Отговори
# 15
Допел, беше Везни, нали? ...

Виноват!

Да, вкъщи ми е най-вкусното кафе, другаде го пия с мусене и пуфтене.
Особено чорбата в офиса - от Сенсео машина, където те лъжат, че от 7гр. падче ще пиеш 150мл. хубаво кафе Sweat Smile

Всъщност редактирам - лятото в България намирах хубаво кафе в няколко кафетерии. ILLI в Казанлък беше доста добро.

# 16
Кафето го пия на джезве !  И с мед. Проблема е в намирането на качествен мед. Там от където си доставях натурален, от кошери където нкога не е стъпвала захар или сироп вече няма. Човека спря бизнеса. В процес на издирване съм на нов източник.
Кафето на машина не е моето. Пробвал съм, пия го ама ... свикнал съм си с джезвето.

# 17
Аз помислих, че Допел е Дева Joy - тоест леко педант по отношение на кафето.
Леле, засрамихте ме. Nerd Пия кафе всякакво, купено от всякъде, без претенции. Обичам с късметче. Joy Без захар по принцип, но понякога (интересно, че все на някакви жп гари ми се случва) ми се припива и си вземам 3 в 1. Каква съм плебейка само! Grinning

# 18
  • Далечният изток
По повод вашите кафета си запалих свещ кафе Лате Grinning
А добра вечер.

# 19
Честит двоен празник!!
Освен  ден на металурга днес било и ден на мъжете! Случайност? Не мисля! Не е  лесно да си мъж, мнозина се отказаха ... Наздраве за оцелелите!
ПП: и за нашите спамъри
===
Бази, мерси за темата!
Допел,  ..... глътнах си кафе граматиката и в същото време ми се припи кафе. От твоето.
Пия кафе всякакво, купено от всякъде, без претенции. Обичам с късметче. Joy Без захар по принцип, но понякога (интересно, че все на някакви жп гари ми се случва) ми се припива и си вземам 3 в 1.
Горе-долу същото, с допълнение в следобедите чат-пат безкофеиново Illy.

# 20
  • София
Преди доста време бях на гости на моя братовчедка. Сутринта като станахме ме попита как пия кафето и още преди да съм отговорила ми каза: Всъщност да вземеш да си го направиш сама сякаш, че да не объркам нещо. Joy
От всички кафета аз най-много харесвам италианското еспресо.

# 21
Да бе ! Безкофеиново кафе!
Тва нещо като соево мляко, веганска пържола или недай-боже безалкохолна бира ли се явява?
Сутиен на простора - най-хубавото в него липсва...
Иначе кафе не пия, само сутиени,... а, грешка, бири. Алкохолни.

# 22
Джеймс явно функционира на алкохол, кофеин, сарказъм и мръсни помисли Joy
Специално за него:
Скрит текст:
Един пич отива да търси работа в Канадските пощи. Интервюиращият го пита:
- Алергичен ли сте към нещо?
Оня отговаря:
- Да, към кофеин. Не мога да пия кафе.
- Ок, били ли сте някога на военна служба?
- Да - казва пичът - бил съм на една мисия в Афганистан.
Интервюиращият продължава:
- Това ще ви донесе 5 допълнителни точки към характеристиката. А имате ли някаква степен на инвалидност?
Пичът:
- Да. Избухна бомба близо до мен и изгубих двата си тестиса.
Интервюиращият прави гримаса и вписва "Инвалидност, получена при служба на Родината".
- Това носи допълнителни бонус точки. Окей. Според регламента имате достатъчно точки, за да ви назнача още сега. Нормалното ни работно време е от 8 сутринта до 4 следобяд. Можете да започнете утре в 10 часа и да си планирате нещата така, че всеки ден да идвате в 10.
Пичът озадачено го пита:
- Щом работното време е от 8 до 4, защо да идвам в 10?
- Това е държавна работа - казва интервюиращият. Първите два часа пием кафе и си чешем ташаците. Няма смисъл да идвате преди 10.

# 23
Купих си паламуд !
Пазара беше пълен с риба - голям кеф.

# 24
  • Варна
Боли ме гърло. Но като се познавам, с това ще се размина, няма да се разкисна тотално щом досега не съм.

# 25
Да ти е сладко, Лане!
Аз не можах да го харесам този паламуд, въпреки хвалбите. Изобщо риби със силен дъх на ... риба не обичам. От соленоводните само сьомга и лаврак ям. Всъщност, лефер не съм опитвал и може и от там да излезе нещо.

# 26
Допел, то е въпрос на рецепта. Явно не си попадал на добре приготвена риба от морските. За речните е по същия начин но предполагам, че го знаеш това.

Хай, да оздравяваш, ей! Никакво разболяване!

Днес миткосвах из града пеш. Много разкопани, голяма пушилка. Навъртях малко километри, че с този хоумофис ме хваща съклета. Слънцето пече, но на сянка си щипе и гадничко подухва вятър.

# 27
Абе, може и да си прав - като се сетя, че шаран ми беше стотици години най-гадната на вкус риба, а преди две лета ядох така опържен, че го сънувах после.

# 28
Така е. Има риби със много специфичен вкус. И от голямо значение и начина на приготвяне. Същото е и с месото. Имам позната която так готви агнешкото,че не може да познаеш какво месо е. Но това е и до подправки.
Шаран пържен все се каня да ям, но не ми остава време. Печен не ми е вкусен. Трябва да се позанимавам с кулинария като захлади още малко.

# 29
  • Далечният изток
Уххх, окапах се...
Пържен шаран ми е най-любимото рибно ястие. Плюс миди. Плюс скариди. Плюс барбун... Ееее олях се Laughing

Общи условия

Активация на акаунт