Отговори
# 450
Ми като гледам, престой в затвора Grinning

Айде сега, кусур ни и това. 😂

# 451
Dayana , е стига отвличания, вече стана банално. Колко пъти.
Във всеки Турски сериал има любовница( или бивше гадже), стрелба, отвличане и престой на главните в затвора.
Та..... Какво не сме видяли 😄
Ето ви идея за следващата сери 🤭
Хаха,казах го защото ако наистина е заради Синан и Ферит моли дядо си за помощ..наистина го моли в много сериозни ситуации. Grinning

# 452
Орхан нали беше в затвора, стига ни толкова.
Дядото пък за какво ще помага?

# 453
И пак има сабя, мечове в поста на Емурлах.
Да има всичко, само сватба да няма.

# 454
Каката и тя е била на снимки в ялъто 😡😡🤢. Аман бе...

# 455
Anileda12 ,добре дошла
Не и се връзвай на Евето,тя си е такава и не си поплюва много
Ние обаче сме и свикнали и си я харесваме точно такава
Хубаво е наистина,че си сред нас и,че изразяваш мнение,различно от останалите,а то иначе ще стане като на партиен форум
Всички за един /в нашия случайувсички за една/
Молбата ми е само,когато пишеш да не забравяш,че патроните в темата са Сейран и Ферит и е хубаво да кажеш по някоя дума за единия,за другия,или за двамата
Ако е за Ферит-брой още един глас от мен
Ако е за Сейран-ще имаш доста гласове
Ако е заСейфер-всички гласове са твои
Шегата на страна,но наистина заедно с критиката,която отправяш и която аз подкрепям,защото за мен Диар в момента не е направила нищо лошо е добре да изкажеш мнение и за ГГ,или поне за някой от тях
А за Диар може да пишем на воля,когато се прояви,а това със сигурност ще стане
Та....пиши,не се отказвай

# 456
Аниледа, Дияр няма да отиде при Сейран и да й обяснява, че Ферит я обича, защото тя не е добра. Когато Синан бе груб със Сейран и тя викаше в съседната стая, тя се направи, че нечува насилието над жена. Когато Синан отврече Сейран, за да я отрови, тя не пускаше Ферит да я спаси. А после се правеше лицемерно на добра, като се писа адвокат на Сейран.

# 457
Представяте ли си Синан да отвлече Диар и да иска да ги размени със Сейран?
Те това е сценарий...и драма....

# 458
Значи Феро е на Сейро и Сейро е на Феро. Точка.
Други не приемаме и няма да приемем, колкото и да се пенявим понякога.

# 459
  • Пловдив
Здравейте, сладурки!
Ей, нямате стигане, но пък с удоволствие ви изчетох Blush, за което сърдечно благодаря.Flowers Hibiscus
От първия фрагман направо ми се при рева и сега чакам със свито сърце втория какво още ще ни поднесат и дано най после седнат двамата и да се изяснят защо и как стигнаха до това положение. Вижда се и е ясно, че безумно се обичат и са влюбени един в друг, но като че ли все още не смеят да си го кажат на глас.
Всъшност, Сейран беше по смелата и си каза,  докато Феро явно е много обиден и объркан и е пред дилема. Ако  пази Боже избере Диарията не знам как ще го преглътна:rage:
Иначе съм твърдо за СейФер и АфРам.
 Обичам ги тези деца и искрено им се радвам и наслаждавам на брилянтната игра!

# 460
  • София
Аз си мисля, дали тези думи към деде не са на Сейран, тя ги е казвала в 73.
Този път съм с лоши очаквания, след първия фраг.
Темата е за сериала, Афра и Мерт. Фенките на Мерт, дето не понасят Афра си имат друга тема.

# 461
Аз си мисля, дали тези думи към деде не са на Сейран, тя ги е казвала в 73.
Напълно възможно е .

# 462
Какво добро е направила Дияр? “ Изстъргала Феро “ от къде беше? Толкова го променила, че не е забравил Сейран ! 😂
Лошото го прави и сега, със собствените си уши чу от Феро, че не иска да се жени и е искал дете само от Сейран! Кое ѝ е доброто?
Обвиняват Сейран, че застава между двама “влюбени”, обаче двамата влюбени един в друг са Феро и Сейро!
Тейзето не прави добро, тя е лоша.

# 463
Отново логична и последователна Циала 🤗. Погледнете, ако ви е интересна теорията за комата 🙃.
Скрит текст:

# 464
Anileda12 ,добре дошла
Не и се връзвай на Евето,тя си е такава и не си поплюва много
Ние обаче сме и свикнали и си я харесваме точно такава
Хубаво е наистина,че си сред нас и,че изразяваш мнение,различно от останалите,а то иначе ще стане като на партиен форум
Всички за един /в нашия случайувсички за една/
Молбата ми е само,когато пишеш да не забравяш,че патроните в темата са Сейран и Ферит и е хубаво да кажеш по някоя дума за единия,за другия,или за двамата
Ако е за Ферит-брой още един глас от мен
Ако е за Сейран-ще имаш доста гласове
Ако е заСейфер-всички гласове са твои
Шегата на страна,но наистина заедно с критиката,която отправяш и която аз подкрепям,защото за мен Диар в момента не е направила нищо лошо е добре да изкажеш мнение и за ГГ,или поне за някой от тях
А за Диар може да пишем на воля,когато се прояви,а това със сигурност ще стане
Та....пиши,не се отказвай
Вал, благодаря  ти.
Обичам и гледам, заради Сейфер.
Някой път обичам повече Ферит, друг път повече Сейран. Техните образи в този сезон са пълна еклектика. Не считам, че тази категория може да се отнася за човеците. Но, явно може.
Тези мисли ми възбуди моя съученичка, която е интериорен дизайнер. Влизайки с нея в едно заведение тя не хареса общия дизайн на ремонта и каза, че е еклектичен. Попитах как така, знам за еклектиката предимно при художниците и архитектурата. Тогава, за да се убедя в нейните думи се зачетох в Укипедия.
Там получих отговор: "В психологията застъпниците на еклектиката твърдят, че толкова много фактори влияят на поведението, че е невъзможно да не вземат предвид всички перспективи, за да се идентифицира, промени, обясни и определи човешкото поведение."
Мислите ми за Сайфер са в тази посока и се радвам, ме прочетох това обяснение, за да ми стане ясно поведението и на  Сейран, и на Ферит и то по равно, сборно във времето.

Общи условия

Активация на акаунт