Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 15

• 5 332
  • 118
  •   1
Отговори
# 30
  • Телиш/Плевен
Това е медицинско за шофьорска книжка. Трябва да питаш личния си лекар дали иска да му занесеш да попълни бланка от книжарницата или ще ти извади направо от компютъра.

# 31
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря на всички... намерих я в обикновена книжарница на цена 5 ст.. сега при личния лекар...

# 32
Благодаря на всички... намерих я в обикновена книжарница на цена 5 ст.. сега при личния лекар...
След Лл вече ще ти струва 40.05 лв😄 Честита ти книжка и безаварийна

# 33
точно толкова струваше.... все още съм само кандидат шофьор, но благодаря за пожеланията.... това медицинско ми го искаха за автошколата, което означава, че трябва да вадя ново като изкарам курса и подавам документи за книжка...

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 17:05 от bebebe

# 34
  • Mediterraneo
Откога изискват медицинско за каране на шофьорски курсове?!

# 35
Ъ? Аз за това реших,че е завършен курса с положителна оценка пред ДАИ . Нали медицинското е за пред КАТ при подаване на документите?
На мен ми искаха ,само заявление ,лична карта и диплома за средно ...и пари де😁

# 36
  • Телиш/Плевен
Някои автошколи изискват, в моята също беше така.

bebebe, успех с курса и след няколко месеца да се похвалиш тук! Hug Медицинското важи шест месеца и ако в този срок вземеш книжка, ще ти го върнат и ще можеш да го представиш в КАТ.

# 37
благодаря...
питах - няма да ми го върнат... трябвало да го съхраняват 2 години...
Някои автошколи изискват, в моята също беше така.

bebebe, успех с курса и след няколко месеца да се похвалиш тук! Hug Медицинското важи шест месеца и ако в този срок вземеш книжка, ще ти го върнат и ще можеш да го представиш в КАТ.

# 38
  • Телиш/Плевен
Това може би е изискване на самата школа, моята инструкторка ги връщаше като вземеш изпита (и ако са още валидни, де), затова така написах. Или може с новите промени, които приеха наскоро, да са направили задължително изискването за медицинско при започване на курса и затова да са длъжни да ги пазят.

# 39
За всеки случай ще попитам отново!
Благодаря

# 40
  • Телиш/Плевен
Можеш да попиташ дали няма да им свърши работа копие на медицинското. Така хем ще ти върнат оригинала, хем и те ще си имат какво да пазят в архива.

# 41
То стана страшна работа....по два пъти ще се вадят медицински -80лв, самият курс 1700-2000лв, БЧК и то станало 90 лв🧐 ако пък вземат и те скъсат (като мен 😁) пак плащай часове+ нов изпит=250 беше! Сега колко ще е един Господ знае

# 42
Изобщо не се притеснявай аз в момента карам… първия път ми каза че съм бавна в краката и ръцете и че няма да стане шофьор от мене и викаше като луд .. не ми стана приятно разревах се направо ми се отби желанието за книжка .. следващите пъти пак ми го намекваше изобщо не му обръщах внимание и си кара. … сега пък ми вика много си бърза какво правиш … хах изобщо да не ти пука ти плащаш той е длъжен да те учи

# 43
Аз лично съм се активизирала да си запазя книжката😀 приятелката ми (взе книжка два месеца преди мен) вече е на ръба с точките. Ние и без това имаме по-малко ,като неопитни водачи и не е трудно да ,,хвръкнат,, Едно не спиране на стоп и ако има застанали там с палка и се прощаваш с 50лв +10 точки...

# 44
  • Mediterraneo
Боже, то голямо активиране трябва, за да си запазиш точките. ММ е шофьор от 30 години, никога не е имал отнета точка. Аз също не съм имала. В Испания точките са 15, къде са 39-те в Бг...

Общи условия

Активация на акаунт