Отговори
# 90
Лори, върви ти на спорове на работа, вечер си релаксиращ блажено Wink
Как ми се спи след обилен обяд - не е истина!

# 91
Намали храната, Лане. Ще видиш как ще живнеш.

Строила съм се пред кабинета на джипито, пред мен десет човека, а работното му време свърши преди пет минути. Хм.

# 92
...
Най-страшния кошмар на рибаря: сънува, че е умрял, а жена му продава всичките му такъми на цената, на която й е казал, че ги е купил.

Чифт кошмари :  освен въдиците, пистолети и карабина Scream

Няма да мра в тоз живот. Не,не!

# 93
Сънувам много, никога кошмари, все хубави са ми сънищата, много динамични. Някои ги помня, повечето не. Най-запомнящият се съм беше, че летя над едно тъмно езеро, много красиво беше за гледане от високо, а аз можех да летя както мога да вървя, без помощни средства, просто умение. Голям кеф. Беше преди години, още съм го запомнила в детайли. Имам и други подобни.

Скрит текст:

# 94
Добро утро!
Време е за кафе и закуска. После на плантацията.
Инче пробва ли дали котките ти обичат маслини?
Лек и спорен ден!

# 95
  • Варна
Добро и от мен. Този месец съм привилегирована да ме взимат и прибират с кола за и от работа. Ще се разглезя и после няма да ми се качва на автобусите Simple Smile

# 96
Ами ДУ! Grinning Днес е по-ветровито, но по-топло от вчера. А листа има колкото си искаш. Grinning

Лане, котаракът, който не ядеше изчезна за 10 дни. Затова и не съм го пробвала с маслини. Вече го бях отписала и ... вчера пристига. Хапна /като за него - доволно/ и заспа до радиатора. Но скоро след това се изстреля навън и повече не дойде. Днес сутринта също го няма /иначе си висеше все пред аптеката/. Та това ме кара да мисля, че си е намерил друга къща и стопани. Което е прекрасно. Да знам, че има кой да се грижи за него, да не сме само ние от аптеката. А, дано!

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 10:03 от ina.ina

# 97
Не съм си подавала носа от 3 дни навън.
Положението е ред сополи, ред сълзи.
Да беше от мъж добре, то грип.
Тегава работа.
Да живее бг-мама и hbo.

# 98
Някой да се е заразил с Чернопетъчна треска? Аз много исках, ама нямах желание Simple Smile Все още имам шанс, де.

Мноого студено и при мен. Облякла съм топличко,  бонбонено-розово поло и вторник ми е петък.

Болните да оздравяват!
Бъдете като шипката държеливи.

# 99
  • Далечният изток
Някой да се е заразил с Чернопетъчна треска? Аз много исках, ама нямах желание Simple Smile Все още имам шанс, де.

Аз.
Поръчах си Еър фрайър.
На сина маратонки. На мен чехли Simple Smile
И разни други нещица...

# 100
Котките нещо са се смахнали от топлото време - тресе ги хормона. Обаче ще има застудяване и дано това кротне страстите им.
Тези дни нещо не съм на фокус, но ще се самоцентрирам.

# 101
  • София
И аз съм болна. Цялото тяло ме боли, без изключения.
Миналата седмица взех три чифта обувки - за мен и младежа, който вече е 42 номер.

# 102
  • Варна
И аз се отчетох. Осем пъзела. Никак не ме е срам.

# 103
Няма да пазарувам нищо.
Последните месеци се поотпуснах. Сега кротушка.

# 104
Аз така, под секрет :

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт