Може да прочетете и за скоковете в растежа.Беше ми много смешно, когато четох за тях, защото когато големият беше бебе нямаше такива неща,а и той бе много спокоен, обаче се оказа много полезна информацията за тях и при малкия се наблюдаваха много отчетливо.
Не мисля че са зъби,но може да пробвате с Камилия (на малчо му помагаше,дори когато вече му бяха избили всички зъби и просто понякога бе нервен).

Дали мога да попитам по коя информация се водихте вие за скоковете в растежа? Има доста смесена в интернет и вече се загубих 😅 Нашата принцеса е на 3+ месеца и от една седмица има голям проблем преди дневния сън. Постоянен рев и пищене, сякаш леглото е пълно с тръни. Пробвам всякакви варианти, но просто всеки път е нещо различно. Четох доста и за регресията в съня, но не ми изглежда много на нея. През нощта слава богу нямаме проблеми, събуждаме се за едно ядене и сме заспали отново до макс 15 мин. През деня се опитвам да и спазвам интервали на будуване, спокойно време, не прекалява с дневния сън, но този неистов рев буквално вече не мога да си го обясня. Ако някоя мама е минала през това ще се радвам на “скрити” методи за успокоение 😇
може да е проблем от "режима". На тази възраст е трудно да се спазват точни режими, но може да има нужда от малко повече будуване и да оказва съпротива при приспиване. Другият вариянт е,да са колики, ако не е само преди сън. В интернет навсякъде има калкулатори за растежни скокове, но това са ориентири и принципно са като едни "кисели фази" на бебето, които са през целия ден, а не само преди сън. Моят съвет е да се насочите към преразглеждане на рутинният Ви ден- може да е в преход, да будува малко, да има още колики.