Отговори
# 45
  • София
Има теория, че вечеря няма да има. Отново нещо ще се случи.
Чудя се, дали са снимали две отделни сцени или само една в хана. Афра все си беше с едни и същи дрехи сякаш. Ако е една сцена защо и двете ремаркета са там, много странно.
Мерт наистина е без пръстен след като са обядвали, но може просто да го е свалил.

# 46
Според мен Сейран разбра и още нещо..
Разбра,че,ако не го спре,този път той е загубен завинаги за нея
Защото,Дияр е висока летва
Със сигурност е проядена,но за сега е висока
Тя се е представи в най-добрата си светлина пред Сейран така,както го е правила в годините,в които са били заедно с Ферит
Сейран не може повече да рискува..
Опита,но не стана,не се получи,както тя обича  да се изразява.
И защото не може повече да рискува и,защото наистина обича Ферит,тя реши този път да бъде истинска ,да каже това,което той иска да чуе.Не заради него,а заради самата себе си
Ферит наистина има нужда от този отговор
Той не можа да бъде с любимата си жена в най-тежкия момент от живота и,беше прострелян от новината за нейната женитба,играеше си на незаинтересован....
Ето защо има недоверие в него,или по-скоро страх да не бъде отхвърлен отново
Всеки би се съмнявал и страхувал и всеки би поискал още по-категорично потвърждение на казаното
И мисля,че погледът му до някъде тържествува от чутото,но все още е недоверчив и има процент съмнение
Затова мисля и писах вече,че очаквам Сейран да покаже още по-категорично любовта си

# 47
Вал, как ще покаже по-категорично любовта си Сейран? Просто ми стана интересно. Какви действия трябва да предприеме?

Връщам се да допиша. Ако случайно са решили да дадат време за разкарването на кака, имам предвид Сейран и Ферит, това няма ли да е лицемерие вече? Да знаят, че са си двамата, но да се правят на умрели лисици? Нещо не ми е окей това.

# 48
Мистери Благодаря HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Катя ,  пламтящото сърце на темата сте Heart

Понеже Ферит все не е на мястото си тук
https://x.com/d_soulll/status/1853121826630852885

Чакам с нетърпение Афра да си пусне косата
Гледах пак сцената с Есме и Сейран .Усещането ми до сега  е , че Сейран ще има проблеми заради болестта и трудно забременяване Есме няма да ражда , то е ясно , но може и да умре или да е на прага  
Може би Сейран ще даде имението на Ферит Това е неговия живот
Мисля , че Ифакат дава най-големите спойлери за кака ни
Диар се изкачи със стълбата  в стаята на Ферит, и после  седнаха да вечерят, Диар се обади на баба си и й каза, че Сейран е в Яли.  Знаейки, че дядо и ще дотича, тя имаше нужда от скандал, но никой не очакваше самия Халис. Изчислението беше, че няма да има кой да се застъпи за Ферит.

В сезон 3 сме и да се водят спорове дали и на кого любовта е по -силна няма нужда

Мистери или Бетюл ще ражда или наш Аби ще се прояви Grinning

И вече започнах да вярвам , че както заедно се появиха Дияр и Синан , така и заедно ще изчезнат

# 49
Еве,трябва да намери начин
Със сигурност има хиляди начини да покажеш,че искаш и обичаш един човек
Както вече писах,изобщо не вярвам,че Сейран,или Ферит ще пожелаят Диар да си замине директно още същата вечер
И двамата са деликатни и отговорни достатъчно,че да не бъдат лицемери
Но,за Ферит е важно да знае,че Сейран го иска,че иска да е с него,или негова /както и да е превода/

# 50
КрасиАнна, не бях обърнала внимание на разговора на Дияр с бабата. Но друго ми направи впечатление в сцената с нейната рода. Забелязахте ли каква бе реакцията на Ферит. Сякаш въобще не го засягаше и не бе важно, че дядото ще я отведе. Нищо общо с поведението му в двата случая, в които Казъм направи това със Сейран - в първи сезон след като бяха заедно и във втори, когато се разбра за хапчетата.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 21:38 от Iv32

# 51
KrasiAnna,благодаря за този сборен клип
Понякога има нужда от повторение,за напомняне

# 52
В главата ми звучи песента- "Ти ужасно закъсня", след като се сещам за погледа на Ферит.

Кълна се ,че мислих същото за погледа накрая,все едно си казва закъсня Сейро.Joy
Не мога да се съглася!
Защо тогава според вас и задава този въпрос, защо я притиска толкова много да му даде конкретен отговор. В случай, че получи негативен отговор какво печели в този случай, удоволствието да е прав?
В противник случай на положителен отговор, какъвто и беше нейният, какво би спечелил удоволствието да и каже "твой ред е да страдаш, както мен"? Нито едното нито другото е характера на Ферит.
За мен този поглед беше учудване, изненада от категоричния отговор на Сейран, също така дори и лека радост. Аз мисля че виждам леки наченки на усмивка на лицето му.
Трябва да се отбележи чудесното изиграване, режисиране и написване на този момент. Успяха да ни накарат да го мислим, чудим и коментираме, какво е искал да каже автора. С др думи залепвани да чакаме др петък. 🙂

# 53
Моето мнение, погледът на Феро означава, че е късно, както имаше предположение и от други дами. Ти ужасно закъсня. Ферит ще остане с Дияр, само че на всички ни е ясно, че Сейран няма да му излезе от главата. Тя ще си тръгне, с разбито сърце. И тогава Феро ще хукне да си я връща. Защото ще осъзнае, че иска само нея. И заместник няма да свърши работа. Или драма на макс.

# 54
  • София
Дияр все по-черна изглежда с всеки епизод. Това с дядо й го направи умишлено, но явно очакваше друга реакция. Ферит и на мен ми направи впечатление, че малко му беше все тая в тази сцена.
Май и аз почвам повече да клоня, че причината да не е развален все още годежът е нещо, което ще се случи преди вечерята.
Иначе съм съгласна с Евето, как така няма веднага да каже, че иска да развали годежът. Ако реши или решат да чакат, това си е супер гадна лъжа. Все пак на тази вечеря баш за сватбата ще се говори. Ако иска да е деликатно, да я извика да поговорят насаме и ще е деликатно.
Изобщо не съм съгласна с това, че Сейран ужасно е закъсняла. Склонна съм да вярвам, че Ферит беше взел вече решение, но все пак думите на Сейран помогнаха допълнително и беше много изненадан от тях.

# 55
Аз също усетих радост от леката му усмивка, но и съжаление и леко огорчение, да, имаше и изненада, дори и надменност- "призна си накрая" простичко казано. Пак ще гледам и ще си правя изводи.
VAL, съгласна съм с теб за страха. Сейран беше откровена, но имаше уплашено изражение, и тя се страхува от отхвърляне, изоставяне. Ферит и той се страхува от същото и при двамата страха е от миналото, от преживяното, от разделите, а Ферит вижда, че е уплашена и на този етап може да си мисли, че го прави от страх било заради Синан или да не е сама.

# 56
Не знам дали е късно или навреме, но не каза ли Халис на Ферит - Докато още не е късно? И не мога да си представя, че Ферит след тези думи на дядо си и на фона на признанието на Сейран, ще реши, че вече е късно. Ако е късно, защо въобще я пита тогава дали пак би станала негова, ако не се ожени за Дияр? А късно ще е след 40 години, ако отново се позовем на думите на дядо му.

# 57
Не е късно, той дядо му каза, че не е късно все още, Вие тука сега - късно, та късно. Малко по-позитивно Simple Smile

А, баш, с Милна заедно сме писали.

# 58
Момичета, Дияр кога се обади на баба си? Нещо съм пропуснала явно Thinking
Аххх направо става смешна с тези баба и дядо Imp

# 59
Аз също усетих радост от леката му усмивка, но и съжаление и леко огорчение, да, имаше и изненада, дори и надменност- "призна си накрая" простичко казано. Пак ще гледам и ще си правя изводи.
VAL, съгласна съм с теб за страха. Сейран беше откровена, но имаше уплашено изражение, и тя се страхува от отхвърляне, изоставяне. Ферит и той се страхува от същото и при двамата страха е от миналото, от преживяното, от разделите, а Ферит вижда, че е уплашена и на този етап може да си мисли, че го прави от страх било заради Синан или да не е сама.

Страх има, но според мен той не е, защото ще останат сами или от Синан, а дали и как на този етап ще успеят да разчистят това, което им пречи в момента. Сейран вече каза на Ферит, че след него друг не може да погледне. Тогава обаче не каза причината - защото той продължава да е в сърцето й. Е сега го каза - Ще бъда отново твоя и с теб съм готова. Само с него е готова да продължи, с никой друг!

Общи условия

Активация на акаунт