Отговори
# 75
  • Варна
За гадния тукашен вятър ли? Днес е хладничко навън, излизах вече.

# 76
  • София

Онзи, много домакинска работа имам. Иначе трябва да скокна до фришопа точно за коняк и кафе Wink
Я се засрами. Grinning
В последните дни съм сам с чаветата. Карай, взимай, отдевай, учи, проверявай. Simple Smile Вчера го писах ден на майстора следобед готвих кат шашав, ма направих и/или подготвих за до неделя вечер. Simple Smile Преди тва взех дребния, после и кака, дан се замотае и да се яви вечерта, поучихме малко, вечерта карах на тренировка. Simple Smile
Днес тренировки, после ходене до едно място, следобяд чистене, евентуално пране, малко ще поучим.......... Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. Между другото, евентуално и поработвам. Simple Smile

# 77
Онзи, признала съм те. Справяш се във всякакви ситуации и не мрънкаш. Жена ти е късметлийка. Grinning

Това с многото задължения, които требе се подредат в главата и свършат след това ми е безкрайно познато. Както и на повечето жени предполагам. Или да обобщя, та да няма сърдити - на всички работливи хора, които мирни не могат да седят. Joy

Лане, това с маслините - на котарака - защо? Ще го разяде ли? Ако въобще реши да ги изяде, де. Grinning

# 78
Инче, всички котки, които познавам са луди по обикновенни маслини. Не знам защо но даже налитат да хапят като им замирише на маслина и не могат да я докопат. Като хипнотизирани са.

# 79
Хм, аз нямам наблюдения, явно щото не съм пробвала. Но нищо не пречи да опитам. Благодаря ти, Лане. Grinning

Как хапе вятърът сутрин и вечер ... не е истина. Grinning

# 80
Мъгливо, ветровито и студено. Предразполагащо време за здравословна дрямка!
Но трябва да се бачка.
Лека и спорна седмица! Simple Smile

# 81
  • Варна
Аз се смях с клиенти Simple Smile

Скрит текст:
Клиент: Госпожо, не мога да си вляза в офиса, сирената на алармата ми свири!
Аз: Да, когато ви е включена охраната, тя трябва да свири.
Клиент: Ами какво да правя?
Аз: Изключете си алармата и тогава влезте.

Понякога ми правят деня от сутринта Simple Smile

# 82
Хай, това малко ми напомня за въпросите на пилотите и отговорите на авио механици на австралийската авиокомпания QUANTAS

Авиокомпанията Qantas е известна с това, че е единствената голяма компания, чийто самолет никога не е претърпявал катастрофа. Навярно заслуга за това има и строгата процедура по тестване на самолетите преди полет и попълваните за целта дневници по поддръжката. В тях пилотите вписват своите забележки (З), а механиците от наземния персонал - своите отговори (О). Тъй като и двете страни се отличават с особеното си чуство за дружелюбен, но понякога черен хумор, с годините се е натрупала доста своеобразна колекция от лаконични задочни разговори. Предлагаме ви малка част от тях:

З: Лявата вътрешна гума е почти наложително да бъде заменена.
О: Почти заменихме лявата вътрешна гума.

З: Нещо подрънква в пилотската кабина.
О: Нещо беше затегнато в пилотската кабина.

З: Има умрели бръмбари по челното стъкло.
О: Поръчани са живи такива. Ще ги инсталираме след следващия полет.

З: Има признаци за протичане на течност по десния колесник.
О: Признаците са отстранени.

З: Системата "Свой-Чужд" не работи.
О: Системата "Свой-Чужд" никога не работи, когато е изключена.

З: Двигател инв. № 380-8006FAF-89-19, липсва под лявото крило.
О: След кратко разследване, двигател инв. № 380-8006FAF-89-19 беше открит под дясното крило.

З: В пилотската кабина има мишка.
О: В оборудването на пилотската кабина е добавена котка.

З: Полетът мина нормално, но помощната система за управление при приземяване работи доста грубо.
О: На този тип самолет няма помощна система за управление при приземяване.

З: В момента на включване на автопилота самолетът губи 30 м височина.
О: Проверено неколкократно в хангара - самолетът държи височината стабилно.

З: При заключване на ръчката на газта, същата се движи много трудно.
О: Ключалката е сложена там с цел ръчката на газта да се движи ТРУДНО..., идиот такъв!

З: Подозирам, че в челното стъкло има пукнатина.
О: Подозирам, че си прав.

З: Самолетът се държи странно.
О: На самолета бе наредено да се държи прилично.

З: Иззад контролния блок на радиста се чува силен звук - като че ли там седи някакво джудже и блъска с чук по плоскостите.
О: Джуджето е открито. Чукът - иззет.

З: Радарът пищи неистово.
О: Радарът е препрограмиран. Сега ще чурулика тихо

# 83
Сънувате ли кошмари?
Помните ли какво сънувате?
-----------------------------
Най-страшния кошмар на рибаря: сънува, че е умрял, а жена му продава всичките му такъми на цената, на която й е казал, че ги е купил.

# 84
  • Варна
Сънувам много, никога кошмари, все хубави са ми сънищата, много динамични. Някои ги помня, повечето не. Най-запомнящият се съм беше, че летя над едно тъмно езеро, много красиво беше за гледане от високо, а аз можех да летя както мога да вървя, без помощни средства, просто умение. Голям кеф. Беше преди години, още съм го запомнила в детайли. Имам и други подобни.

# 85
Добро утро.
Вън препръсква нещо подобно на дъжд на моменти. Мъгливо и хладничко. Кафето отдавна го изпих и се замислям за един чай. Гледам в София сняг вали а тези дни трябва да пътувам на там. Ще видим какво ще е.

# 86
Най-често сънувам, че съм в друг град и обикалям. Шило в торба не стои, па макар и насън. Joy

Лане, както припръсква при вас, така и в София, предполагам. Демек не ще да е много. Виж за студа - прекрасния бръснещ зимен вятър го познаваш, а по-зле от него май няма. Grinning

# 87
Чудя се дали в София времето ще е същото. Тук излизаш по един тънък пуловер, полар и ветровка отгоре. И няма проблеми, стига да имаш качулка или шапка. Но София - там и Витоша е близо и си оказва влияние. Един път бряг посред зима студ и затова сега размишлявам.
По-неприятното е влажно, ветровито и студено. Ще видим какво ще е времето.

# 88
Сняг при нас.
За топло шалче и шапка си е.

# 89
Снегът спря, че се и постопи. Но все пак препоръчвам топло яке. В София си е студено...
Ох, много ми е смешно. Две фирми тука се съдим, поредица от дела. Противникът беше наел адвокати, за по-хубаво, макар че има свои юрисконсулти. Първите няколко дела ги загубиха, и днес гледам, срещу мен ще се явява юрисконсулт. Решиха да икономисат, след като и с адвокат не стана. Joy

Общи условия

Активация на акаунт