Нашата Сейран сега започва живота си Тепърва ще излиза от драмата с болестта си и евентуално с болестта на Ферит Сейран има травма да показва истинските си чувства, насадени от новия Дон Жуан Не случайно повтарят толкова аспекти и промени за двамата 
На 13.11 е 1 серия на новия сериал на ОГМ на Стар ТВ И да не зависи сериалът от рейтинга Емрулах нямаше да промотира толкова серията и после разочарованието си от ниския такъв На тях им трябва да се гледа Стар ТВ Има и разни тактики от другите канали В петък NAW TV пуснаха повторение на сериала с Мурат Я и Ебру Ш и те свалиха рейтинга донякъде на другите сериали Та хич не вярвам аз в някакви измислени бракове Трябва лоши герои за да има екшън
Много ми харесва заглавната снимка която си използвала с усмихващите се един на друг Сейран и Ферит на фона на Босфора
Дано в бъдеще да имаме още много ето такива ,че и още по-щастлив моменти между СейФер които да коментираме с удоволствие. 
той ще си е зает с неговото антепско фъстъче де ,но от кака си ще е свободен. 
.А може и трите изражение да са в купом ,или да няма време да реагира защото ще се случи нещо,Но каквото и да стане едно няма да се случи поне според мен ,а именно Ферит да остави Сейран и да продължи с Дияр. Нещата с каката са вече на приключване просто е въпрос на време кога ще се случи раздялата.Ако Ферит е искал да продължи с Дияр нямаше изобщо да си прави труд да задава въпроси на Сейран ,щеше да се пошегува нещо или да отбегне въпросите и да слезе долу да си вечеря със семейството .Но след като зададе въпроса и получи верния за него отговор ерата Дияр приключва ,и започват пак красивите Сейферски времена. 

Препоръчани теми