Отговори
# 135
  • София
Честит празник!
Аз пък се надявам да не познаят скоро с прогнозата за дъжда, че едни майстори имаме вкъщи. Да могат да свършат поне нещо днес.

# 136
Идва зима...

# 137
Мега студ, вятър и лед е навън. Мозъкът ми залепна за черепа от студ днес навън.
Приземих успешно. Горещ душ, чаша червено вино и лягам да гледам простотията биг брадър за релакс.

# 138
Не бих си причинил да гледам Биг Брадър! Вън времето си е нормално, все пак сме края на Ноември.
Имам печени ябълки и ром !

# 139
  • Варна
Имам нови осем пъзела. И жестока глоба за превишена скорост. Живот ли бе, да го опишеш...

# 140
Имам нови осем пъзела. И жестока глоба за превишена скорост. Живот ли бе, да го опишеш...
Глоба? Ясно къде са отишли парите за деветия пъзел ....
Я си признай, ти караше или летеше ? Wink

# 141
  • Варна
Направо ми се реве, Лане, за тия пари, които сега ще кихна на държавата не знаеш колко пъзела мога да си купя...  Сигурно около 20 по сегашните промоции на черен петък. Както и да е. Ще го преживея. Айде добро утро Simple Smile

# 142
И в мрачното време може да откриеш красота.

Аз обаче (пре)открих болката, заливайки ръката си с вряла вода Confused

# 143
  • София
Елифче, ще мине бързо.
Аз пък нямам топла вода, преместих се от леглото на дивана и чакам....

# 144
Хлапето ми даде списък с гости за рождения си ден. "Не искам момчета! Само момичета тая година!" Гледам списъка, мигам на парцали. "Мамче, а Атанас (сменям името) какво е? Не е ли момче?!" "А, да! Само той!"
Rolling Eyes

# 145
От малки ги учат как да тестват мъжете.
Горкия Атанас, кой знае как ще го въртят на бавен огън в женската компания. Особено ако освен рожденичката има и други, които да са решили "да поканят само Атанас" на рождения си ден Wink
Но пък може да му е от полза като порасне?

# 146
А, той сигурно ще стане хубавец - рус е, със зелени очи, висок върви. Но и мойта е хубавичка (нямам заслуга, прилича на баща си).

Кажете какво да занеса на сестрите в болницата, където се наложи да постоя няколко дни (добре съм вече, беше лека операция). Сигурно им е писнало от сладки неща, алкохол вероятно не им дават да пият на работа. За доктора съм измислила.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 14:41 от Lorelada

# 147
Лори, здрава да ти е малката хубавица. Grinning Пу-пу!

Лане, ноември, ноември, ама куту има вятър знаеш как пронизва - ледено, студено. Брр!

Елифче, как си с ръката? То си е вид рана, да се пазиш.

# 148
Инче, благодаря, още съм добре, че мехурите не са се пукнали. След това ще го мисля.

Лори, малката е голям сладур.
Занеси им нещо домашно. Ако майка ти може да прави тиквеник, пита и т.н., ще се зарадват.

Добро утро! Хайде на кафе Simple Smile

# 149
И аз съм за тиквеник.
//
Елиф, Пантенол спрей много помага.
//
Издирвам малката черна рокля на Герлен (черната Black Perfecto), изчезва ми под носа вече 2 пъти.
Попаднах на един сайт koku.bg, но не съм пазарувала от него и не съм сигурна колко е надежден. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт