Пъзели 67

• 21 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Аз чакам две поръчки, но в нито една нямам отбелязан подарък, че ще получа Sad

Над 50 лв ли са поръчките? Аз днес получих вчерашната си поръчка от тях - имах Орео, но не и мини пъзел. Grinning

Белла, благодаря за информацията за Cherry Pazzi, ще чакам още нови.

# 61
  • Варна
Флорида, аз този зимния май го имам. Искаш ли да го наредиш?

Евенце, тия дни, вероятно уикенда, ще гледам да се организирам да изпратя онзи 4000-ник към вас за някое групово редене и ще намятам вътре в пратката и лепилата. Всичките са за теб. Дайте ми само координати към кого да отидат.

# 62
Аз чакам две поръчки, но в нито една нямам отбелязан подарък, че ще получа Sad

Над 50 лв ли са поръчките? Аз днес получих вчерашната си поръчка от тях - имах Орео, но не и мини пъзел. Grinning

Белла, благодаря за информацията за Cherry Pazzi, ще чакам още нови.
Да, и двете са над 50 лв. Едната с 1 лв от горе:), но другата е за 80 лв

# 63
  • София
High ще ти драсна на лични, слагай лепилата, аз имам един пъзел за Евенцето и ще и метна и лепилата щом ги ползва. Иначе една приятелка твори картички и каза че много добре залепват.

# 64
  • Варна
"Флорида, аз този зимния май го имам. Искаш ли да го наредиш?"
Благодаря, би ми доставило удоволствие. Когато можеш ми пиши. Аз сега редя слънчогледите от Весе, но боря се с едно високо кръвно и много бавно ми върви реденето.

# 65
Ioana_g, доста странно. Все пак наблюдавай поръчката, те подаръците май се добавят след като се обработи от техния екип. Другият вариант е да са ни послушали и вече да не добавят подаръци. Grinning

Днес поръчах от някакъв сайт, който никога преди не бях чувала - еhype. Издирвах един Шмид, който както го имаше под път и над път, изведнъж изчезна. Та го намерих в този сайт и даже на горе-долу добра цена:
https://ehype.bg/product/pazel-shmit-thomas-kinkade-na-badni-vecher-1000-chasti

Имаше и други марки, странно как досега не ми е попадал.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 21:32 от Delta_12

# 66
И аз не съм попадала на този сайт. Разгледах пъзелите и си харесах
https://ehype.bg/product/pazel-mappy-paris-1000-chasti
Марката не ми е позната, частичките са със странна форма, но това не ме притеснява. Някой знае ли нещо за качеството?

# 67
Ехаа, дано ти е малко чекмеджето. Да не ми изсипеш едни 50 броя, че да трябва да купувам чекмедже.
Не, сериозно, и 1-2 броя са ми ок и ще съм благодарна. Иначе, да, ползвам си ги чат-пат - последно лепих Анатолиана със сезоните на Йерка и половин лепило замина.

# 68
И аз не съм попадала на този сайт. Разгледах пъзелите и си харесах
https://ehype.bg/product/pazel-mappy-paris-1000-chasti
Марката не ми е позната, частичките са със странна форма, но това не ме притеснява. Някой знае ли нещо за качеството?

Не ми е позната, но този пъзел ще се получи много хубав!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:00 от Delta_12

# 69
  • София
Vox, Mappy ги има в емаг. Те произвеждат и играчки. Редила съм два техни пъзела. Единият със стандартни, другият с нестандартни части.
Този е със стандартни части. Качеството беше задоволително. (Има всички части, това беше първият ми пъзел не детски и последната я сложи сина ми по късно)

На този с нестандартните части те му намирам снимка на нареден

Качеството беше отврат. То не само разлепени парчета, но подпухнали на 200 слоя, незнам как да го обясня, но странното е че страшно ми хареса да го редя. Заради картинката, която много ми харесва или заради нестандартните части, които обичам, имах удоволствие докато го редя, въпреки ужасното качество.
А ето ти подобен на този който си харесала на доста по-приемлива цена.

https://www.emag.bg/pyzel-mappy-new-york-1000-chasti-59491290280 … tm_medium=android

ПС Забравих да кажа, че и този дето си харесала го имаше в емаг на цена около 10 лв.

# 70
gurgolina, благодаря за информацията. Hug
New York го видях, в румънската версия на емаг има доста положителни коментари за качеството.
Вероятно ще го взема и него. Но мерак ми е Айфеловата кула. Редих на Голд пъзел с подобна картинка, но за съжаление се оказа с 1 липсваща част Sad

п.п. в Емаг не го виждам наличен
Скрит текст:

# 71
Аз имам бисквитки към последната поръчка.
От снощи с детето
Eurographics, 500 части🐶

# 72
Пъзел врата са ми идеални за подаръци на дечица.
Кое? Smiley

За подаръците на мен ми е все тая, даже преди се изнервях, че не мога да ги откажа. С последната ми поръчка дойдоха пъзел и бисквити, никаква идея нямах, че са ми добавени, изобщо не гледам вече.

Иначе има още пъзели на Cherry Pazzi, но предполагам тези дни ще светнат и те на сайта. Grin
А дали можеш да ни подшушнеш ще има ли скоро и другия Дисни 6К на Трефл прайм Smile Че съм в много напрегнато очакване Satisfied В кръга на шегата де, не се чувствай длъжна Blush

# 73
  • София
Трябваше да е "пъзелчета" ама ей на телефона си преценява сам какво да пише. Аз от тези на Блек сии от 54 части съм получавала и подарявах на съседчето и на племениците, на колежка на внучката. Идеални са за малко подаръче.

# 74
И моята вкъщи ги харесва и си имаме малка колекция Grinning Мен ме дразнят и искам да ги махна, но май няма да е скоро Satisfied

И да продължаваме със старите снимки Smile
Tropical
500 части
Ravensburger

Общи условия

Активация на акаунт