Пъзели 67

• 21 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да ни е честита Новата година! Да сме живи и здрави, щастливи и все така прекрасни всички в темата!

# 631
ЧНГ! Нека здравето, късмета и успехите да ни придружават всеки ден от Новата 2025 година, да имаме време за занимание с любимото хоби и тази година групата да има световни шампионки 🍀🥇🏆

# 632
  • София
Честита Нова година и от мен! Последно време все не стигам до форума да покажа какво редя. Влязохме в много лоша серия от началото на ноември все някой да е болен вкъщи, а по празниците - всички вкупом. Нито роднини видях, нито празнични маси, нищо... Надявам се повече да нямаме такива изпълнения и всичко да е останало в 2024-та.

Равенсбургер, 500 части

Кобъл хил, 1000 части

Мастър пийсес, 500 части

Eurographics, 1000 pieces

Касторланд, 500 части

Скрит текст:

Фъстъците растат. Явор се научи да лази вече и старателно набутва всяка изоставена трошичка от пода в устата си. Минута спокойствие нямам.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 10:00 от Eleyn

# 633
  • София
Честита нова година, момичета и момче (нали само едно имаме?) TadaTadaTada

# 634
  • София
Честита Нова Година и от мен! Желая на Вас и семействата Ви много здраве, щастие и усмивки!

Пеперуда, Пепко, 1000 части

# 635
  • София
Фъстъците растат. Явор се научи да лази вече и старателно набутва всяка изоставена трошичка от пода в устата си. Минута спокойствие нямам.

И 'що се оплакваш? И детето - нахранено, и подът - чист Joy

# 636
  • София

И 'що се оплакваш? И детето - нахранено, и подът - чист Joy

Ми не му стига. Трябва и нещо друго да измисля Joy

# 637

Един и от мен, 1000 части, Black sea

И ако някой се интересува - в Юск са намалени големи рамки ☺️

# 638
Олее, съвсем зачезнах аз Rolling Eyes За много години Grinning
И добре дошли на всички нови членове Hug
Да си призная честно влязох някой от почивните дни във форума, но като видях колко много непрочетени мнения има реших да оставя за по-късно Joy Но добре ми беше, имах нужда да разпусна малко. Годината започвам с противоречие в личен план. Хем се надявам някои неща най-сетне да се наредят и полагам всички услия, хем от друга страна е напълно възможно и всичко да отиде по дяволите.
Но да се върнем на пъзелите, нямам снимки за съжаление Confused Нищо не съм качила в базата и ще ми отнеме време, а трябва и да създам нова база за тази година, което още не съм направила.

Нека поне да кача равносметката от предишната година. Предишната година бях минала 200 пъзела, тази са значително по-малко, но явно е за сметка на големите, защото като извадих времето, което те ми отнеха се оказа, че съм редила със същото темпо като миналата година. Та за 2024 имам наредени 129 пъзела с общо 130,491 парчета.
В това число:
1/2 от 13200
2 Х 13500
1 Х 1500
62 Х 1000
54 Х 500
1 Х 300
6 Х random парчета (525-919)

Разпределение по марки
Ravensburger - 44
Black Sea, Jumbo - 13
Trefl - 10
Clementoni, Schmidt - 8
Cobble Hill - 7
Gibsons - 3
Cherry Pazzi, Educa, Enjoy, Eurographics, Heye, Yazz Puzzle - 2
Bluebird, Buffalo, Castorland, D-Toys, Elena Essex, Galison, Master Pieces, Nova puzzle, Piecely  - 1

Най-значимото е, че през тази година наистина ми доставиха удоволствие големите пъзели. Ама наистина големите, не Трефл-ите в пликове по 1500. И те си ми харесват, просто усещането е коренно различно. И най-сетне узрях и за загадките Smiley

# 639
  • София
За много години момичета, здрави и с време да споделяме наредени пъзели Grinning
Като за начало на годината
Enjoy memories of childhood

# 640
За много години! Живи, здрави, успешни и с повечко откраднато свободно време за пъзели! Flowers Hibiscus

Първият ми за тази година. Много приятен и нареден с лекота, само сняг да имаше навън и щастието щеше да е пълно. Smiley

Warm Winter's Day
Cobble Hill, 1000

# 641
  • София
Моят последен за 2024 г, малък, дървен.
Скрит текст:
На 31 дядото преяде, отиде да си легне и поръча да го събудя в 23.40, да не пропусне НГ Joy И аз  уплътних малко време. П.П. Ама да не си помислите, че дядото ми е някой старчок, пъргавелка си е Grinning.

# 642

Dharma Dragon, 1000 части
Paperblanks

Изпратих старата година и започнах новата с този пъзел. Редих с голямо удоволствие. Не знам доколко снимката може да предаде красотата на пъзел парченцата..
Информация от гърба на кутията:
Скрит текст:

# 643
Здравейте и за много години. Една по-успешна година пожелавам.
Започвам годината с един прекрасен коледен Cobble

# 644
За много години! Пожелавам ви една здрава и успешна година!
Декември месец ми беше много натоваен и напрегнат в работен план, но пък успях да наредя няколко пъзела
Gibsons 1000 части - Зимни къщи (за съжаление с две липси)

World's Smallest: Venice Canals 1000 мини части

Ravensburger 1000 части - Meadow Hill Lane (с една липса)

Black Sea 500 части - Скорпион

Завърших годината с Trefl 1000 части - Близалки и бонбони

Общи условия

Активация на акаунт