Пъзели 67

• 18 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
То и в нашата група първото време е супер нереално Simple Smile 1:20 мин за Супермен е много нереално от двама човека. Всички останали групи редяха около 2 часа и нагоре Simple Smile

# 16
  • София
Сега се сетих какво пропуснах да напиша, имам някакъв интерес към онзи Равенсбургер на Мона Лиза, който отивал у Сали. Но ако има някакви схеми няма да се пречкам, не ми е супер необходим Blush
Бухтичка, няма схеми, пъзелът само наминава към мен. Даже Мона Лиза го предложи за пътуващ, доколкото помня.

# 17
vox...Не знаех, че има условие да не са в продажба тук...

И аз не знаех, но още с първия, втория.. ми стана ясно, защото следя серията и знам, че още не са ги пуснали в Озон. После евето затвърди мнението ми, като писа за условието за финалният пъзел.
Като цяло аз също смятам, че ще продължат линията с героите. По случайност имам един, който има много голяма вероятност да се падне на финал Grin По принцип нямам против да го дам за тренировка, но всички сте ми еднакво любими съфорумки и мисля, че няма да е честно да го пратя само на една от вас.  
Мога да кажа, че във ваша чест(поне снимка да видите), се напънах да го наредя(е, сега, не беше за един час и за два не беше... Simple Smile), но при липсата на време си е постижение. Wink

# 18
  • София
vox нямаш си идея какви схеми направихме преди световното с едни пъзели. Минаха през Бухтич някой и дойдоха в София и ги завъряхме с Весето и Мими, а други аз купих завъртяхме ги в София и заминаха за Ели във Варна. Пусни на лични някоя снимка с предположенията, пък ние ще си я завъртим през месинджъра Simple Smile

# 19
vox, хич не се тревожи, аз нямам намерение да редя за тренировка Grinning Само веднъж го направих като колебанието ми беше между два пъзела и разбира се избрах грешния Joy

Иначе разговорът вчера беше, че Евето попита "Няма го в озон или и в чужбина" и отговорът беше "Никъде го няма". 

Сали, ако ще пътува бих се записала Smiley

# 20
Ясно, това, че никъде го няма, сега ми стана ясно.
Няма значение момичета, като цяло вярвам във вашите възможности.
Но ми се иска и да ви се падне нещо, което да редите с удоволствие.
Дано да е така!

# 21
  • Варна
Благодаря за новата тема, 🙂🍀

Поздравления на момичетата за класирането на финала! Тук в темата с интерес следях случващото се на състезанието и също се присъединявам към не харесващите тези пъзели със супергерой. Но пък като гледам Батман, Айрънмен ( мъже супергерой) си мисля, че за финала е възможно да се падне жена супергерой като напр. " жената - чудо", " жената котка", не се сещам за други. Каквото и да се падне желая успех на момичетата на финала!🙂🍀

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:43 от floren

# 22
  • Варна
Мацки, някой иска ли да се пробва с този? Подари ми го съсед, на когото са му го подарили преди години, но той каза, че е опитал и бързо се е отказал. Даже не е сигурно, че всички части са налични, но той каза, че би трябвало да са. Ако има желаещи, изпращам. Картинката никак не е моя, а толкова голям нямам къде да наредя дори и да се прежаля да го пробвам.

# 23
Highspeed, това изглежда като за редене като се събираме. Но всичко в един плик ли е, че не знам имаме ли такова голямо място.

# 24
  • Варна
Всичко е на едно. Комшито е опитвал да го реди и дори да са били разделени някога, сега вече не са.

# 25
  • София
Хайче, и аз мисля, че е идеален за редене на някоя сбирка. Ако Евето или Весето са съгласни, можеш да го пратиш на тях (да не се обиди някой, просто май няма сбирка да не са дошли... Или май Евето пропусна една де).

# 26
  • София
Тук таме пропускам Simple Smile нямам нищо против да го приютя за събиране

# 27
  • София, България
Тук има около 2000 парчета синьо. Joy

# 28
Този пъзел с Батман е потрес - на много малко хора би се харесал. Дано на финала се падне някой по-приемлив, за да ви остане хубав спомен от състезанието.

Аз редих този Шмид, който леко ме поразочарова, беше доста тъмен. Като е нареден не си личи толкова, но в кутията преобладаваха тъмните парчета:

# 29
Добро утро !
Вчера Ви споделих, че искам да Ви покажа нещо, но преди това …

Благодаря, че ми се доверихте!
Благодаря, че ми дадохте възможност цял месец, всеки уикенд заниманието ми плътно да бъде да редя по 2 броя пъзела ( събота и неделя) !
Благодаря, че никой не ме пришпорва и се съобразихте с моето темпо!
Благодаря Ви, че ми позволихте да се успокоявам с пъзелите и да разбирам, че е прекрасен начин за разпускане !
Благодаря Ви от сърце за всичко ..
А сега ме гложди мисълта, че като свърши , какво ще правя … може би ще почна да бродирам или ще чета книги , че имам недовършени и пак си е занимание ?
Много други странични разходи имам, защото ще стартирам един бизнес и не мога да стигна до там да си купя пъзели или нещо друго.
А какво правите, когато имате толкова пъзели?
Аз видях в една група нещо много интересно - жената купува пъзели, които и харесва , реди ги, залепя ги, увива ги в скреч фолио и всичко събира в едни кашон за телевизор . Това е доста интересна идея според моите представи , тъй като в България няма все още тип папка/албум в продажба , аз Ви я бях споделяла преди време , че търся такова нещо.

Благодаря прекрасни момичета за удоволствието и бъдете благословени ! Пак бих участвала в пътуващите пъзели ❤

И понеже много обичам да снимам всичко заедно, затова реших да Ви покажа ето тази красота събрана в една снимка.

От вчера гледам как са събрани така пъзелите и им се наслаждавам ❤ Утре пътуват при бухтичка .

Общи условия

Активация на акаунт