Отговори
# 480
Да започнем с усмивка деня, въпреки мрачното време 🍀

Зад кадър

А това е финалът, може би...
Скрит текст:

# 481
Здравейте! Blue Heart

Пожелавам ви един чудесен уикенд с разкошното настроение на Керем!

И за да ви е още по-чудесно, ще ви почерпя с канелени сладки и коледен щолен
към сутрешното кафе! Защото днес имам имен ден! Simple Smile

Връщам се към темата и пускам втората нова снимка от премиерния филм
след тази на Мира.

(не разбра защо тази снимка е публикувана в този вид...)

https://www.instagram.com/p/C5ozOy7oNue/?hl=bg

Да ви е предколедно и празнично! Christmas Tree

# 482
Джу, 🌼 Честит имен ден и хубав празник!

Стори от Керем
https://x.com/live__for_music/status/1870447443671912814

От галата https://x.com/simarikfilm/status/1870441190643867795

# 483
Може би наистина това е финалът в сегашно време!
Дано го видим този финал съвсем скоро! Hands Pray

https://www.instagram.com/p/DD19gJFuRaO/?hl=bg

Чаровникът Керем! Този мек розов цвят на жилетката наистина много му отива.
Толкова отговаря  на мекия му, благороден характер - обичлив, добронамерен, естествен...
С нетъррпение очаквам преведено това интервю... Цялотоо...

От днешните сторита.

Това е специално за Мира.

# 484
Този новия филм мога ли да го гледам някъде с бг суб или английски

# 485
Този новия филм мога ли да го гледам някъде с бг суб или английски
И аз  чакам с нетърпение да излезе някъде филма, но Уви!  скоро няма да бъде.
Ако е в платформата на NETFLIX,  там може би ще се гледа на в оригинал.
А на бг или английски, кой знае кога... Може би ще излезе на руски,
но и това не е сигурно...

https://www.instagram.com/p/DDzDHPUxE4k/?hl=bg

Мисля, че на Мелис С. ще й бъде доста мъчно без батко й Керем...

Но и Керем доста се е подмладил след този филм. Като гледам снимките му
от последно време... изглезажда направо под 30.

Интересен клип за Керем и някои от филмовите му партньорки.

и т.н. Изгледайте го докрая, много е интересен.

# 486
Добро утро!

На този етап само, ако отидем на кино в Турция ще може да се гледа. 😀 Зависи от продуцентите как и къде ще го разпространят.

# 487
Здравейте! Blue Heart

Щастлива неделя! От испанскитее фенове и от мен!
Винаги ще е щастлива, щом е с красивия Керем!

Изумителен фотограф!!!

https://www.instagram.com/p/DD4Tt8YobH8/?hl=bg

Нямам коментар... Керем си е Кереем.

# 488
Цялото интервю при Хакан Гендже https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/sohret-bir-ti … orun-yok-42633711

Преводът е на гугъл, така че сигурно има неточности.

„Славата те прави малко самотен, но ако обичаш самотата, няма проблем!“

Той е един от най-популярните актьори в Турция. Красив, симпатичен и талантлив. Пробва различни жанрове в професията си, не се ограничава в стереотипите, „Важното за мен е актьорството, няма ли да се забавлявам и да се смея само защото системата не го иска? Например, не знам каква е концепцията за jön. „Когато мисля за Йънг, мисля само за неща, които не искам да бъда“, казва той. Не само това, той говори открито за правата на жените, защитава феминистките политики и размишлява върху проблемите на света: „Колкото повече се задълбочавате в този свят и го разбирате, колкото повече разширявате капацитета си по тази тема, вие неизбежно ще се промените.“ Срещаме се с Керем Бюрсин за филма „Şımarık“, който излиза тази седмица. Разговаряме за това защо е направил дърводелска работилница в къщата си, какъв любовник е, неговите неизвестни и живота му.Срещаме Керем Бюрсин в имението Six Senses Kocataş в един слънчев зимен ден. Хващам го с игрова конзола в ръка. Напоследък той играе игри в свободните си моменти, за да се разсейва. Въпреки че не си го признава, той наистина е много красив. Освен това е много симпатичен и хумористичен... „Харесвам онази страна от себе си, която се подиграва със себе си и е глупава“, казва той. Отиваме на плаж за фотосесия. Хората, които отиват на сутрешно бягане, са изненадани да го видят, лицата им се усмихват, всички го поздравяват и му пожелават успех. Снима се и си чати с всеки желаещ. След това преминаваме към нашия разговор и той започва да разказва...

Ти си красив, талантлив и чувствителен в социалните въпроси. Изглежда, че правиш всичко добре. Наистина ли си толкова спретнат?

- Трябва да попитам близките си. Мисля, че няма такова нещо. Важното е да живееш живота така, както искаш. Дори и да имате някакви отговорности, трябва да можете да ги изпълнявате по най-добрия, полезен и полезен начин.

Индустрията, в която се намираш, има определени правила. Ти си главната роля. Как стигнахте до момента да изоставите тези правила и да живеете както искате?

- Актьорството е важно за мен, няма ли да се забавлявам и да се смея само защото системата не го иска? Например, не знам каква е концепцията за jön. Когато мисля за млад, мисля само за неща, които не искам да бъда. Така или иначе намирам моделите за смешни. Важното е кръгът на доверие, който създавате с хората около вас и вашия екип. И разбира се, доверете се на себе си.

И така, какви са твоите недостатъци?

- Малко съм скучен. Моята маниакска страна нараства все повече и повече.

И така, трудолюбив ли си, прекарваш времето си у дома и не купонясваш?

- Да. Например, в момента правя студио като дърводелски цех в дома си. Това е нещото, което най-много ме вълнува.

Какво ще правиш там?

- Искам да направя малки модели, да ги запиша по възможно най-добрия начин и да ги използвам в постпродукцията на филми. Ние не използваме много модели в нашата работа, но с днешните технологии това стана много лесно и възможно. От друга страна, пиша сценарии и прекарвам много време пред компютъра

Току-що те хванах с игрова конзола в ръка...

- Да, помага ми да се разсейвам, особено на снимачната площадка, чувствам се добре. Стратегическите игри в момента ме интересуват.

Изглеждаш много симпатичен, никога ли не се ядосваш?

- За съжаление не съм толкова дзен (спокоен). Ако правим бизнес, нашата цел е да свършим работата както трябва, дори ако другият човек е мой приятел, аз мога да бъда малко по-различен Керем в такива неща. Разбира се, несправедливостта и неуважението ме дразнят.

От една страна си сладкото братче от квартала, а от друга страна си секси... Кой Керем харесваш повече?

- Харесвам онази страна от мен, която се подиграва и е глупава.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАМ, ЗАЩОТО КАЗАХ ДВЕ ДУМИ НА АНГЛИЙСКИ!

Едно от нещата, на които обществените личности са най-изложени, е линчуването. Говореха много за теб в социалните мрежи, защото каза няколко думи на английски, докато получаваше наградата си на Златната пеперуда миналата година...

- Гледам капацитетът. Вие реагирате на него, когато не можете да го възприемете или когато капацитетът ви е малко ограничен.  Или нека кажа това: Нашият проблем в света всъщност е следният: да гледаш Google всъщност не означава да имаш знания. Да имаш знания е едно нещо. Кой какво казва и защо всъщност трябва да погледне това.

Сърдиш ли се?

- Защо да се сърдя, че казах две думи на английски! Наскоро бяха раздадени награди на английски на церемония по награждаване. На табелите пише на английски, марките са на английски. Добре, тогава какъв е проблемът да кажа една-две думи на английски?

Винаги си билил чувствителен към насилието над жени. Направи прекрасни изявления, които ще трогнат всеки. Мислиш ли, че изявленията на знаменитостите ще променят нещо?

- Не знам, но стана навик... Случи ли се нещо лошо, нека знаменитостите да споделят своите истории. Нека бъде забравено на следващия ден. Надявам се, че всяка знаменитост може да се почувства спокойна, да каже „Споделих публикацията си“ и да остави живота да продължи. Какво променя това? Разбира се, нещо се решава, но не като система. Не сме в много ефективен цикъл. Всички предприемат действия, но после забравяме. Извод... Защо забравяме? Те са влезли в цикъл.

Например посещаваш конференции и обучения по женски проблеми. Решението ли е участието?

- Колкото повече се задълбочавате в този свят и го разбирате, колкото повече разширявате капацитета си по тази тема, вие неизбежно ще се промените. Ще разберете, че някои от нещата, които правите в рамките на патриархалната система, хранят системата. Ако оставите това, това или онова, хората около вас първо ще кажат: "Не, какво става?" Тогава и те биват засегнати. Нещо такова. Но как може да стане това, без да ги разбираме, четем или знаем.

ЩЕ ДАДЕТЕ НА ПУБЛИКАТА ТОВА, КОЕТО ОБЕЩАТЕ

Защо липсваш в масовите канали тази година?

Мейнстриймът е труден, всеки подхожда със страх.

Защо?

- Технически се върши добра работа. Но по отношение на сценария, стига те да са дълги, можете да стигнете само дотук. Няма как да гледаш 60 епизода без да говориш глупости. В крайна сметка изпълняваме написаното и се ограничаваме до това. Когато работиш на работа, която обичаш и в която вярваш, с екип, който работи като луд, и се натъкваш на нелепи неща, започваш да го намираш за неуважително. Хората също смятат, че трябва да напуснем работата си и да получим парите си. Всеки, който се появи на екрана с този манталитет, така или иначе не може да установи добра връзка с публиката. Ние също трябва да уважаваме зрителите, представете си, че отделят времето си, докато гледат.

Смяташ ли, че причините за спада на интереса към кината са подобни?

- Като пазар загубихме много доверие през последните няколко години.

Как така?

- Прави се филм, отиването в този театър, купуването на билети, пуканки и т.н. вече е финансов проблем за публиката. И отиват на този филм. Тогава ще дадеш на публиката това, което обещаваш, а ако не го направиш, има загуба на доверие. Затова имаше загуба на доверие. Разбира се, има някои филми, които са невероятно добри, но се чувствате тъжни, когато нямат висок бокс офис.

Имаш своя подпис и върху сценария на едно от последните ви произведения „Синята пещера“. Поради тези причини ли реши да пишеш?

- Не започнах с нагласата „ще ти покажа“. Ако човек има проблем или проблем за нещо, тогава му казват: „Направи нещо сам“. И моята беше малко такава. Разбирам нагласата на романтичната комедия, тя се продава на света, така че има смисъл. Но си помислих, нека не го правим отново. Нека да видим дъното на клишето във филма, но исках да има изненадващи, различни емоции и събития, като живота. Защо не! Нашият проблем е следният: питаме „защо“, никога не задаваме въпроса „защо не“. Освен това убива източника на творчество.

ОБИЧАМ ДА ПЕЯ И ТАНЦУВАМ САМ

До каква степен си човек на социалните медии?

-Да кажем 6,5 от 10.

Имаш ли фалшив акаунт?

- Не.

Например харесвате някого много, гледате ли го в нормалния си акаунт?

- Лошо ли е това? Но аз не използвам социалните медии по този начин.

Коя е думата, която използвате най-често в ежедневието си?

- Да помисля?

По дяволите, може би...

- (смее се) Да, вероятно ще е по дяволите...

Ако трябваше да останеш с някого в асансьора за един час, кой би бил с теб?

- Гюпсе много се страхуваше от това. Бих умрял от смях с нея.

Кое е нещото, което си хванал да правиш и от което си се срамувал?

- Обичам да пея и танцувам сама. Срамувам се, когато ме хванат.

Назови нещо, което не можеш да спреш да правиш след като започнеш да го правиш...

- Лего.

МИСЛЯ, ЧЕ СЪМ ЛОШ В ЛЮБОВТА, НЕ СЪМ МНОГО ДОБЪР

Каза: „Имам история със сълзи, пот и понякога кръв.“ Какво си преживял?

- Животът означава кръв, пот, сълзи и уважение. И аз ги преживях.

Струва ни се обаче, че дойде в Турция и веднага стана известен със сериала „В очакване на слънцето“ и живя прекрасен живот...

- Четирите години, в които живях в Лос Анджелис, преди да дойда в Турция, бяха много трудни. Не можех да задържа никаква работа с мисълта да стана актьор.

Вече 11 години си един от най-значимите актьори в страната. Кои бяха нещата, които славата те накара да загубиш?

- Славата те прави малко самотен. Но ако обичате самотата, няма проблем!

Обичаш ли я?

- Да, обичам да съм сам.

Ти също обичаш любовта, но...

- Виж колко щастлив беше, когато си помисли, че си вкарал гол и очите ти се отвориха, Хакан. Кой не обича любовта? Любовта е нещо много красиво.

Какъв си в любовта?

- Мисля, че съм лош в любовта, не съм много добър.

Не можеш да си лош в любовта, след като играеш страхотни любовници в толкова много романтични комедии...

- Не знам. Защото обичам това, което правя. Няма нищо по-приятно от това да отделяте време за него.

Като човек, който сега пише любовни сценарии, какво е твоето определение за любов?

- Любовта не трябва да се вписва в рамките на логиката. Любовта е нещо, което искате да откриете.

Имаш връзка с Мелиса Тапан. Как върви?

- Много добре върви.

Какво ви прави впечатление в една жена?

- Чудя се за връзката на този човек със себе си и се опитвам да я открия. Колкото по-добра е връзката на човек със себе си, толкова повече този човек свети като светлина и ме привлича.

ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ДОВОЛНИ С ВОДА, ОГЪН И ЗЕМЯ?

Твоят нов филм „Şımarık“ е в кината. Колко си разглезен?

- Никога не съм бил разглезен като образа на Мете, който изобразявам... Отвратително! Той е отражение на света, в който живеем, сякаш е изкуствен, незначителен, но много важен. Но той беше изключително забавен герой за игра. Адаптация на руски филм. Това е филм, от който съм много развълнуван.

Баща му на Мете иска да му даде урок?

- Баща му играе игра за Мете, за да си вземе поука.

Като Керем, кой беше най-големият урок, който научи в живота си?

- Колкото повече се отдалечаваш от себе си, толкова по-труден става животът. Вие сте сами. Ако не обичаш себе си, кого ще обичаш...

Героят е изпратен в 1500 г. като част от играта на баща си. Бихте ли искали да живеете в тези години?

- Бих искал да се върна още няколко века назад. Бих предпочела да имам по-нередовен цикъл.

Нека кажем това, без да даваме твърде много спойлери: Филмът има ефект на "Шоуто на Труман". Героят на Мете е в изкуствен свят, където е наблюдаван и наблюдаван. До каква степен смятате, че изпитваме днес ефекта от „Шоуто на Труман“?

- Ние живеем и страшното е, че го правим доброволно. Всички излъчват, имат нужда да споделят. Има милиони видеоклипове в YouTube и социалните медии. Например, някой наскоро създаде моя снимка, използвайки изкуствен интелект, сякаш лежа в болница. Наистина не разбирам накъде отиваме. Тези също ме натъжават. Всъщност технологичното развитие има вълнуващи аспекти. Например ще има необикновени неща, които изкуственият интелект ще прави в медицината. Но от друга страна, гледам наоколо и какво се случва, защо не можем да се задоволим с вода, огън и земя?

Мете е много флиртуващ. Добре, а ти?

- Нищо в Мете не прилича на мен, не сме роднини. Ако видя Мете на улицата, няма да го погледна в лицето.

Как беше работата с Onur Ünlü?

- Беше необикновено. Радваме се, че работихме, беше страхотно.

Последен въпрос: Ако беше предмет в стаята на любимата си, какво искаш да бъдеш?

- Искам да съм огледало, за да може да я гледам всеки ден.

# 489
Привет! Мерси за всичко споделено ще наваксвам като има време.

# 490
Топ 5 любими филми на Кристофър Нолан https://x.com/sinemori/status/1870867582368297126

Престиж, Черният рицар, Интерстелар, Батман началото, Опенхаймер

# 491
Мира, кога Кере е казал това за любимия си режисьор и 5-те му филма?
Това още повече говори за изискания му вкус към добритее филми и режисьори. Hands Ok Hand

Специални благодарности на Мира за огромния труд, който е положила, за да ни зарадва
с преведеноото интервю на Хакан Гендеже с любимеца ни Керем.
Засега изглежда едно от най-искренит му интервюта.

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ.

# 492
Добро утро!

# 493
Всички снимки към интервюто са топ ✨️

# 494

Така е Мире...

Общи условия

Активация на акаунт