Пъзели 67

• 21 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Journey to the Moon,
Natacha Einat - Art Puzzle 1000 (999 двузъбци и 1 тризъбец за късмет)

Редих 2-3 дни черно-сини парчета едно по едно, но за щастие от турската Арт рулетка качеството е супер и всяко си имаше точно място. Трябва и да свети на тъмно, но нещо не мога да го накарам. И за пореден път се заричам повече тъмни пъзели НЕ, но дали ... и докога ...

Хай, този Кобъл много ме блазни и ми е от списъка. Ще го помисля още малко. Искам да чистя, не да трупам още, затова и стискам зъби да не гледам никакви черни петъци, че моя ангел и слаб и все ще забърше нещо.

# 166
  • Варна
Този веднъж го изтървах, беше се изчерпал в озон, но после го заредиха отново за мой късмет. И веднага го грабнах. Малък, но красив, усещам, че с кеф ще го редя отново.

# 167
  • София
Включвам се с поръчка от озон Stuck Out Tongue Winking Eye
До два дни окончателно трябва сме преместили на новия адрес и е редно да имам и поръчка с пъЗели, която да ме чака Innocent

# 168
  • Варна
Аз поръчах. Не ме е срам от себе си. Никак.

П.п. Няма да ги продавам. И ужасно ме е яд, че изтървах една хилядарка на Равенс с къщички на дървета...

# 169
  • София
High, поне за два от горните благородно завиждам. А кактусите ми боцкат душичката, откакто ги видях Grinning
Gibsons, 1000.

# 170
  • Варна
Високоскоростна, всички пъзели, които си поръчала са разкошни. А равенсбургерът ти дори ми стои в любими.

# 171
Скрит текст:
Наредих един пъзел с 1000 мини части Grinning

/
NalSi, Този ако го даваш го искам 😀
Mimok, пиша ти на лично

# 172
  • Варна
Високоскоростна, всички пъзели, които си поръчала са разкошни. А равенсбургерът ти дори ми стои в любими.

Наблизо си, а процедурата сме я отработили вече, знаеш Simple Smile

# 173
Highspeed, жестоки са, браво

# 174
И аз да успея да завърша нещо
Head Dress 1000 Pomegranate

А що става дума за поръчване, поръчах и ще ги пиша към подаръците за идващите празници. Като най накрая взех това дърво, дето от сто години го искам

# 175
Аз поръчах три броя. Няма да ви ги показвам. Много са грознички, но аз си ги харесвам.

Не вярвам, че са грозни Simple Smile

Много сладки пъзели сте си поръчали всички. "Спомени от детството" на Enjoy и аз също го имам и чакам да имам свободно време, че да го започна.

# 176
Момичета, тези си търсят нови стопани.

Чисто нов, с целофана. Картинката не е моята и няма да го редя.
Скрит текст:
13 лв

Този ми беше в любими на мен. Освен да го пратиш с кашона за София

# 177
  • Варна
Йоана, Евенце също го загледа, така че със сигурност ще пътува към вас, а там си го поделяйте Simple Smile

# 178
Цветните чадъри от Пепко.

# 179
Sunset in Copenhagen
500 части
Ravensburger

Пак с благодарности към Евето HugHeart
Това е мисля вече най-последния тренировъчен пъзел и най-сетне можем да минем в периода на световното и след него Smile Иначе този конкретно ми беше труден и се радвам, че не ми се падна да го редя на състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт