Отговори
# 615
Добро утро, мацки Kissing Heart

KrasiAnna, Сейран ще остане с Ферит, ако не се ожени. Това му каза и в стаята горе. Няма причина да остава, ако той пък е решил да остане с кака си. Не е казала, че ще остане при всички положения с него. Аз затова попитах оня ден, ако ще се жени нашия човек и Сейран си тръгне, ще се счита ли за изоставяне от нейна страна Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, ще се счита за освобождаване от тормоза да се лута между две жени. Simple Smile

# 616
Всички се съгласиха с решението да опазят Сейран , включително и тя . Сега всички са съгласни с обратното Grinning

# 617
  • София
Нали за да я пазят отиват в Антеп.

Аз ще правя новата темата, избирам корица вече, че много бързо си изписа тази Joy

# 618
Добро утро.Не всички са съгласни,Ферит и деде не са.+ това ако помните,още в 1 епизод на 3 сезон,когато фендома се разбунтува,какво написа Емрулах?
 Те не са се разделяли...
Говори ли ви нещо това?Какво ще каже деде?

# 619
Добро утро.Не всички са съгласни,Ферит и деде не са.+ това ако помните,още в 1 епизод на 3 сезон,когато фендома се разбунтува,какво написа Емрулах?
 Те не са се разделяли...
Говори ли ви нещо това?Какво ще каже деде?
Миленка, няма развод,:heart:

# 620
Нинка, да, и аз така разбрах, Сейран не се е върнала, защото Феро вече е бил във връзка.

Дядото, ако каже, че развод не е имало, ще избие рибата 😁 ама в такъв случай много бързо ще разкарат каката, та не ми вярва.

Суна тука как си държи ръцете, все едно казва - какви ги говориш.

# 621
Еве,защо сравняваш изоставянето с тръгването?Защото и двете са от страна на Сейран ли?
Ще ме извините за дългия пост,но имам нужда да обобщя видяното до тук
Обувките на Ферит
Ферит е поставен пред ужасяващ факт,без да има грам понятие,че неговата любима Сейран е смъртоносно болна
Месеци наред не беше допускан до нея, и според него оттук започна и отхвърлянето му от Сейран
Представете си месеци наред да стоите в болничния коридор до стаята на любимия си,без да Ви допускат до него,но не заради някаква измислена причина,а защото Ви се втълпява,че Вашето присъствие и грижа не се отразяват добре на болния
Любов?Къде е тя в този момент?Той чувства ли такава?
Оттук и отговорът,защо не е настоявал,влизъл през комини,прозорци и разни други
На него му беше казано да УМРЕ,ако иска,но да не притеснява Сейран
На него му беше казано,че тя не иска той да я търси повече.Може би,тя ще го потърси,ако и когато пожелае
Той с очите си видя,че тя се поправя и е щастлива и му беше обяснено,че това е с помощта на Синан
След това,той разбра,че тя вече е добре и отново е със Синан и то,сбъдва всичките си  мечти,които имаше и които искаше да сбъдне с него
След това същият този Синан и стана съпруг и тя търсеше къща пред очите му,за да живеят заедно и да имат деца
Любов ли?Къде да я види Ферит?
Затова той пита,защо след като се е оправила не го е потърсила
И той сигурно е чакал
Това във времето,разбира се
Колкото време е имала Сейран да пътешества по света,толкова време е имал и той да преодолее това,че тя не го е потърсила и да започне живота си наново
Как според Вас трябва сега да се държи Ферит?
До края на живота си да бъде верен на Сейран?
Хайде,влезте малко и в неговите обувки,както призова тук някой,преди няколко поста
Обвките на Сейран
Сейран се разболява смъртоносно след всичкият ужас,който преживя и,който никой,никой на света не заслужава
Обичайки Ферит с цялото си сърце,тя пожела той да не разбира за болестта и и да преживеят остатъка от дните си заедно и щастливи
Причината да разигава театър в двора на болницата,пред очите на Ферит беше обяснена с нежеланието и той да вижда нейтата смърт
Сейран не знае с какви думи Суна е прогонила Ферит и затова се надява и го очаква той да дойде при нея
Едва ли някой и е казал,че е бил прогонен точно по този начин и с тези думи
Затова Сейран не знае причината,заради която Ферит така се противи да бъде отново с нея
Връщам се пак в миналото-Приемайки факта,че той има жена до себе си,тя се отправя на пътешествие,с единствената цел-да забрави Ферит
И донякъде успява,до връщането и в Истанбул
И последват събития,в които не виждам никаква логика и оправдание и,които няма ужда да преразказвам
Не намирам оправдание и на това,че тя отиде да говори с дядото на Диар,а веднага след това се обърна на 360 градуса и започна да предявява желанието си Ферит да бъде с нея отново
Това ми е малко необяснимо,но е сценарий...какъвто-такъв
И сега сме свидетели на колебанието на Ферит,дали да повярва в това,което му казва Сейран и нейната борба за спечелване на щастието им отново
Само с едни голи думи едва ли ще се заличи всичко преживяно и изстрадано....
Та,обувките са това
На който му стискат,да не ги обува

# 622
Нали за да я пазят отиват в Антеп.

Аз ще правя новата темата, избирам корица вече, че много бързо си изписа тази Joy

Кой ще я пази в Антеп ? Кязъм ли ? Нали и в къщата на Есме я пазеше Grinning
За да се стигне до вратата , явно всички са били Ок Grinning  

Емрулах написа и HALISinasyon Joy

# 623
Все повече си мисля, че Синан и Дияр имат схема. Само не резбирам какъв и на кого е мотива да се бъркат между СейФер?
Аз пък си мисля, че отново ще "избелят" Дияр щом Синан има сцени с Айшен. Ако разбира се това е вярно, а не просто да са се засекли двамата актьори пред имението и феновете да са съчинили сценарий, че ще имат вземане-даване.

# 624
  • София
Дияр няма как да я избелят или ще е несполучливо, както избелиха рибата. Тя знае за травмите на Ферит и прави всичко възможно да ги задълбочи.
Кязъм каза за Антеп още преди да отидат в имението. Нали си има хора там, ще ги пазят Joy
Рових сега в профила на Емрулах, този сезон за Халис не намерих нищо интересно. Трейлъра за сезона споделя с думите, че няма раздяла. На девети октомври го е препубликувал. Това така и не се разбра защо го пише.
Дано наистина Халис каже нещо шокиращо и хубаво, а не просто да се връща в стаята си.

# 625
Добро утро!

Дори Сейран да е разбрала, че Ферит е с кака можеше да го потърси, защото тя е тази, която го изостави без никакви обяснения. В крайна сметка той и сега е обвързан, че даже и сгоден, но тя иска да се бори за връзката им и го прави. Абе, мазало е с "логиката" на сценаристите, ама какво да правим, трябва да се примирим. 😁 Чакам с нетърпение утрешната серия с нашите два мушморока. 🥰

# 626
Val, ти си най-добрият адвокат на Ферит! Да го оплаче човек с тези скъсани обувки! Simple Smile
А сериозно, има си грешка, има и прошка. Кой крив, кой прав, всеки за себе си. Щом се обичат, ще намерят път един към друг!

# 627
Вал, между

Той с очите си видя,че тя се поправя и е щастлива и му беше обяснено,че това е с помощта на Синан
и
След това,той разбра,че тя вече е добре и отново е със Синан и то,сбъдва всичките си  мечти,които имаше и които искаше да сбъдне с него

си пропуснала да напишеш - Той започна нова връзка, докато не беше сигурен, че Сейран наистина е вече добре.

# 628
# 629
Добро утро!

Дори Сейран да е разбрала, че Ферит е с кака можеше да го потърси, защото тя е тази, която го изостави без никакви обяснения. В крайна сметка той и сега е обвързан, че даже и сгоден, но тя иска да се бори за връзката им и го прави. Абе, мазало е с "логиката" на сценаристите, ама какво да правим, трябва да се примирим. 😁 Чакам с нетърпение утрешната серия с нашите два мушморока. 🥰

И аз си го мислих, но предполагам, че тогава не е знаела, че Ферит има все още чувства към нея, а сега вижда, че той има.

Общи условия

Активация на акаунт