Отговори
# 150
Благодаря, Бази! Имам го. Обаче Дефламол-а е по-добър. От опит.

С парфюмите съм в дълбоко затишие, та не мога да помогна.

# 151
  • София
Виж по Фейсбук групите за парфюми.

Мен вируса не ме пуска и започвам да си внушавам, че е нещо повече. Дано е само внушение.

Сдобрих се с дъщеря ми и съм много щастлива. Естествено, отнесе един парфюм, ама за нея има винаги.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 10:52 от Rockstar

# 152
Дааа, Дефламол, сещам се. За мазане.
--
Роки, не ги понасям тези фейсбук групички. Твърде много и излишно инфо и шумотевица. Повечето инфо не струва. Нямам време за пресявки. Ще дерзая на пусия като излезе пак на моите места.
Този последния грип е така. И аз го влача вече втора седмица. Бавно заминава и сякаш се влошава, но е измамно. Просто се точи дълго.

# 153
ММ така се влачи 2 седмици - втората беше по-зле. Аз го карам някак си на крак, детето и то 2 седмици почти. Те, двамата, имаха доста секрети за вадене - аз така си обяснявам двете седмици. Много е тъпо да си болен, да минава.

Прочетох аз малка черна рокля и в главата ми - рокля ... таман се бях засилила да я търся у Гуглето. Joy

# 154
Оле боже, добре, че не съм станала лекар/ медицинска сестра. Казаха ми сама да си сменя превръзката на оперативната рана. Егати трудното нещо, а докторът го направи светкавично при първата смяна.

# 155
Лори, надявам се да си добре!
Ще се справиш. Горе главата.

# 156
Оле боже, добре, че не съм станала лекар/ медицинска сестра. Казаха ми сама да си сменя превръзката на оперативната рана. Егати трудното нещо, а докторът го направи светкавично при първата смяна.
"Оправи се сам" явно и до София е стигнало. Здравните осигуровки за какво ги плащаме?! Хайде, най-после да узаконяват частните сестрински практики.
Лори, следващия път ще е по-лесно, кураж!

# 157
Много добре съм, благодаря, Лан!
Ели, те сестрите не можели да махат превръзка, която докторът е сложил. Щом я е сложил той, там трябва да си стои. Joy А той сам ми каза, че мога да си я сменя, тогава защо сестра да не може? Grinning Както и да е, справих се. Няма да гоня зает хирург с пълен график с операции лично да сменя марлички. Докторът е страхотен. И другите от екипа му бяха страхотни, много съм доволна. Реално важната работа е свършена добре, другото са незначителни детайли.

# 158
Пази ме, Господи, от доктори, от неприятели сам ще се пазя...

Мнението ми за здравеопазването се покрива с това на Барон Мюнхаузен Wink
Този от едноименния филм на Тери Гилиъм.
Който се интересува, ще си го намери, който не си го намери, значи не се интересува Wink

# 159
Лори, бързо следремонтно възстановяване!

# 160
Мерси! Тъкмо малко почивка от работа... Sunglasses

# 161
  • София
Мерси! Тъкмо малко почивка от работа... Sunglasses
Бързо възстановяване. Simple Smile
Щи мине кат на кутре. Simple Smile

И аз бях за малко в бокса за обслужване, за седмица.
Окачването хич го няма. Шарнири, амортисьори, пружини, щанги, тампони - сичко плаче за ново. Са се нядявам барем малко да се поуталожат нещата, но за момента няма особен ефект. Или поне не този, който ми се иска, де. Simple Smile

# 162
  • София
И на двамата бързо възстановяване! Да ни се похвалите скоро с добри новини!

# 163
Някакъв ретрограден Меркурий върлува май.
Всички имат някакви болежки.
Да минава и заминава!
//
Да се оплача.
АМакакможе тези в сериала ми "Гениалната приятелка" да сменят в четвърти сезон всички главни и второстепенни актьори. Все едно гледам имитация и едни грозни, грозни. Нито присъствието, нито излъчването, нито сюжета са същото въздействие. Направо ми провалиха филмчето. Бяснаааа съм!

# 164
Бази и аз първоначално реагирах така, но после свикнах с Елена Греко. С новата Лила не успях ... Изгледах всички нови епизоди и да, нямат същото въздействие.

Инче, вие оздравяхте ли?
На Онзи се чудя нов мотор ли да му пожелая или ново коляно Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт