правят, не знам. А Марина от какъв зор си сложи Петя насреща, още не знам. Има Нина, има Мая... ама не, зор някоя да си ходи.
Не че толкова ми дреме де, която и от двете да си отиде, ми е все тая, ама акълът ми се противи на такава вопиюща тъпотия.

Верчето и Гогов ме разплакаха покрай Ванеса, направо се просълзих и пращах сърца към екрана Heart
Ако беше сложила Мая можеше да се обедини с Бистра.

# 634
  • софия
Великомъченица Марина непорочно заченалата пак в тежка драма. То сълзи, то разбит дух, то ярост.
 Начи, Гогов, ако опущите играта лично ще дойда да те напляскам.

# 635
И пак ще трябва да спасяват Марина.

# 636
Гогов май си вярва ,че е голям играч.

# 637
  • България
Майкооо, Бистра колко е дразнещо арогантна и високомерна... Адски кофти човек.

# 638
И пак ще трябва да спасяват Марина.
Тренерът ще спаси Марина

# 639
  • Be realistic - plan for a miracle.
Арогантна и високомерна са точните определения за нея. Simple Smile Има обаче и привлекателни черти, харизматична е, просто тая придобита привилегированост, с която се носи през живота и гледа отвисоко на острия си нос я прави крайно неприятна.
Майкооо, Бистра колко е дразнещо арогантна и високомерна... Адски кофти човек.

# 640
  • София
Нямаше как Мая да се обедини с Бистра, защото щяха да играят в различни отбори.
Утре само бедните ли ще играят?

# 641
Обаче и тия около нея като почват да я прехвалват и не се издържа наистина...

# 642
  • България
Арогантна и високомерна са точните определения за нея. Simple Smile Има обаче и привлекателни черти, харизматична е, просто тая придобита привилегированост, с която се носи през живота и гледа отвисоко на острия си нос я прави крайно неприятна.

На вид я намирам за непривлекателна и ми напомня на мъж и в лицето, и в тялото.

Като баща ѝ е толкова висок да бяха да записали на волейбол, съвсем са се сбъркали тези хора.

На Венци му е скучно и разиграва сценки от режисьора.

# 643
И богатите и бедните ще играят утре...

# 644
Това беше мъчително за гледане 🤦🏼‍♀️

Наистина ги размазаха

Марина от 3-4 седмици насам обяснява как ще си понася някакви последствия и накрая някой друг го отнася
Ако утре не си тръгне вече наистина именно тя, ще съм много ядосана

Общи условия

Активация на акаунт