Пъзели 67

• 21 434
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Идеални са за малко подаръче.

Те затова и не ги дават - защото са единственият им подарък, ставащ за нещо. В крайна сметка, те спечелиха от непращането, защото си поръчах Коледния календар. Ако ми бяха пратили още 3-4 пъзелчета с пратките, щях да им се наситя и едва ли щях да го поръчам.

Бухтичка, ти май също имаш цялата колекция. Затова те дразнят като подарък Smile

# 76
  • София
Аз го купих Коледния календар преди няколко години и сутрин преди работа си редях по едно пъзелче.

# 77
Бухтичка, ти май също имаш цялата колекция. Затова те дразнят като подарък Smile
Имах календара преди, да. Но не, драмата ми с подаръците е съвсем различна, а в момента ме дразнят просто защото станаха много и не ми стоят естетично на библиотеката Smile

# 78
  • Тополовград

# 79
  • Русе

Да си покажа и аз папагала.Много съм доволна от качеството.Кадифени части, хубава сглобка, ярки цветове.За мое голямо щастие беше,че  е разделен на осем сектора по 125 части.

# 80
  • София
В наше село го няма или поне в магазина дето ходя го няма.

# 81
  • гр. София
Аз в Пепко не влязох, но отидох в Лидл и си взех 2 пъзела по 12.99 лв всеки. Кутиите са по-малки и по-тесни.

# 82
Аз в Пепко влязох за едни лампички и не устоях на тези чадъри. На кутията пише silky touch. Simple Smile

п.п. И повече никъде няма да влизам! Искам да спестя пари за черния петък, който в българските магазини е около три седмици. Laughing

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 18:42 от vox

# 83
Тези чадърчета май не съм ги виждала, хубави са наистина Grinning
Аз се бях отчаяла, че едва ли ще стигна до Лидл за пъзели, до нас правят ремонт и всяко излизане ми коства много. Но вчера бях на театър вечерта и като излизам гледам Евето праща снимки какво си е взела. Почнах да мисля имам ли някой Лидл по път, който и да е отворен още и се сетих за един. Та успях да си взема каквото исках - Приятели и Дисни панорамата със Стич.

Farm in Sweden
500 части
Ravensburger

Може би най-ужасния пъзел правен от Равенсбургер някога Smile Просто като го видях какъв кошмар е, реших че по-добре да го купя, отколкото да ми се падне на световното и за пръв път да се сблъскам с него. А то точно така и стана. В крайна сметка от световното никой не искаше да го вземе и си го прибрах. Чудех се какво ще го правя този кошмар, но сега тормозя колегите на работа с него Joy

# 84
Бухтичка, проработила ти е интуицията за този, че ще се падне. Спомням си го, бях много изненадана, че се пада нещо толкова мъчително. Качили са още Cherry Pazzi-та, включително и моите зайци Heart:
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-500-chasti-fa … rti-sas-zaycheta/.

Лошото е, че освен тях, искам поне още два, а в същото време ми писна да поръчвам:
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-razkosh-ot-grozde/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-500-chasti-edin-den-v-parizh/

Чадърите днес ги видях наредени във Фб, красиви стават.

# 85
  • София, България
Колко струват тези пъзели от Пепко, аз снощи случайно влязох в един магазин, но ги нямаше.
Аз съм изумена, поръчах едни книги към бокс нау, пристигнаха за 4 часа!

# 86
О, щяха да пиша за зайците, но забравих Satisfied

Утре от 10 е финалът на пъзелмания, да видим дали ще успея да преброя всички наши отбори:
adelka
Бухтичка
евето + Vese
mimok

Радвам се, че сме толкова много този път Hug
Но иначе настроението ми е много минорно и за първи път се замислям дали не е време да приключа с това състезание.

# 87
Колко струват тези пъзели от Пепко, аз снощи случайно влязох в един магазин, но ги нямаше.
8 лв. са пъзелите на Пепко, но едва ли ще се намери вече нещо, както се юрна народа да ги купува.
Аз оставих детето на рожден ден миналата събота в Парадайс и минах по случайност през Пепко за друго и ги съзрях случайно. Само фламингото не взех, че си имам на Чери Пази, но сега съжалявам. Много ми харесва качеството и сглобката, просто са перфектни, особено за тази цена.

# 88
  • Варна
Божке, защо ли ми трябваше да влизам в озон да гледам новите Чери-та... Сложих над 10 в Любими, чакам заплатата с нетърпение.

# 89
И аз доста обогатих Любими🫣

Общи условия

Активация на акаунт