Отговори
# 165
А, за Онзи и аз не разбрах за како иде реч. Пожелаваме здраве, другото се оправя. Все някак. А често се наместват от само себе си нещата, та и да ги мислиш ...

Елифче, да кажем - да. Благодаря ти. Kissing Heart Не че сичко е идеално, но то в реалния живот идеалности нема. Затова пък не пречи да се стремим да има. Joy

Има некъв ретрограден Меркурий ... то уж и за хубаво бил той ... ама от вчера ми се объркват доставките от складовете и аз и двата пъти си се ядосвам ... та ... да, не ми харесва тоз Меркурий.

# 166
Онзо, и ти да затягаш болтовете на шенкелите бърже!

А мен не ме мислете - вече си похарчих все още неполучения коледен бонус за нови екипировки с двойно предназначение. Т.е. борба с щерката кое за кого да остане.
А майка ѝ клати глава и вика "Що стори с дъщеря ми, ненормалнико?"

Ама как казват по бащиния ми роден край : "Он е луд по цЕлата глАва!"

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:40 от Doppel T

# 167
Трябват си и удоволствия в живота.

Отивам за торта. Днес е рожденият ден на госпойцата, официално отбелязване в събота.

# 168
Да ти е жива и здравичка, Лоре! 🧁💝

# 169
  • Варна
Честито на малкото Лори! А голямото Лори да запретва ръкавите, че до събота трябва всичко да е тип топ. Като знам как ги изживяват децата тия празници...

# 170
Честит празник, Лори! Grinning Да расте здрава и щастлива!

# 171
  • Далечният изток
Да ти е здрава и много щастлива рожденичката, Лори!

# 172
Много да е здраво и весело малкото Лори! И готино да си изкара празника!

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 17:50 от Doppel T

# 173
  • София
Честит рожен ден на хубавото момиче!

Моята е след един месец, трябва да мисля за подарък.

# 174
Лори, да ти е жива, здрава и щастлива и много да и се радваш на успехите!

# 175
  • София
Лорче, честита да ти е щерката! Много да те радва и да има страхотен празник!
И моята щерка е точно след месец. Подаръка съм го измислила аз,  но чакам да го пуснат евентуално в онлайн пространството. Ако ли не ще търся друг модел.

# 176
Много сте мили, благодаря! Nature Sun With Face

# 177
Честито на рожденичката и от мен! Да продължава да командори момчетата както досега! Simple Smile

Днес една колежка също беше рожденичка. Бонбони, сладки, безалкохолно, минеш, вземеш нещо и обратно на компа. А какви рождени дни имахме едно време: торти, ядки, соленки, плодове, напитки, подаръци, честитки и сладки приказки ... половин, че и час сме откарвали. Ееей, съсипаха я тази държава!

# 178
Абе щото не си била в типичната немска фирма (поне от моя опит). Как хора с по 5к€ заплата се радват, щом РД-то им се пада в почивен ден и няма да се налага да черпят колегите си. Как когато не са имали тоя късмет, правят някой домаше кухен (всичко от кекс до торта се зове така) от тия готовите смески в кутийка, че най-евтино ще им излезе, като, естествено, придружаващи напитки да предложиш си е чисто разхищение. Как са опитвали да минат между капките, без да си обявят рождения си ден, но загубили в лотарията, понеже на настолния календар на шефката е отбелязан всеки, та после, слад като бъдат разкрити, им се налага спешно да притичват до близкия супермаркет и да се охарчат дори повече да купят нещо, че да не станат съвсем за резил.
Как когато единственият работник българин във фирмата ни остави кутия бонбони в офиса, понеже някое от децата му завършвало училище или имало рожден ден, го гледат с изражение тип "Тоя верно ли е толкова луд или просто е слънчасал?!"
Което, пък, не пречи при почерпка от някой друг да натъпчат колкото може повече в устата, щото всичко е на аванта ... Joy

Та какво каза за държавата?

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 11:09 от Doppel T

# 179
Охх, Допел, задавих се с кафето Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт