Стент в бъбрека

• 432
  • 4
  •   1
Отговори
Исках да пиша в старата тема, но ме посъветваха да пусна нова. Предстои ми сваляне на стент и ме тресе шубето, защото  лекарят ми каза, че ще е без упойка. Моля, споделете вашите преживявания по този въпрос. Че не може да не боли, не може. Но все пак.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 15:51 от Dragmirа

# 1
Аз мога да споделя,доколкото си спомням.
Процедурата е кратка,ляга се на легло,не помня дали беше магаре. Спомням си една преграда че има някъде при корема е сложена.Идва доктор,с щипки може би,дърпа стента и го изважда.После го видях в коша,представлява нещо като кабел,бял беше,с дебелина като на зарядните за телефона. В документацията ви пише колко мм.е дебел.Леко щипане има и това е.
Щипането и придърпването по време на носенето на стента са по-неприятни.
Не е страшно,не се притеснявайте 🙂

# 2
Здравейте, ще използвам темата и дано има хора да се включат. На майка ми се налага сваляне на jj стент и замяната му с нов до края на живота заради проблеми след онкологични терапии. Търсим държавна болница, в която това може да се направи по клинична пътека и с доплащане на консумативите. Като градове София, Варна.

# 3
Здравейте, ще използвам темата и дано има хора да се включат. На майка ми се налага сваляне на jj стент и замяната му с нов до края на живота заради проблеми след онкологични терапии. Търсим държавна болница, в която това може да се направи по клинична пътека и с доплащане на консумативите. Като градове София, Варна.

# 4

Здравейте, препоръчвам Урологията при Правителствена болница - Лозенец София. Ще получите внимание и грижа. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт