Отговори
# 30
# 31
Керем целият сияе, свети, излъчва щастие 💕

От "Разглезен" започнаха да пускат постери на героите.

Джемал Хюнал - Халис
Камшикът на правосъдието! Невъзможно е да се избяга от него.

Гювен Кърач - Кади
Той не оставя нито едно престъпление ненаказано. Да избягаш от правосъдието му наистина е въпрос на късмет. Той е най-големият поддръжник на системата!

Ефекан Джан - Селим
Правила? Не са за Селим. Той е богат, арогантен и готов да се справи във всеки момент!

# 32
Нови колажи с Керем и неговите учстия през последните дни!

Неуморен е! Този  човек дали  има време да си почива?
Като добавим и сутрешната му силова гимнастика/фитнес!!!
Да му стискаме палци да успее да се справи с всичко! Hands Pray

След цялата суматоха в Турция, ще започнат да го канят и на кинофестивали...
И на интервюта в страните, където излъчват новия му филм! Hands V

Мира, страхотни постери! Тези страшилища ли ще измъчват бедния Мете?

Интервю с Керем в сп. "Variety" за новия му филм "Разглезен".

Кой знае колко още  новини ще излязат още тази вечер...

💖💖💖

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:06 от jupetrov7

# 33
Още едно от записаните интервюта

"Говорихме за всичко с Керем Бюрсин. Разговаряхме с актьора по много теми като процеса на писане на филма, тактиките на флирта и какво е любовта."

Та Керем казва, че иска да има 8 деца 🙃😂😂😂😳 Ми то това само с говорене не става бе моето момче. 🫣 ти първо направи едно, че времето си тече...

# 34
Имам лоша новина за Керем ако иска да става Султан трябва да помисли по въпроса осем деца няма кой да му роди даже и крава за разплод. Шегата настрана дано и в този смисъл да го е казал , че преди бяха пет много добре си спомням.
Още едно от записаните интервюта

"Говорихме за всичко с Керем Бюрсин. Разговаряхме с актьора по много теми като процеса на писане на филма, тактиките на флирта и какво е любовта."

Та Керем казва, че иска да има 8 деца 🙃😂😂😂😳 Ми то това само с говорене не става бе моето момче. 🫣 ти първо направи едно, че времето си тече...

# 35
Е то няма как да не е шега. Феминист като него не може да мисли сериозно такива неща 😀

# 36
За петте/осемте деца - Керем ще си реши (евентуално).

Може да са от няколко жени, а може  и да си осинови (като Андджелина Джоли и Брад Пит...!)
Но като  гледам нежната Мелиса, хич не ми се вярва. Тя май предпочита
да сии губи времето в гримиране, вместо да ражда и да се грижи за деца...

Първо, аз още не вярвам, че това е избранницата; и второ, това, което Керем подмята,
без да е точен и многоословен, не се знае какво ще излезе...

До скоро.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:33 от jupetrov7

# 37
  • Кърджали
Машаллах, много скромен - 8 деца. То с искане не става, моето момче, щъркела няма да ги донесе...
Че е шега, шега е. И той го казва интервюто. "Ще направя 8 деца. Шегувам се."
Време му е да става татко.

Молитвата, която казва майката на Джем във филма, е молитва, думи, които майката на Керем му е казвала като е бил малък.
Първоначалната версия на филма е била с малко по-токсична връзка. При монтажа някои сцени са отпаднали, защото им е дошло малко повече токсично.
Според него е важно героите в историите да имат своите грешки, черни точки. Никой не е съвършен, все пак. И любовта не е съвършена. И в друго интервю го беше казал - във филма има неща, които него го вълнуват, които мисли, за които се чуди.
Казва, че не е много добър във флиртовете. И си го признава. Обичал да казва направо "Харесваш ми". Бил срамежлив.
Сцената на запознанството между Джем и Алара е нещо, което той нарича "мечта" - мечта за такова влюбване.
Още на първата година като започнала кариерата му в Турция, е изпратил един сценарий на един продуцент. Отговорът е бил "момче, тук е Турция", сценарият бил нещо по-лудо, искащо огромен бюджет, ала бала, научна фантастика. Сценарият още си му стои... Но и се научил че "това че имаш желание, не означава, че трябва да го направиш", научил се е да се допитва първо дали историята си струва.
Работата зад кадър много го привлича. Не мисли да се отказва от актьорството, но иска да се задълбочи повече и зад кадър.

Животът отминава бързо, но любовта може да е вечна.
Животът не се живее със съжаления, а за някои съжаления може да е късно.
Може би може да напише и нещо за смъртта.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:37 от Aлекcандрa

# 38
Симпатяги! Blush Разсънихте ме с тези деца Smiley
Ако иска да са осем, ще му се стъжни от писане на сценарии, продуциране и главни роли... все ще трябва да хапват нещо тези осемте SmileySmiley (само дето не я виждам Мелиса всяка година трудна, еле пък рошава и с пеньоарче SmileSmileSmile)

Алекс, в друго интервю пък казва, че е готов да флиртува до края на живота си... Само ни задава чуденки Yum

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:30 от kyty

# 39
Още веднъж за статията в сп. VARIETY.

И за ЛЕКА НОЩ - две видеа-колаж с Керем и Ханде Доандемир.

https://www.instagram.com/p/DBbzypFIacc/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DBt1iHBI_0r/?hl=bg  

Сладки сънища!

💖💖💖

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:42 от jupetrov7

# 40
# 41
  • Кърджали
kyty, казва че общо взето флиртовете му протичат с това да се надсмива над  себе си, да се шегува със себе си.  Не е бил като Джем /макар че му се иска/. Обича да си казва направо "Харесваш ми, искам да съм с теб". Наслаждава се на момента, но не може да се определи като сваляч.
Ох, бях си поставила срок тази вечер да приключа с Ефлатун, пък само се разсейвам. Ще се самоскарам.

# 42
Недей, недей, Алекс. Търпеливи сме, когато-тогава - Ефлатун де. Тъкмо да попреминат емоциите от Пещерата Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 00:51 от kyty

# 43
Интервюто на Керем за холивудското Variety

https://variety.com/2024/film/global/kerem-bursin-roger-corman-s … omedy-1236202347/

Разкажете ми за ролята си в „Son of Rich“ и защо това може да е подходящ филм.

Мисля, че когато погледнете основната структура на историята, тя е доста проста: това е различна версия на "Укротяването на опърничавата" на Шекспир, ако желаете. Но това, което е забавно, е, че това се случва в наши дни, когато сме толкова фокусирани върху себе си заради социалните медии. Моят характер е до голяма степен отражение на това: той има много пари и привилегии и ги използва, без да се въздържа. И тогава, в известен смисъл, той се връща назад във времето до 15-ти век като част от цяла игра, организирана от баща му.

Значи това е основно концептуален филм?

Да, и що се отнася до комедията, това е нещо, с което не сме свикнали в този регион. Искам да кажа, че това е донякъде подобна концепция на „Шоуто на Труман“. Но сме свикнали американското кино да прави такива неща, а не турското. И знам, че комедията е много културно нещо, но мисля, че този филм ще успее да разбие някои бариери, защото не се основава на културни вътрешни шеги. По-скоро е смешно, защото този човек няма представа какво се случва и си мисли, че е в 15-ти век.

Четох, че сте ходили в гимназия в Тексас. Как започна вашата актьорска кариера?

Да, ходих в гимназията в Тексас и играех много на театър там. Но първоначално не го приех на сериозно. Бих играл в мюзикъли и просто бих бил един от статистите и бих се забавлявал. Музиката беше по-скоро център на живота ми. Но имах невероятна учителка в гимназията, мис Кързом, а Тексас има състезание за едноактни пиеси UIL. И те правеха пиесата „Маринър“ от Дон Нигро за Христофор Колумб, която за времето си беше доста събудена. Така тя ме спря един ден и ми каза, че трябва да се явя на прослушване. И аз си казах: „Не, нямам време; там е групата.” Но след това се явих на прослушване и се включих. И тогава за първи път за нашата гимназия, ние отидохме на Nationals. И беше страхотно време и се справих наистина добре. И си помислих: „Уау, харесвам тази актьорска игра!“

След това се озовахте в L.A. работи по два филма на Роджър Корман: „Sharktopus“ и „Palace of the Damned“. Говорете с мен за работа с Корман.

Един приятел ми каза за прослушването и в крайна сметка отидох в офиса му до Бевърли Хилс. Но там нямаше други актьори, така че си казах: „Какво, по дяволите, става?“ В крайна сметка влязох вътре и Джули [Корман] беше там, жена му и той беше там. По онова време не осъзнавах важността му, така че си казах: „Добре, страхотно. Нека го направим.” Спомням си, че имах най-лошото прослушване. Много се прецаках. Но той беше наистина готин за това. И така си тръгнах изпълнен със съжаление. Тогава тази вечер ми се обадиха и казаха: „Роджър те хареса.“ Така че моята актьорска кариера започна така. Той беше наистина, наистина сладко момче.
След това, същата година (2009), Корман получи почетния Оскар. И по-късно "Sharktopus" (2010) се говори много по радиото. И си помислих: „Уау, толкова съм щастлив, че мога да кажа, че съм работил с него и че това е част от автобиографията ми.“

Играта промени играта дойде в Турция с „В очакване на слънцето“, в който играете Керем Сайер, бунтар от гимназията. Как получихте ролята и какво означава тя за вас?

Трябваше да се върна в Турция за някои неща. Затова реших да затворя L.A. и да се върна тук за известно време, където всъщност никога не съм живял преди. В Лос Анджелис непрекъснато се натъквах на въпроса за моята националност. Някои агенти ми казваха: „Трябва да ти сменя името.“ Попитах ги защо, а те ми казаха: „Защото не изглеждаш турчин, не звучиш турски и си почти американец. Така че просто няма да се получи.
След това, когато се върнах в Турция, извадих късмет. Срещнах кастинг директор и тя наистина ми помогна. Тя ми каза, че турският ми е гаден — звучах твърде американски — но че имам потенциал за добра кариера, ако вземам уроци по диалект. Тя наистина ме държеше за ръката, но аз наистина исках да се върна в Ел Ей. Тогава, точно когато се канех да се върна, тя ми се обади един ден и каза: „Хей, има едно шоу, наречено „В очакване на слънцето“, мисля, че трябва да се явиш на прослушване.“ И така отидох и се явих на прослушване. Продуцентите искаха някой, който е голямо име в Турция. Но директорът каза: „Не. Това е когото искам!“

Разкажете ми за другия крайъгълен камък в кариерата ви – сериалът „Любовта е във въздуха“, в който играете ролята на богатия архитект Серкан Болат.

Това шоу дойде в момент, когато Instagram въведе нова фаза... Мисля, че ние също го използвахме много добре. Той счупи рекордите на "Игра на тронове" в Twitter. Бяхме като „Какво става?“ Беше хуманно. Бих летял до Испания, а летището е пълно [с фенове]. Летете за Италия, летището е пълно. Отидете на малък остров насред нищото и хората на летището ще произнасят името на вашия герой. Интересното е, че осъзнавате потенциалния обсег, който има тази страна.

Така че това ли е вашата надежда за „Son of a Rich“ да се възползвате от този потенциал?

Хората по света много се интересуват от турски драми. Но комедиите са новост. Ето как го виждам аз: харесвам френски комедии и не съм французин, харесвам испански комедии и не говоря отлично испански. Това, което ме вълнува в този филм е, че се надявам хората да кажат: "Това е добра турска комедия!"

# 44
Здравейте! Blue Heart

Успешен четвъртък и от мен!

https://www.instagram.com/stories/aparentaloqueresseloqueaprenta … 6489923429/?hl=bg

Много благодаря на Алекс за резюмето  на последното интервю на Керем
за сп. VARIETY1 и на Мира за превода на частта за "Разглезен" (Син на богаташ).

💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт