Отговори
# 45
Тц, мъже вкъщи не каня. Иначе спалнята ми е прекрасна.
Да повторя въпроса на Допел: Къде е тръпката? Stuck Out Tongue Winking Eye

Появява се с welcome drink-а Stuck Out Tongue Winking Eye

# 46
По-добре е, ако се появява без. Grinning Таман ми съобщиха, че вкъщи няма вода. Тва ако знаете каква тръпка ми предизвиква ... Joy

Котаракът прояде ... безкрайно съм щастлива.

# 47
По-добре е, ако се появява без. Grinning Таман ми съобщиха, че вкъщи няма вода. Тва ако знаете каква тръпка ми предизвиква ... Joy

Котаракът прояде ... безкрайно съм щастлива.
Ами Инче, като няма вода - точно като Наполеон и Жозефина натюр Mr. Green
Котарака явно те тества Wink

# 48
  • София
Некво оживление настанало, живи сте, браво. Simple Smile
На кафе и риба сте основно, гледам. Simple Smile
Апвам секви риби или поне повечето познати и предлагани. По шаран не си падам. Simple Smile
А лятото, у нас, умрем за печена скумрия и бира, на мазен капан на плажа. Simple Smile
Любител съм на кафето, макар че напоследък гледам да се ограничавам. По едно време, години наред, лупах поне по 6-7 на ден. Не залитам чак толкова в детайлите, но предпочитам читаво. Имам стар автомат в къщи, на близо 15 години. С качествено кафе става доста прилично. Някои по нови машини го правят по-смотано. Simple Smile

Допел, сьомгата от север, няма нищо общо с таз, предлагана в магазините, че и в заведенията, дори и скъпарските. Поне у нас, де. Simple Smile И по разните му маркети, на тая дет пише "норвежка", е заобиколила много отдалече сички фиорди. Simple Smile

Поскъсали са ми се маншоните и ми хлопат шарнирите. Simple Smile Последните 1-2 години стискам, ма май съвсем скоро ше влизам в бокса. Simple Smile

# 49
...
Допел, сьомгата от север, няма нищо общо с таз, предлагана в магазините, че и в заведенията, дори и скъпарските. Поне у нас, де. Simple Smile И по разните му маркети, на тая дет пише "норвежка", е заобиколила много отдалече сички фиорди. Simple Smile
...

Живо здраво, Онзо!
Тук, в Дойчландия грешна информация по етикетите е силно наказуемо, заради което вярвам на написаното.
Не, че дошлата от Норвегия сьомга е супер- няколко филма по тукашни телевизии съм гледал, които показват начина на гледане и съм ... абе леееееееко скептичен по отношение качествата ѝ. Защото и това на храните за нея варира силно, а там контролът не е най-високия.
То пък само това да беше проблема в храната ни ...

# 50
  • Варна
Мойте нещо ме нервират днес. Вече начуках канчето на единия, другите не смеят да гъкнат. И що трябва така да я караме?!?

# 51
Мойте нещо ме нервират днес. Вече начуках канчето на единия, другите не смеят да гъкнат. И що трябва така да я караме?!?
Защото не си извадила камшика да покажеш кой командва. Извади го, опердаши един и после всички ще стъпват на пръсти около теб. И кафе ще ти носят, и шоколад ще ти поднасят, мотора ще го лъскат до блясък ама пусто трябва твърда ръка.
Ама знаеш ли, може да са те харесали и за това да те нервят. Една жена като се изнерви, като и блеснат очите става по- привлекателна. Да не би да си имаш още ухажори, м ?

# 52
  • София

Скрит текст:
Тук, в Дойчландия грешна информация по етикетите е силно наказуемо, заради което вярвам на написаното.
Не, че дошлата от Норвегия сьомга е супер- няколко филма по тукашни телевизии съм гледал, които показват начина на гледане и съм ... абе леееееееко скептичен по отношение качествата ѝ. Защото и това на храните за нея варира силно, а там контролът не е най-високия.
Да бе, не споря. Само казвам, че водата от извора е по-различна. Личен опит от миналата година. Специално за Норвежко. Даже си бяхме взели умишлено една тарелчица от тук и правихме сравнение. Нищо общо със северен елен. Simple Smile Аз лично харесвам и за мен разликата беше огромна. Това исках да кажа. Може и да не обясних кат хората. Simple Smile  

Аре, кило сьомга от мене. Simple Smile  /опапахме я за 0 време Simple Smile /
И малко вода и камък, в добавка. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 06:52 от Онзи

# 53
  • Варна
Лане, сега ме замисли. Може пък да искат да извадя камшика!

# 54
Лане, сега ме замисли. Може пък да искат да извадя камшика!
Почваш да мислиш в правилната посока ! Сложи кожени ботуши, панталон и яке. И трябва да гледаш строго и безмилостно ! Ще разбереш как трябва се действа Wink

# 55
Честито на имениците! Flowers Bouquet

Иначе наминах да оставя една идея. Може да има желаещи да се възползват Wink
Скрит текст:
" Бих искал да изживея следващия си живот отзад напред. Започването със смъртта е един проблем по-малко. Събуждаш се в старчески дом, чувствайки се все по-добре и по-добре с всеки изминал ден. След това те изгонват, защото си прекалено здрав. За известно време си пенсиониран, след това започваш работа и още на първия ден те почитат и ти дават персонализиран часовник.

Работиш 40 години, докато станеш твърде млад, за да започнеш да се наслаждаваш на безделието.

Това те подготвя за гимназията, след това за прогимназията, след това ставаш дете и прекарваш дните си в игри, без да се интересуваш от нищо, докато не се родиш. След това прекарваш 9 месеца, релаксирайки в луксозен курорт с централно отопление и храна в стаята си, която става все по-просторна с всеки ден.
След това „ Опаааа!“ - и накрая се превръщаш в оргазъм. "

Уди Алън

# 56
За съжаление Уди Алън пропуска факта с децата в това което казва.
Честито на именниците да са живи и здрави!

# 57
  • София
Честито на именниците!
Аз си имам две архангелчета, ама едното са го хванали дяволите, та ще празнувам с малкото.

# 58
  • София
Честито на всички именици!
Описаното от Елиф ми напомни за филма: Странният случай с Бенджамин Бътън. Доста тъжен сюжет.
На мен след малко ще ми трябват сили да издържа родителска среща. Хубаво занимание за петък вечер.

# 59
Аз па много обичам родителските срещи. Направо се подмладявам в това училище. Grinning Е, малко е досадно на моменти /особено моментите, в които дълго чакаме някой учител да се появи/, но винаги научавам нещо ново. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт