"Пиша интензивно от 2 години и половина, усещам го като терапия, сега имаме три проекта, написани с Осман Кая и понякога се вдъхновявате от собствения си живот... нещата, които наблюдавате, чувате... това идва естествено“.
"Друга страст ми е създаването на филми. Още от гимназията е така. Писане. Да видиш комплекта на собствената си идея, да видиш нещата, които си написал в една стая... Ето защо съм влюбен в това”.
"Писъците всъщност са символ на това колко са се раздалечили сърцата ни. В действителност ти си тук, аз съм тук, но ние си крещим един на друг, сякаш това, което чуваш, не се чува, защото има разстояние. Ако започваме да си шепнем, то е защото сърцата са толкова близки".
"Един ден баща ми и аз седяхме в кафене заедно. Винаги е било така с татко, откакто бях дете, споделяйки проблемите си. Бях на различно ниво на живот. Завърших университета и казах “в крайна сметка, всички знаем, че ще умрем става въпрос за това как живея". Ако умрем накрая, няма значение колко пари сте спечелили, след определена точка, няма значение вече. Добре, ти се наслаждаваше на добър живот, но ако съжаляваш в сърцето си тогава мисля, че без значение колко пари печелиш, няма да ти донесе толкова щастие. Затова бях готов да поема този риск. Може никога да не имам лесен живот, но ако постигна това, което искам, тогава да".
"Имах късмет, че живях няколко щастливи моменти. Нека бъде със семейството или имаше такива моменти в детството, но за първи път беше свързано с актьорството, получих положителен отговор в прослушването и това беше реклама. Единственото нещо, което трябваше да направя беше да хапя сандвич, но бях толкова щастлив, че тази снимка продължи 3 часа. Бях над Луната от щастие. Аз се обадих на баща ми и казах “Не мога да повярвам, че ми дадоха пари за това".
Разбира се, всеки от нас има проблеми, но като цяло, знам какво означава да си благодарен и съм благодарен. Аз съм щастлив, когато съм благодарен, но като цяло, съм щастлив. Но просто успех и щастие са едно и също нещо за мен."
"Със сигурност предпочитам страстна любов, но нека го наречем положителна страст. Никога не бих искал токсична страст като например "ако те ревнуват, това означава, че те обичат" или "ако крещят, това означава, че обичат".
"Струва ми се, че ако съм щастлив, тогава съм успешен, но ако си успешен, тогава може да си нещастен. Да си щастлив в такъв свят е голям успех."
"Никога не искам токсична страст"