Отговори
# 600
  • София
Ще я махне Stuck Out Tongue Winking Eye

Една от сценаристките качила това стори, но не я разбирам

Иначе за парлелите с 19-ти епизод пишат Кристина и Нихал в Х. Направо ме изумиха. Какво общо има гоненето на Пелин и дърпането за косата, с решението на Сейран да си тръгне?

# 601
Мистери, и аз така го схващам. Сцените са подобни. Извеждането на Пелин.Може би трябва да не се гледа толкова задълбочено.
Поне не я унижиха Сейран до толкова, че да е вече женен нашичкия.

# 602
За да няма недоразумения

Успокои ме Flowers Hibiscus Благодаря Мистери...наистина се побърках,лява,дясна,тая халка ми боде очите..

Миленка,лук и чесън, джанъм,за по -сигурно.То чесъна ни е кът и е за други цели, ама нейсе.Ти остави,но след поста ти и аз пред екрана вдигах лява,дясна.

# 603
  • София
Пелин я гонят, Сейран си тръгва сама. Паралелите са с 14ти и 29ти епизод.
В 14ти Сейран отново си тръгва сама, след като се скарва с Ферит заради Пелин. Тук ще е нещо подобно, но заради Дияр, нека да видим и серията все пак.
Очаква се обратен паралел на 29ти, тогава Халис накара Сейран да подпише и да си тръгне, сега явно той ще има някакъв скрит коз и ще я върне.

# 604
Боже, побъркахме се. Есме вика след тях, когато се прибират от хана (вече са говорили) и след това си тръгва от имението. Поне това е ясно вече.

# 605
Мисля аз над едно нещо въз основа на фрага.Сейран взема решение да напусне имението явно след като не получава отговор от Ферит.Дон Жуан де Марко явно иска Дияр.Самата тя е в имението,пръстена си стои на ръката. Изглежда Сейран се е карала с някой,най-вероятно кака,защото и е ядосана муцунката като я държат Есме и Кязъм.В последния момент гръм удари Ферит и поиска дядо му да я спре след признанието за огледалото.Да допуснем предполагаемото разкритие за статуса на брака им.Това означава ли ,че ще плеснат с ръце и ще се прегърнат.Не означава.Ферит е още с пръстена,кака му плътно до него,не е дал отговор на Сейран,лично на нея.Наличието на неразтрогнат брак би ли спряло Сейран,може би не. Ако я спре съществува ли вероятност някой да поиска този брак да се прекрати,съществува.Другото деде например.С една дума още нищо няма да е свършило.За мен най -важното и ценното в този епизод ще е ,ако успеят да говорят и разкрият един на друг причините да стигнат до тук без да премълчават и най-малката подробност.

# 606
Момичета,лека нощ Heart
Лява,дясна,поне ще заспя спокойно,че нашичкия е сгоден само.
Божествено красиво Афи Heart Мерт не само знаци за обичам те,ще праща,ами и челни стойки трябва да прави.И да е много послушен. Hug

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 02:38 от Милена Тодорова 756835

# 607
Добро утор, мацки! 🫶
От днес е започнало гласуването за наградите Златна пеперуда ( онзи ден пуснах линк, но се оказа, че бил за други награди 😂)!

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/

# 608
Ферит явно си заявява защо отхвърля Сейран. За да не бъде изоставен пак. Радвам се, че й зададе въпроса защо като е оздравяла не се е върнала. Дано все пак вземе правилното решение.

# 609
Ферит явно си заявява защо отхвърля Сейран. За да не бъде изоставен пак. Радвам се, че й зададе въпроса защо като е оздравяла не се е върнала. Дано все пак вземе правилното решение.

За да не бъде изоставен пак и за да не я разболява или наранява, както явно му е внушавано може би от Суна и със сигурност от каката. А Сейран вероятно  ще каже, че понеже той вече е бил с Дияр и така има да си изясняват до безкрай кое е първичното - яйцето или кокошката. Но едва ли ще имаме нещо против, защото общуването между двамата, независимо дали се карат, обичат, спорят и т.н. е черешката на тортата във всеки един епизод. А на нас торта вече даже не ни трябва. Можем да ги гледаме заключени в хана как се изясняват цял епизод, ако има кой да им напише такъв сценарий естествено.

# 610
Добро утро ☀

# 611
Добро утро
Сейран каза на Ферит да не се жени После му пожела щастие и отиде да обяснява на дядото колко добър и т.н е Ферит , защото  е разбрала кака ни е и тя колко е готина Сега пак не иска той да се жени
Ферит прибра Сейран за да не пострада и не искаше да я пуска да си отиде заради опасния С .
Сега Ферит я пуска да отиде в Антеп
Ферит я пита как да е сигурен , че няма да бъде изоставен отново , Сейран си тръгва пак
Халис се включва в играта Коя игра ?
Това за 2 серии
Логиката пак ми избяга Grinning Напред , назад въртене в кръг Grinning

# 612
Добро утро, мацки Kissing Heart

KrasiAnna, Сейран ще остане с Ферит, ако не се ожени. Това му каза и в стаята горе. Няма причина да остава, ако той пък е решил да остане с кака си. Не е казала, че ще остане при всички положения с него. Аз затова попитах оня ден, ако ще се жени нашия човек и Сейран си тръгне, ще се счита ли за изоставяне от нейна страна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Добро утро!

Аз се надявам, този път да има отговор на въпроса на Ферит, защо Сейран не се е върнала, след като е оздравяла.

# 614
stasha_s, дали не се бъркам някъде из превода, но Сейран, когато е оздравяла, от някъде е разбрала, че Ферит си има нова приятелка. Той вече е бил с кака, и тогава тя тръгва да обикаля чужбината със Синан. И тя е била наранена също, до толкова, че не го търси за обяснения. Но да видим какво ще му отговори. Все повече си мисля, че Синан и Дияр имат схема. Само не резбирам какъв и на кого е мотива да се бъркат между СейФер?

Общи условия

Активация на акаунт