Отговори
# 105
С това пътуване във времето не е ли малко като Пера Палас?
Много ми хареса фрагмана дано нещо не се обърка отивам на кината дори.

# 106
Ето го и постера на главният герой ✨️

Мете

За него животът беше като безкраен купон. Докато един ден не отваря очи през 16 век. Сега всяка стъпка е изпитание за него!

# 107
Ех не е честно тъкмо идвах да го пусна Мире ...
Бана не пак го пускам... Heart

# 108
Пускай го, няма да откажем. 😙

Мнооого хубав Метето, нагъл до безобразие. Както казва на мацката от началото на трейлъра "по добре да сме голи" 😂

# 109
Щеше да е прекалено ако и аз пусна този постер! Simple Smile
Но наистина Керем като Мете е брутално красив!!! Gift Heart

https://www.instagram.com/stories/aparentaloqueresseloqueaprenta … 8050515005/?hl=bg

Още колажи...

За лека нощ - едно клипче от "В очакване на слънцето". Hands Ok Hand
Керем като Керем... Сайер. Hands Ok Hand

https://www.instagram.com/p/C_shFBbJQJL/?hl=bg

❤️❤️❤️

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:10 от jupetrov7

# 110
Здравейте Hug- за филма .
Разбира се още отдавна от рускините разбрах ,че Син на богаташ(или как там се казва) е римейк на руския филм , но съм мислила ,че ще пътува във времето ( обичам такива сюжети )  . Но от вас разбрах разбрах ,че просто бащата е организирал всичко , за това се сетих за филма - май с Майкъл Дъглъс беше ...
Както и да е , сигурна съм ,че Керем ще е страхотен.
Още не съм гледала Пещерата , но се чувствам сякаш ми предстои да отворя подарък Grinning

# 111
Часовник, фотоапарат и чадър...
🕰 📷 ☂️ все символи на времето... и💧дъждът...

Гледайки за втори път Ефлатун с превода на Алекс, освен че ми хареса повече, даже и  мудното действие на моменти вече ми се стори нормално за сюжета. Да, историята е простичка, но с голям житейски смисъл. Силата на духа на слепите хора и изобщо на хората с недъзи. Смисълът на живота през техния поглед. Въпреки тъмнината усмивката не слиза от лицето на Ефлатун. Живее в мрак, но чадърчето е жълто. Цвят на надежда. Значи винаги има надежда. Тя не може да се влюби с очите си, но усеща душата на Офлаз със сърцето си, влюбвайки се в гласа му. Присъствието на часовниците е също толкова показателно за как пропускаме много важни неща. Харесва ми, че авторът е обърнал внимание на това. Вече няма стари часовници. И при двамата те са връзката с техните бащи. Вече не се използват старите фотоапарати. Сякаш в снимките от тях имаше душа, повече красота.

Хубаво беше, че накрая се намериха пак не просто заради нуждата от щастлив завършек на филма, а защото героите се оказаха сродни души.

"Времето не спира, само понякога се преструва, че е спряло."

Останалите герои също внасят своя цвят в историята - Айлин, майката, сляпата леля, чичо Шенер в часовникарското ателие. Няма излишни герои, няма излишно разтягане.

От 1 до 10 ще му дам 8 ✨️

# 112
И понеже днес вали... и понеже чадърът ми е жълт... Wink... време за "Ефлатун". Нерядко хората са склонни да наричат ежедневието сиво, монотонно, еднообразно... А всъщност колко много звуци, цветове, докосвания, образи, спомени, емоции го изпълват! И как сме забравили да се поспрем, да се вслушаме, да се огледаме... някъде там е сродната ни душа! Hands Pray Simple Smile

Още веднъж, Алекс, благодаря за насладата, която ни подаряваш с преводите си! Simple SmileFlowers Four Leaf Clover

# 113
Здравейте! Blue Heart

Въпреки вчерашния снежец, есента е още тук...
А Керем е винаги при нас - и сутрин, и вечер, и през целия ден! Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/DCSC6PlSiVp/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DCTnAWYo4vU/?hl=bg

Оооохр феновете не спират  да твоврят! Hands Clap

Мира, при мен за "Ефлатум" аз съм пълно 10!
Това е един съвършеен камреен филма с много добър екип - от режисьора и оператора,
през сценарита до двмата главни изпълнители! Hands V

💖💖💖

# 114
След Пещерата май ще изгледам Еф... и може да харесам актрисата . Много пъти ми се е случвало Satisfied

# 115
# 116

Привет и мерси за споделеното.

# 117
Днес е международен ден на незрящите хора...

И на добротата ✨️

Героите на Разглезен

# 118
Подкрепа от Деврим.

# 119
И от Хадисе. Гледала е пещерата 💙

Общи условия

Активация на акаунт