Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и весела седмица Simple Smile

Благодаря за новата тема, Мистери HeartHeartHeart

Нямате спирка, момичета Joy Гласувах с "не" в анкетата, но чакам фрага, за да кажа нещо повече.

Еве, репликите буквално са:

"Ако не се оженя, би ли била отново моя? ... Би ли била с мен или не би била?"

В случая не бих превела това време (Geniş Zaman) с "ще ..." заради условието - "ако не се оженя". "Ще" е твърде категорично.

# 91
Обнадеждаващото на това условно наклонение е, че условието е в сегашно, а не в минало време. Ако не се оженя е едно, а ако не се бях сгодил и не се канех да се оженя е нещо съвсем друго. Да живеят времената и най-вече това на възродените СейФер, което наближава!

# 92
Добро утро!
Това видяхте ли го...побъркваща работа.
"Още едно доказателство, че няма скок във времето. Чекът, който Ифакат даде на Абидин е с дата 1.11.2024 - датата в която беше излъчен 81 епизод."

# 93
Добро утро Kissing Heart

Рени, благодаря Heart
То и аз чакам фрага, но съм се подготвила Grinning Абсолютно не приемам клинчене от страна на Ферит, при положение, че изиска от Сейран да се разголи душевно пред него.
Този "ангел без криле", кака ви, трябва да изчезне веднага. Както каза Ифош, твърде голямото смирение идва от високомерие.

# 94
  • София
Кака вчера е била със зеленият костюм на една от сцените в хана. Явно е търсила Ферит в ялъто, не го е намерила и е отишла там. Пак ли не си е вдигнал телефона Joy

# 95
  • Яко в Матрицата...
Еве, ❤ да не стане като миналата седмица 🤣 Чакахме фраг, а после чакахме втория 🤣 Поне аз де…

Между другото, вчера ходих да гледам “Гунди”. Та там ГГ като взеха да си търкат нослетата, при това не веднъж 🤣, направо ми идеше да им кресна, че това си е запазена марка на друга двойка 🤣

# 96
Ако Ферит не отговори на високите, всъщност нормални очаквания, "рейтингът" му ще падне по-ниско и от този на Синан. Синан поне има своите основания да преследва Сейран - официално са женени и то по нейна инициатива. А това, че му избиха чивиите е друг въпрос, ама кой може да каже как би реагирал на негово място, ако си има работа с жена като Сейран? Той хубаво си мислеше, че я заслужава повече от Ферит, ама не се сети, че такава жена  не всеки може да укроти.

# 97
Добро утро и от мен, момичета. Да видим какъв фраг са ни подготвили. Миналият епизод бе много добър и за да вдигнат рейтинга трябва и този да е такъв. В анкетата аз гласувах с "Да". Този пръстен просто плаче да бъде свален, той даже сам бяга - кадър от сцената между Ферит и Халис.🤣

# 98
Добро утро и от мен, момичета. Да видим какъв фраг са ни подготвили. Миналият епизод бе много добър и за да вдигнат рейтинга трябва и този да е такъв. В анкетата аз гласувах с "Да". Този пръстен просто плаче да бъде свален, той даже сам бяга - кадър от сцената между Ферит и Халис.🤣

Направо, аха да излезе 😂

# 99
Еве, ❤ да не стане като миналата седмица 🤣 Чакахме фраг, а после чакахме втория 🤣 Поне аз де…

Между другото, вчера ходих да гледам “Гунди”. Та там ГГ като взеха да си търкат нослетата, при това не веднъж 🤣, направо ми идеше да им кресна, че това си е запазена марка на друга двойка 🤣
Рени, това търкане на нослета се води изначално като марка на ескимосите и маорите, значи май по инстинкт, според мен. После взело, че станало Холивудска марка. Ама си е целувка, бе! Smiley

# 100
  • Яко в Матрицата...
Кате, знам че е това е ескимоска целувка и не е запазена марка за СейФер, ама пусто така го почувствах 🤣

# 101
Абе Сейферската е специална, не е като другите. Сигурно защото е Афрамска Heart Eyes

# 102
Единствените, които сега могат да попречат на СейФер, са си самите те. Да не вземе примерно Сейран, съсипана от угризения на съвестта, да тръгне да се отрича от думите си или да търси начини отново да върне Ферит на кака, щото той е толкова добър че тя 2 пъти се развежда с него, за да могат и други да се убедят какво съкровище е. А пък Ферит все пак да се изкуши да даде "малък урок" на Сейран и всичко пак да тръгне наопаки. Правили са подобни дивотии в миналото, колко му още веднъж. Но този път може да е фатално. И ако наистина са се поучили от грешките си и са израснали, няма да го направят, ама ако още се учат, не ми се мисли направо.

# 103

Призовават Емрулах, ама явно още се сърди.

# 104
Тоя лъжец защо се сърди?

Общи условия

Активация на акаунт