Пъзели 67

• 21 462
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Тополовград

Първи за 2025 година.

# 661
Арт е единствената марка, на която даже не се заглеждам в картините. Никога повече дори и 500 части не бих си причинила.

Аз започнах да редя коледните подаръци. Smiley
Това е вторият ми голям дървен пъзел и бях забравила колко специфично е реденето, но пък кефът беше голям.

Magical Chamber
Trefl Wood Craft 1000

# 662
Ехаааа, голяма красота adelka! Още не съм редила дървен пъзел, но все ми изглеждат страхотно.
С тия коментари за Арт пъзел ме притеснихте, че имам 2 неотворени, на склад. Купувах ги в по-неорентираните си пъзел времена.Grinning

# 663
  • Варна
Kingfan, аз наредих 3 пъзела на Арт с по 1500 части и нямам оплаквания. Харесаха ми картинките, сравнително бързо ги завърших, въпреки еднаквите парченца. Пробвай се, кой знае, може и да ти харесат.

# 664
  • София, България
Сега ще ви учудя. Много се изкушавам да си купя някой китайски пъзел от Тему, ей така да видя какво е, никога не съм редила китайски. Обаче за моя изненада хич не са евтини, около 17-25 лева си се въртят, което за китайски пъзел някак не ми се дава. Казвам го това, като в същото време изсипвам през седмица по стотина лева в ибей за лего.

# 665
За много години, пъзелманиаци!
Мона Лиза, аз поръчах от Тему за внука един дървен от 100+ ч. Много добро качество, но си беше и скъп.
От мен и АЛИСА пожелания за хубав ден!

# 666
  • София
Относно арт пъзел, аз съм редила 2 по 1000 части и 3 по 500 части. Тези по 1000 бях що годе ок, много хлабава сглобка, но картините много ми харесваха. Единият от 500 беше нормално качество, другите два бяха ужас, но заради картините бих редила пак.

Този пъзел ми е първият за тази година.

Пловдивски пазар, автор Иван Мърквичка, Black Sea lite, 1000 части

# 667
  • Варна
Финиш. С помощта на лупа по нощите. 😄 1000 части на Енджой, " Сгради в Хонгконг".

# 668
Много се изкушавам да си купя някой китайски пъзел от Тему, ей така да видя какво е, никога не съм редила китайски.
И мене ме раздруса това желание, още повече че виждах тук-там сполучливи от групата. Но ... изтеглих късата клечка - толкова замазано с ниска резолюция изображение, че няма редене, нищо не се вижда. Парчетата са като принт на вестник тънки. Пълен потрес ... изхвърлих го, възстановиха ми парите поне. Повече никога тази грешка, Арт изглеждат като супер луксозни в сравнение.

# 669
  • София
floren, това изтезание подарък ли ти е или сама си го причини Grinning

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 14:58 от sali

# 670
  • Варна
Сама си го причиних. Действах импулсивно. Казвам си да видя дали ще успея да се справя с това предизвикателство. 😄

# 671
  • София
Един набързо с децата.

Дисни: През годините, Trefl, 500 части

# 672
Един пролетен Master pieces

# 673
Femmes à la Potiche Bleue 1977 - Bluebird 1000

# 674
  • Свищов
Честита нова година и от мен. При нас празниците бяха до вчера, защото дъщеря ми направи 9 и днес вече имам възможност да седна на спокойствие. Дядо Коледа и всичките му джуджета ме зарадваха с няколко пъзела, което беше супер, защото тъкмо свърших моите и взетите на заем от 1 колежка, и останах с 0.

Започнах със загадка на Равенсбургер, която хич не разбрахме без указания от Интерентет как се решава, а и честно казано някои от мистериите вътре пак и не и разконспирирахме. Самият пъзел беше сравително труден, а тая загадка ни изпи мозъка с ММ цял до обяд.

Слагам в скрит текст, че решението се различава от кутията, а не знам някой дали я има.

Нареденият пъзел:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт