Отговори
# 30
Сьомгата не е баш морска риба, щото се ражда и умира в сладка вода.
Ако се качваш на север по път 132, всяка пресечена река се казва Сьомгова река. Имат си табелки Simple Smile. Като се връщат сьомгите нагоре за да си хвърлят хайвера по реките, наоколо  пълно с мечки Simple Smile
Иначе харесвам моруна, обаче Бриджит Бардо като отиде да се кара на ескимосите да не трепят тюлени, и сега тюлените изядоха всичката моруна в северния Атлантик. И няма Sad

# 31
Е, се пак съм рибар и знам за сьомгата, най-малкото и от десетките научно-популярни филми за нея и мечките.
Мисълта ми е, че тази в търговските вериги, норвежката, се гледа в заграждения в северно море. За съжаление дива не съм ловил, а още по-малко ял. Моруна също.

# 32
  • София
И даже й дават оцветители, за да е по-розово месото.
Ох, аз съм на две кафета и съм гладна. Аз обичам риба, която не мирише на риба - демек сьомга, пъстърва, лаврак и подобни.

# 33
Уххх, окапах се...
Пържен шаран ми е най-любимото рибно ястие. Плюс миди. Плюс скариди. Плюс барбун... Ееее олях се Laughing
Признай си, че си писала още невечеряла. Joy

Ох, има един стар котарак до аптеката ... болят го зъбите, сега явно много, гладен е, а не си отваря устата изобщо, какво ли не му предложих, основно течно, а обикаля ли, обикаля около мен ... съжалявам го, но ... съм безпомощна направо. Ще умра от яд и безсилие.

# 34
Инче, ти си се заела да спасяваш котешкото човечество Simple Smile

И аз в отбора на риболюбителите и мирисомразителите.

Денят ми започна със Залудо работи, залудо не стой. Страх ме е, че може така да продължи ...

# 35
Инче, виж дали ще пие мляко. Малко ги хваща тънката от мляко, но ако е по-мазно им помага.
Аз на тръстиката. Вън пече, ама си е духовито.

# 36
Е, Елиф и Лан! Сега трябва да се срамя от вас ли, щото днес съм толкоз беззадачен, че мисля дори и мач да гледам следобед на втория монитор ...

# 37
  • Далечният изток
Мен не ме е срам Grinning
В отпуск съм и довечера заминавам на една мини турска екскурзийка Blush

# 38
Из Дневникът на обикновения германец:
"Вечерта жена ми каза: "Юрген, искам преди да си легнем да гледаме нещо страстно!" Кимнах и пуснах мача "Байерн" -"Борусия"."

Допел, разрешено ли е на работа? Joy

# 39
  • София
Завиждам. Аз бях отпуска 5 дни, но почивах 1, останалите се пренасях.

# 40
И сега като се пренесе - нов терен, ново легло, нови приключения, м ? Mr. Green

# 41
  • София
Тц, мъже вкъщи не каня. Иначе спалнята ми е прекрасна.

# 42
Допел, разрешено ли е на работа? Joy
Разбира се, че не! Инак къде е тръпката?

# 43
Тц, мъже вкъщи не каня. Иначе спалнята ми е прекрасна.
Да повторя въпроса на Допел: Къде е тръпката? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 44
С времето хората променят решенията си! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт