Отговори
# 75
На тази Пакил трябва да са й скръцнали със зъбите, да не дразни феновете. Вчера не се е хвалила, че е на сет. Днес, засега, също не се е.

# 76
На Сейран работното място ще е срещу Феритовото! ✌🏻

# 77
  • София
На тази Пакил трябва да са й скръцнали със зъбите, да не дразни феновете. Вчера не се е хвалила, че е на сет. Днес, засега, също не се е.

Теориите, че епизодът ще свърши със сватба тръгнаха от нейно селфи. Дори Емрулах писа, да не се вярва на глупави спойлери, но там ситуацията е като на лъжливото овчарче.

# 78
Пак бързо изписахме темата. Благодаря Мистери за новата и малко по оптимистично. Не знам защо си мисля,че тази вечеря няма да се състои. Дали Синан точно в този момент няма да звънне на Сейран и да и съобщи,че е в работилницата,държи Мемо и ако не дойдат с Ферит,ще го убие.Ферит тръгва,Сейран слиза на вечерята,казва какво се е случило и тръгва след Ферит.Кака естествено също тръгва. Когато стигат там виждат,че Синан е насочил пистолет към Ферит и казва,че ги е чакал да видят как ще го убие.Диярията в стремежа си да спре Синан,ще му каже,че уговорката им не е била да убива Ферит,а само да отвлече Сейран. И така да лъсне цялата и "доброта".В това време ще се намесят охрана ли,полиция ли,не знам и ще елиминират Синан.Но кака какво ще я сполети,не ми се мисли.

# 79
Пак бързо изписахме темата. Благодаря Мистери за новата и малко по оптимистично. Не знам защо си мисля,че тази вечеря няма да се състои. Дали Синан точно в този момент няма да звънне на Сейран и да и съобщи,че е в работилницата,държи Мемо и ако не дойдат с Ферит,ще го убие.Ферит тръгва,Сейран слиза на вечерята,казва какво се е случило и тръгва след Ферит.Кака естествено също тръгва. Когато стигат там виждат,че Синан е насочил пистолет към Ферит и казва,че ги е чакал да видят как ще го убие.Диярията в стремежа си да спре Синан,ще му каже,че уговорката им не е била да убива Ферит,а само да отвлече Сейран. И така да лъсне цялата и "доброта".В това време ще се намесят охрана ли,полиция ли,не знам и ще елиминират Синан.Но кака какво ще я сполети,не ми се мисли.
Малко се вживя със признанието на Дияр Joy
Иначе звучи добре.

# 80
Мен много ще ми хареса, когато Ферит слезе за вечерята, или да е със Сейран, че да не е удобно да се говори за сватбата, или дядо му, като му види физиономията, да пита Хаттуч, Сейран къде е и да каже да я викат 😂😂😂
Пък това със Синан, нека е в друг ден.

# 81
  • Ямбол
Mystery благодаря за прекрасната ни темичка💖 Момичета благодаря ви и на вас за споделеното и за това,че с такъм плам коментирате епизодите.След тежък работен ден вие сте като глътка свеж въздух.💋❤️
Аз ще чакам фрага утре вечер.....

# 82
Добър вечер..Много теории,много сценарии се развиват тук,но..едно разбрахме,Ферит е с пръстена и Дияр и Синан още са в играта.Аз вярвам,че дори да се стигне пак до сватба,заветно Да,от Ферит няма да има,но нищо не се знае.Знам само едно,ако продължават да навират Дияр и ги оженят,ще си мечтаят за рейтинг.Ще се осмелят ли,способни са...Единствено е жалко за Сейран,ако това се случи,но се успокоявам,гледам сериал..

# 83

А кой покани кака и семейството й на вечеря?
Май всеки път те се самопоканват.

Първоначално кака искаше раздяла. Имаха разговор с Ферит в хотела и тя му отказа брак, защото той още мисли за Сейран. После на вечерята за запознанство, кака отказа брак, защото той е заобиколен от семейството на Сейран. В хана му постави условие и поиска той да говори със Сейран да не се виждат, за да се сгодят. А уж не иска брак. Странно поведение, манипулативно. Постоянно повтаря, че знае чувствата на Ферит към Сейран, но все се вре. Как така стана разбираща, голяма защитничка на Сейран (а когато викаше в хотела, отричаше, че я чува; не искаше Ферит да спасява натровена жена) и сега не й пречи, че се виждат и пак иска сватба. Нали каза, че няма да се оженят ако Ферит и Сейран се виждат, а те живеят и под един покрив. Как така се промениха нещата, защо? Каква полза има кака от брака? Ферит не е вече богат, да по-млад е, не я обича и тя е наясно с това. В хотела тя каза, че чака реда си за него - странни думи. Какво печели от този брак?

Защо се разведоха СейФер, кой го организира, защо? Това е най-важния въпрос.

Вече е поставена маса за Сейран в хана. Ферит явно е решил да изпита търпимостта на кака към ултиматума й. Май чака тя сама да се откаже, така дразнеше и Пелин, но по-обидно.

Айше иска кака да изгони Сейран от имението (соственичката). Суна пък иска имението. Ако имението смени собственика, Айшен кого ще иска да бъде изгонен Wink

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 02:37 от ani.zaiche

# 84
Момичета, знае ли се с какъв аванс се заснемат епизодите на сериала?

# 85
  • София
Момичета, знае ли се с какъв аванс се заснемат епизодите на сериала?

С никакъв. От събота до сряда включително снимат серията, която се излъчва в петък.

# 86
https://www.instagram.com/reel/DBbIYEroOCr/?igsh=eHpycmJrcHowaGtt

Добро утро Heart
Надявам се довечера,да не сме така Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 87
Добро утро, мацки! 🫶
Айде, дано сърдитият Емрулах ни подготви някой готин трейлър днес, че малко да се успокоим! ✌🏻

# 88
Добро утро, момичета!🌞🌷🍀
От рано снимат в ялъто 🙃.

# 89
Спорна седмица мацки. Чакаме фрагче днес

Общи условия

Активация на акаунт