Отговори
# 60
Леле леле, просто такава асоциация си направих с тази песен, не приемайте толкова буквално.
Чакам и очаквам Сейран да си тръгне или дяволчето от кака да излезе.

# 61
Еми късно е,как да не е....
Вместо да се радват на любовта и младостта си,пропуснаха две години в заблуда
Е сега,долу го чакат да се жени,че вече е дал дума
Ами,яд ме е.

# 62
Решението трябва да е от Ферит, а не от дядо му, след хубав размисъл. Писах и преди, че прави наопаки на дядо си. Да видим сега какво ще направи.

# 63
Цитат
Тези очи няма да се затворят без теб до мен

# 64
Малко оптимизъм от Циала-мацката с комата 🤗. Интересно е, вижте го....Отнася се за каката...Ферит трябва да реши, докато си мисли, че тя е положителна, но тя не е...
Скрит текст:

# 65
От къде пък се появи и късно е  Grinning Нашата Сейран сега започва живота си Тепърва ще излиза от драмата с болестта си и евентуално с болестта на Ферит Сейран има травма да показва истинските си чувства, насадени от новия Дон Жуан  Не случайно повтарят толкова аспекти и промени за двамата
И този път Сейран няма да си тръгне

Измисли си тоя Баръш тази безименна болест само за да раздели СейФер и сега се точат тези измислици Grinning

https://x.com/Bosy27043761/status/1853069158990164459

Има и друго Grinning На 13.11 е 1 серия  на новия сериал на ОГМ на Стар ТВ  И да не зависи сериалът от рейтинга Емрулах нямаше да промотира толкова серията и после разочарованието си от ниския такъв На тях им трябва да се гледа Стар ТВ  Има и разни тактики от другите канали В петък  NAW TV пуснаха повторение на сериала с Мурат Я и Ебру Ш и те свалиха рейтинга донякъде  на другите сериали Та хич не вярвам аз в някакви измислени бракове Трябва лоши герои за да има екшън

# 66
Все пак и Пелин е била на сета в работилницата. Все повече си мисля, че наистина Синан и Дияр са комбина - снимките, разговорите ... Притеснява ме много и Айшен - каза на Дияр, че Ферит и Хатуч са отишли при Сейран, в последния епизод каза, че Дияр трябва да изхвърли Сейран. 🫣 Нашите са заобиколени само от злодеи и затова трябва да се държат здраво един за друг.

# 67
  • София
Да, новият сериал на ОГМ започва и от няколко седмици си коментирам, че серията преди неговата първа серия ще е топ. Все го очаквах, а те най-после казаха дата.
Стар спешно да започнат да дават повторения.

# 68
Мистери мерси за новата ни тема  Kissing Heart Много ми харесва заглавната снимка която си използвала с усмихващите се един на друг Сейран и Ферит на фона на Босфора Heart Дано в бъдеще да имаме още много ето такива ,че и още по-щастлив моменти между СейФер които да коментираме с удоволствие.  Hands Pray
В анкетата съм отбелязала отговор Да.Мисля ,че до края на серията Ферит ще има достатъчно време да каже на Дияр ,че иска да прекъсне годежа им ,няма какво повече да го увърта и да продължава агонията и на трима им.Колкото повече се протака толкова по трудно ще става и освен ако няма  някакви екстремни ситуации би трябвало до края на епизода Ферит да е вече свободен мъж .Еееее свободен ,свободен колко да е свободен Simple Smile той ще си е зает с неговото антепско фъстъче де ,но от кака си ще е свободен. Simple Smile
Ех този поглед на Ферит от поседната сцена много ни развълнува и озадачи всички фенове на сериала и всеки си ги интерпретира по свой си начин,За мен погледа му и изражението му са прелюдия към усмивка или към сълзи или към леко сърдито изражение с което ще попита Сейран еми толкова като си ме искала защо ме остави за две години  Thinking.А може и трите изражение да са в купом ,или да няма време да реагира защото ще се случи нещо,Но каквото и да стане едно няма  да се случи поне според мен ,а именно Ферит да остави Сейран и да продължи с Дияр. Нещата с каката са вече на приключване просто е въпрос на време кога ще се случи раздялата.Ако Ферит е искал да продължи с Дияр нямаше изобщо да си прави труд да задава въпроси на Сейран ,щеше да се пошегува нещо или да отбегне въпросите  и да слезе долу да си вечеря със семейството .Но след като зададе въпроса и получи верния за него отговор ерата Дияр приключва ,и започват пак красивите Сейферски времена.  Heart

# 69
Краси Анна, пропуснала съм, че Дияр се е обадила на баба си. Но се чудех защо бе така щастлива да види Халис, а то било заради очаквания скандал. Тя явно знае от Ферит, че той е традиционалист и ще държи срама да се скрие и да има сватба. Но не знае, че Халис се е променил и знае чувствата на внука си.

# 70
Мистери Благодаря HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Катя ,  пламтящото сърце на темата сте Heart

Понеже Ферит все не е на мястото си тук
https://x.com/d_soulll/status/1853121826630852885

Чакам с нетърпение Афра да си пусне косата
Гледах пак сцената с Есме и Сейран .Усещането ми до сега  е , че Сейран ще има проблеми заради болестта и трудно забременяване Есме няма да ражда , то е ясно , но може и да умре или да е на прага  
Може би Сейран ще даде имението на Ферит Това е неговия живот
Мисля , че Ифакат дава най-големите спойлери за кака ни
Диар се изкачи със стълбата  в стаята на Ферит, и после  седнаха да вечерят, Диар се обади на баба си и й каза, че Сейран е в Яли.  Знаейки, че дядо и ще дотича, тя имаше нужда от скандал, но никой не очакваше самия Халис. Изчислението беше, че няма да има кой да се застъпи за Ферит.

В сезон 3 сме и да се водят спорове дали и на кого любовта е по -силна няма нужда

Мистери или Бетюл ще ражда или наш Аби ще се прояви Grinning

И вече започнах да вярвам , че както заедно се появиха Дияр и Синан , така и заедно ще изчезнат
Аз превъртях сцената с разговара на Есме и Сейран че нямах много време..защо Есме да не ражда , че чак и може да  умре..

# 71

Ако Ферит има намерение да си спази думата към кака си, този стол сигурно нямаше да го има.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:32 от stasha_s

# 72
Независимо кой кой е и какво им се е случило, имаме един мъж и една жена, а останалото е фон и пълнеж. На очите  на тази жена няма мъж, който да устои. Говоря за нормален мъж, а Ферит все пак е точно такъв. Заради жени като Сейран не просто годежи и бракове се развалят, а и войни се водят, както някой вече беше писал тука.

# 73
# 74
Все повече си мисля,че тази Фейза дето звъни на Дияриата наистина е Синан..много съмнително се държи като звънне въпросната "Фейза"..
И най ми направи впечатление,че тов път като и звънна ,пуснаха оная мелодиика дето я пускат,  когато има проблемна ситуация и става нещо сериозно..
Този гном ще излезе голям дявол ама да видим..
От къде разбра Синан,че Сейран е в ялъто..и каква случайност само разбра,че е там малко след като Дияр се промъкна като престъпник по стълбата..
А защо Сейран ,като се  жертва заради нея да говори с дядо и не я изпрати поне до таксито..
Иначее Сейранн как може да идваш,този психопат е на свобода бля бля,а не я изпрати до входната врата,да не говоря,че можеше и да я изпрати до ялъто даже..
Надявам се ако е така,щом са имали сет днес 4мцата,Синан да каже пред Ферит ,че Дияр му е помагала и да и бие шута.

Общи условия

Активация на акаунт