Пъзели 67

• 18 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Оооо, всички харесах. Но Озон се изложиха. Вчера си получавам кашончето и не е въпросът за едни бисквитки Орео, ама като пишат, че ще сложат, а ги няма, е едно разочарование. А за цените е друго. В любими имам една мишка на Logitech, намалена до цена 20.99 лв. И вчера какво да видя, пак намалена, но до цена 23.99 лв.
Пак ще купувам от тях, но нека първо да ми мине...

# 46
  • София
FloridaM, мен също много ме дразнят като пишат, че ще сложат нещо и не го правят, ми по-добре да не пишат пък ако сложат. Така миналата година децата видяха коледни стикери, че пише и чакаха най-много тях, но не ги бяха сложили, сега чакам две пратки с орео и понеже не купувам такива неща често пак милите чакат, ама явно няма да ги огрее Joy

# 47
Набиращият популярност Папагал на Пепко, който е един от малкото ми най-бързо наредени. Естествено заслугата главно е на малката дама вкъщи, която се вдъхнови, че щом има букви на гърба ще ми сортира за сефте и за две сядания бе готов.

Този папагал наистина стана viral Grinning Харесва ми Simple Smile Озон не мога да ги разбера - да спрат да отбелязват в поръчките, че има подарък, щом не смятат да го слагат. Никой не е приритал за подаръците им, но веднъж като са отбелязали, че ги има, е неприятно да ги няма. За бисквитките Орео не съм ги питала защо липсват, но мини-пъзелите наистина ги исках. Че и имат дори готов отговор - не пристигали заради технически проблем Grinning

На Cherry Pazzi са им хубави новите пъзели, но понеже вчера поръчах, не ми се поръчва още веднъж днес.

# 48
  • Варна
Яд ме е, че ми е натоварен финансово този месец и няма да мога да поръчам. В Любими имам някои неща на нелоши цени, но стягам колана.

Тая работа с подаръците не я разбирам. Аз например имам едно чекмедже лепила на Блек сий, чудя се какво да ги правя, изобщо не са ми нужни. Чак се потрисам като виждам как някои хора ги продават в групите, много ми е грозно. Че и има хора, които ги купуват, пълен шаш! А за стикери и бисквитки аз лично смятам, че някой от опаковащите поръчките си ги скатава и ползва, затова не идват (ще ме извинява Бела, че така говоря за колегите й, просто такова ми е мнението). Сещам се, че миналата година бяха същите изпълнения с някакви кафенца май.

# 49
За лепилата си е така - всички насъбрахме много. С последните пратки обаче не подаряват и тях (те вече дори не са описани в поръчката, така че не е пропуск, просто не са включени). Аз моите насъбрани лепила ги пласирах - подарих ги с последните продадени пъзели, за моя изненада доста хора ги поискаха. Доволна съм, че се отървах от тях, но си запазих едно за всеки случай.

# 50
  • София
Аз лепилата ги пробутвам на колежки занимаващи се с декупаж и други подобни дейности Simple Smile даже и приятели искат да ми подаряват.

# 51
  • Русе
Яд ме е, че ми е натоварен финансово този месец и няма да мога да поръчам. В Любими имам някои неща на нелоши цени, но стягам колана.

Тая работа с подаръците не я разбирам. Аз например имам едно чекмедже лепила на Блек сий, чудя се какво да ги правя, изобщо не са ми нужни. Чак се потрисам като виждам как някои хора ги продават в групите, много ми е грозно. Че и има хора, които ги купуват, пълен шаш! А за стикери и бисквитки аз лично смятам, че някой от опаковащите поръчките си ги скатава и ползва, затова не идват (ще ме извинява Бела, че така говоря за колегите й, просто такова ми е мнението). Сещам се, че миналата година бяха същите изпълнения с някакви кафенца май.
Точно на мен ми се случи такова тъпо изпълнение с кафетата.На рекламното картонче трябваше да има две пакетчета кафе,но  опаковащия пратката си беше отлепил едното пакетче. Супер грозна постъпка,щеше да е по-добре да не ми слагат изобщо.Свързах се тогава с оператор,изпратих снимка,даже не знаеха как да реагират.

# 52
Ravensburger, 1000 части🧩

# 53
  • Варна
Градска, ще продаваш ли тази красота?

# 54
Флорида, запазен е вече:(

# 55
Аз например имам едно чекмедже лепила на Блек сий, чудя се какво да ги правя
Не се чуди, на мен ги изпрати Grinning Останало ми е едно и половина.
Рядко ми слагат подаръци - последно някакъв стикер беше, но не съм и поръчвала пъзели предимно, а мушвах по един към помагалата за училище. Сега съм съблазнена от 3 много желани, но задържам засега.

# 56
  • Варна
Ние никак не скучаехме през уикенда. Smiley
Първо минахме през пазара:

След това през сладкарницата , че Рубенсовата форма изисква подръжка.

И за капак направихме главите в кварталния бар.Smiley

Пъзелите са : Едука, " Фермерски пазар", 2000 части.
Едука, " Сладки изкушения", 500 части
Равенсбургер, " Крафт бира", 1500 части

# 57
Ааа, HighSpeed, няма за какво да се извиняваш, аз също съм от разочарованите в това отношение Grinning Писала съм им по пощата като съвет от служител, да не пишат, че ще слагат подаръци, които после не изпращат. 2 пъти ми бяха сложили, че ще имам мини пъзел и книгоразделител, не че ми трябват, но се надявах като гламава и накрая имах само подарък въздух в кашона. Сега на последната поръчка бяха писали, че ще имам въпросните бисквитки и съответно не ги и очаквах. Но те пък взели, че ми ги сложили… на дъното на кашона, под двата пъзела… Снимах си ги даже, че то си беше паметен момент.
Скрит текст:

Иначе има още пъзели на Cherry Pazzi, но предполагам тези дни ще светнат и те на сайта. Grin

# 58
  • София
И на мен днес ми дойде поръчка без пъзел и бисквитки. Писах им гневен тикет и ще ме компенсират с 4 лв. Пъзел врата са ми идеални за подаръци на дечица.

# 59
Аз чакам две поръчки, но в нито една нямам отбелязан подарък, че ще получа Sad

Общи условия

Активация на акаунт