Отговори
# 225
Цитат
"Какво ще стане ,ако Синан отвлече Дияр и поиска от Ферит да я размени за Сейран?"

страхотна идея за анкета

Но тогава Ферит ще се осъзнае, че Сейран е най-важна, според мен. Но пък се сетих какви думи викаше докато я търсеше и намери. А сега ги отрича.

# 226
Надявам се тези глупави кадри да са в началото и втория фраг да е с по-осъзнат Ферит и да има неочакван и хубав край ..
Попринцип края го слагат във втория фраг..
Аз все си мисля,че Ферит ще тръгне да се жени пак ,ама наш Синанчо ,който вмомента ми е леко симпатичен пак ще направи нещо на Сейран  и брак няма да има пак и тогава вече ще е края...

# 227
Ени, Ферит пред дядо си каза, колко е задължен на кака, но каза, че много обича Сейран, но не знае каква е тая любов. А дядо му каза, че знае - такава, че с тяло я пази от куршумите, за нея напуска сватбата си. Но за кака не спомена, че я обича.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:03 от ani.zaiche

# 228
Абе вече нишо няма да е същото с леля Дияр..
Ферит само за Сейран ще мисли от тук нататък,леля е ако е умна бързо ще разбере и ще си плюе на петите..
Да пали мотора и с 200 да я няма..
Наистина е по-противна от Пелин поне за мен..

# 229
Ени, Ферит пред дядо си каза, колко е задълженна кака, но каза, че много обича Сейран, но не знае каква е тая любов. А дядо му каза, че знае - такава, че с тяло я пази от куршумите, за нея напуска сватбата си. Но за кака не спомена, че я обича.
Напротив,Ферит каза на дядо си,че е благодарен и т.н. и че обича Дияр.Оф,дори не ми се пише,дори не искам да влизам в Инстаграм...влизам и само този ужасен фраг,споделен хиляди пъти...ама и аз съм патка,харесала съм сума ти и страници...Cry
Не знам за вас,но вече разбирам,че имам психични проблеми,осъзнавам,че трябва да спра да гледам този сериал,той ме натоварва,нищо положително не виждам и не научавам от него и дни наред ходя като маносана и пак продължавам и защо и аз не знам.Почнах го,за развлечение,в началото ме завладя историята на бедното момиче,продадено на богат лентяй и ме завладя с любовта им.Но сега след този фраг,къде е тази любов?Честно,както и да извъртят нещата в последствие,това не е любов.Най-добре да си се жени за Дияр,да си грабва Сейран куфарите и рано или късно живота и ще се нареди и хайде,Хепи енд.

# 230
Като прочетох за кака и мотора, помните ли серията в мола и после по телевизията имаше репортаж, от който те научиха, че когато се почувстваха зле са били близо един до друг и са се усетили. Водещата каза, че новите трябва да бягат бързо и да се спасяват (не цитирам, карам по памет). Колко точно казано, нали.

# 231
За успокояване на напрежението, което е видимо.
Дори Есме събира багажа и семейството й ще напусне имението.

Цитат
Мисля, че Сейран ще се опита да се бори, но може би ще приеме загубата накрая, не забравяйте, че те никога не пропускат да демонстрират, че Сейран не е Pel!n, има тънка граница между борбата за любов, която вярвате, че е взаимна и упорита, и бягането след илюзия и обсебване.

Тя му каза в миналото „Няма да пусна тази ръка, ако ти никога не я пуснеш…“ и ако той продължава да я отхвърля и всички наоколо вероятно й казват, че е токсична за него, съсипана и ще съсипе живота му и това той е по-добре, дори и да знае, че той прави грешка, тя ще уважи избора му.

# 232
# 233
  • София
Емрулах пак не разбира къде проблемът. БЕЛ, изпревари ме.

# 234
Аз му се поотсърдих на Феро бей. 😃 Щом Сейран е до него и на следващия ден след нейното признание няма да е толкова зле положението. Явно е видяла, че му е трудно да разкара Дияр, но не защото я обича, а защото й е благодарен. Сейран е до него, че даже и врътна ключа в ателието, за да говорят, значи няма намерение да го оставя докато не се разберат.

# 235
Ени, Ферит пред дядо си каза, колко е задълженна кака, но каза, че много обича Сейран, но не знае каква е тая любов. А дядо му каза, че знае - такава, че с тяло я пази от куршумите, за нея напуска сватбата си. Но за кака не спомена, че я обича.
Да точно така на дядо си каза ,че обичал и него и майка си  и татко си и  леля Хатуч ,а за Дияр май наистина каза ,че и е задължен .Но ето точно това изпитва към Дияр обич такава каквато изпитва към членовете на смейството си ,към приятелите си ,но не е влюбен в нея така като е влюбен в Сейран.
Пак ще го напиша ,но мисля ,че е много ключов този момент с помощта на Дияр към Ферит ,трябва да ни го покажат ,а не само един свеж и добре изглеждащ Ферит във фитнеса как се забавлява с една мацки и сваля каката. Дано сценаристите да напишат и  един хубав разговор между Сейран и Ферит така както беше в 62 серрия ,когато най-накрая си поговорихам и се разбраха много хубаво.И тук дано да стане така .Аз лично се надявам ,че до една или две серии въпроса с каката ще се разреши защото положението вече е стигнало до такова ниво ,че не може да се продължава така.Или Ферит остава с каката или се разделя с нея и се събира със Сейран друг вариант няма.Не може повече да продължава тоава лутане ,така страдат и Сейран и Ферит и Дияр.
Ако Дияр  е била в наистина много тежък за Ферит момент ако му е подала ръка и му е вдъхнала желание за живот няма нищо чудно ,че за него е трудно да се раздели с нея и да се върне отново към Сейран.
Ние не харесваме Дияр ,но това не означава ,че тя е лош човек.Нямаше да харесваме която и да е до Ферит както не харесваме който и да е друг до Сейран и от екипа не ги разбирам защо се ядосват ние искаме СейФер и толкова кое е неразбираемото. Thinking
Като пуснат и другия трейлър тогава по ще можем да си направим изводи защото така сега са нахвърляни няколко сцени от различни дни и нищо не е ясно.Но след като Сейран пордължава да е и в имението и в хана с Ферит значи разбира ,че той е на голям кръстопът ,а и си разбира ,че и тя има вина и също и явно не се  е почувствала унижена и зле от това ,че е била отхвърлена.То и ние всъщност не знаем как точно е продължила сцената от последния кадър който ни дадоха в 81 серия.Има много неизвестни така ,че не трябва още от сега да чертаем всичко в черни краски и да казваме край.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:31 от Eny87

# 236
Момичета, не може да не гледаме серията в петък, защото по Закона на Мърфи, ако не гледаме баш тогава ще направят Бамбито. 😄 Друго си е да го коментираме онлайн. 😁

# 237
Фрагът е някаква пързалка. Или сглобен неправилно. Никаква мотивация не създават за гледане у зрителите. Ако не се коригират с втория в сряда, ще ги накажат отново феновете. Насила нищо не се получава. Тя Сейран в момента си у тях, в имението, така че Дияр не знам къде си мисли,че ще живее евентуално с Ферит. И така както е бяла и добра  и се държи не като любима , а като вечно разбиращата приемаща всичко за нормално на всяка цена. На Ферит да му стане неудобно да я приключи.

# 238
Тоя кво се обажда пак, феновете от две години се борят за любовта пред екраните. Да отида да му цопна шапки, шпаги и разбити сърца 😂
Дияр 2- манипулативен и после обяснява колко сме зле. Токсичен филм...

# 239
Някой разбира ли за какво говорят в това предаване?

https://www.instagram.com/reel/DB9GnTBCoE3/?igsh=MXYxMG9wbG9reWVyZQ==

Общи условия

Активация на акаунт