Отговори
# 105
Много хубаво кьопечето! 🧿

Призовават Емрулах, ама явно още се сърди.

# 106
  • София
Емрулах уж се сърди, защото рейтингите паднали.
Закуската ли снимат, това сякаш се вижда на екрана на Бурджу. Дали няма да гледаме как Сейран и Ферит се крият, а Гюлгюн ги гледа подозрително Joy

# 107
Гюлгюн и тя,какви цървули дири все в имението?Ферит на баща си прилича с две дини под мишница...И единия и другия не могат да се откажат от бившите си жени.Точно го каза Ферит,не е имение а лудница..

# 108
Рени и аз вчера гледах Гунди и точно като теб с тези нослета веднага мисълта ми беше за АфРам.

# 109
" Аз сама си избрах тази роля
 външно силна отвътре боли,
 но готова съм още да моля
 за нас се бори. "
Отдолу, като автор, спокойно можеше  да е името на Сейран. Wink
Докато чакам фрага, изгледах последния епизод с буквички. Е, друго си е! В петък еуфорията ми идва в повече и до известна степен заглушава гласа на разума. Май ще се откажа от гледането онлайн и първо ще ви чета, а после ще гледам.
 Пак се замислих за последната сцена. Дадох си сметка, че там горе, в онази стая, в онзи момент на откровение, съществуваха само двама души и едно огромно чувство, смазващо крехките гърди на една млада жена. Нямаше място нито за Дияр, нито за Синан, нито за когото и да било друг от останалия свят. За един дълъг миг спря да съществува и времето, и пространството. Сега дори си мисля, че Сейран направи своето признание не толкова да не загуби Ферит, а по- скоро да освободи себе си. Тя трябваше да изкара всичко от себе си, само за да започне да диша. Неслучайно беше показано онова дълбоко вдишване, което направи веднага след своята изповед. Мисля си също, че каквото и да реши Ферит, тя вече ще може да продължи като себе си.
 Кате, това може и да беше целувка, но не е онази целувка, която аз продължавам да чакам. Когато се случи (надявам се скоро, че вече се начаках), ще ти кажа. Тази определено не ми беше достатъчна. Подобна целувка споделиха и в първи сезон, докато Сейран беше затворена в имението. Както тогава, така и сега показва пълно притежание, но не е моята целувка, да занеш. Simple Smile
P.S.Все забравям какви добри текстописци имаме, а последните няколко години напълно спрях да слушам българска музика.

# 110
Какво се шегуват с Емрулах?
https://x.com/_tare_e/status/1853366806754279593?s=46&t=Xb2mxNPHyb_KXNOwlstnng

И в къщата на кака му снимали. Гледах клипче, как извеждат със служебна кола Мерт от имението, да не го карат при тая?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 15:32 от stasha_s

# 111
  • София
Какво се шегуват с Емрулах?
https://x.com/_tare_e/status/1853366806754279593?s=46&t=Xb2mxNPHyb_KXNOwlstnng

И в къщата на кака му снимали. Гледах клипче, как извеждат със служебна кола Мерт от имението, да не го карат при тая?

От имението по принцип ги извеждат със служебни коли за обяд, аз не познах това Мерт ли е. На друг сет ще отиде с неговата си кола, а и паркингът е в другата посока, така че, едва ли отива на друг сет така по риза.

За този клип ли става въпрос

https://x.com/fan_MRD_AS/status/1853422944547967218?t=ev6etaVgnv6CUxas2IodJA&s=19

# 112
Красота! 🤍

# 113
Като детенце е Афи 🧿❤️🥰🥰

# 114

Как ще рисуваш, когато нещо такова е пред теб, Ферит Корхан, ела и обясни.

# 115
Стори и от Гюлчин!

# 116
# 117
  • София
Дирен и Ерсин

Най-после да видим нормален ПР този сезон. Не само кака да си пуска сторита от караваната и после, защото я видяха с нещо бяло да се пускат слухове и да не гледат серията хората.

# 118
# 119
Сташе,един път са Ферит Корхан и Мерт Рамзан Демир

Общи условия

Активация на акаунт