Пъзели 67

• 18 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Бътърфлай, много са красиви наистина всички така заедно Heart Eyes Радвам се, че си успяла да ги наредиш и си усетила удоволствието Hug
А какво ще правиш след това - може да си поискаш за Коледа да ти подаряват пъзели Smiley Ако ги редиш и по повече от веднъж ще станеш още по-бърза и ще видиш как става по-лесно.

То и в нашата група първото време е супер нереално Simple Smile 1:20 мин за Супермен е много нереално от двама човека. Всички останали групи редяха около 2 часа и нагоре Simple Smile
Стана ми интересно и се разрових кое ми е най-доброто време в двойка на 1000 части. Оказва се, че май е от последното ни редене на финала на световното, когато с Весето го наредихме за 1:18. Но там пъзелът беше супер лесен, той сам си се редеше, а вашият никак не изглеждаше така. Та не знам и аз как се реди, явно идват някакви Суперменски сили Satisfied

# 31
Здравейте!
Търся дървен пъзел с картинка на футболист,може ли насоки къде да търся,че само в е-маг видях,но са изчерпани...
Благодаря!

# 32

А какво ще правиш след това - може да си поискаш за Коледа да ти подаряват пъзели Smiley Ако ги редиш и по повече от веднъж ще станеш още по-бърза и ще видиш как става по-лесно.

Да, много хубава идея. Даже предварително си избери какви, че да ги улесниш Simple Smile

В Озон най-после има хубави намаления, Enjoy на такива цени не бях виждала. Поръчах си това:
https://www.ozone.bg/product/pazel-enjoy-ot-1000-chasti-a-walk-in-a-city-park/
https://www.ozone.bg/product/koleden-kalendar-black-sea-ot-24-h- … ays-of-christmas/

С този Коледен календар се чувствам като някаква типична маркетингова жертва, но какво да направя, много ми хареса единият Коледен мини пъзел, който ми подариха с предишната поръчка. После вече не подаряваха, въпреки че в поръчката ми пишеше, че ми се полага. Как ли не ги врънках да си получа пъзела (колкото и неудобно да ми беше да врънкам за нещо, което е подарък) - не стана, дадоха ми обещетение, но аз си исках пъзела Stuck Out Tongue Closed Eyes. Та ми беше много тъжно и ги заисках още повече.

# 33
Delta_12 и аз точно тия двата поръчах, плюс един Black sea.

# 34
Истинско удоволствие за мен е да редя пъзели на Black Sea. Ето последните два, които наредих
Black Sea 500 части - Цветна хармония

Наредих го миналата седмица, но беше с една липса. От Озон ми изпратих нов, да си намеря липсващата част.

Black Sea 500 части - Цъфнала нежност

Мислех, че ще ме затрудни, но всъщност беше много лесен и приятен.

# 35
  • София
Тези двата и на мен са ми в количката. Чакам да ги намалят.

# 36
Видях мейла на озон, но чак сега като казахте отворих да погледна. Минах само през любими и нищо не ме впечатли, няма да ровя иначе, че не се знае Smile

Иначе са качили най-сетне коледни календари, дето толкова време търсех, но тъкмо поръчах миналата седмица Rolling Eyes

Ето от преди 2+ месеца
Pets of Palm Springs
500 части
Ravensburger

Благодарности на Евето HugHeart

# 37
  • София
Оффф , изпуснах си дървения в намалението на озон и като гледам ще взимам новите на black sea за компенсация, а къде ще ги държа....
Иначе имам три адвент календара и май няма да ги редя пак, ако някой ги хареса

# 38
Оффф , изпуснах си дървения в намалението на озон и като гледам ще взимам новите на black sea за компенсация, а къде ще ги държа....
Иначе имам три адвент календара и май няма да ги редя пак, ако някой ги хареса

За колко ги даваш първите два адвент календара ? 🥰

Сега видях в озон новия адвент календар, както и че тази година сме на тема кучета .
Цената обаче е потресаваща 😆😂 Много са си повярвали !

# 39
  • Русе
И аз бих искала календара с котетата.

# 40
Майко мила, ама наистина са много скъпи. В официалния уебсайт са ги обявили за 35 евро като цената е САМО за търговци. Нещо ме съмнява наистина да е толкова при голямо количество закупени бройки. Сигурно си договарят още по-ниски цени, но ако са такива реално, си обяснявам надценката.
Аз най-много харесах този, но на цена 100 лв, няма да си го взема, ще се надявам на края на месеца да го намалят. Миналата година на 01.12 си взех календара с 50 % намаление.
https://www.eurographics.eu/en/products/details/eu8924-5920

# 41
Happy eyes, ако остане някой, бих го взела:)

# 42
Набиращият популярност Папагал на Пепко, който е един от малкото ми най-бързо наредени. Естествено заслугата главно е на малката дама вкъщи, която се вдъхнови, че щом има букви на гърба ще ми сортира за сефте и за две сядания бе готов.

# 43
Добро утро, има нови на Cherry Pazzi, зайците не ги видях, но има кучета, котки и други Grinning

Този като никога ми дойде точно навреме в озон, тъкмо се канех да го поръчвам от амазон Grinning Реди го основно детето, аз повече сортирах.

Stitch
500 части
Clementoni

Много ми харесват тези изображения на Клементони, че ми втръсна вече от другите Стичове, които всичките започнаха да ми изглеждат еднакви. Спомняте ли си как преди година и половина търсех под дърво и камък пъзел на Стич и нямаше Joy

# 44
  • София
Добро утро момичета, заредили са нови пъзели на Cherry Pazzi и един зимен на Eurographics.
Този си го набелязах
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-f … ftyashti-kaktusi/

Общи условия

Активация на акаунт