💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 67 807
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 105
Анита е като Мани миглата - гостоприемник на абсолютното бездарие, но затова пък без капка съвест и усещане за вина…сега ще изкара Борисенко виновен, урочасал я е😵💫😵💫
Какво прави тя в този етап от игрите? Един сал Гешев знае😉

# 106
И аз искам да се разпаднат червените. Твърде много ги е страх от елиминационни битки някои от мъжете. и усул-усул - до финал. Не става така.

# 107
Странно на блатото бяха едни смачкани и тихи, а сега - стратегии, стратегии......
От блатните само Борисенко ми е симпатичен, другите са.... бляяяк

# 108
Наказанието може да донесе победа за червени. В тази битка няма място за наказания. Минаваш или висиш като Вальо в сезон 3. Пак правила в движение.

Анита е равна на Ана-Мария арията. Мани1 ще я размаже на всяка игра. Срамота за претенциите й.

# 109
А тя как влезе обратно в племената?
Аз този епизод не го гледах. А Деси отпадна ли?

# 110
  • София
Не разбрах защо не сложиха Десислава при Дръзките, а ги оставиха да се мъчат 4 човека. На продукцията май още им държи от катинарите
Дааа, и аз това се сетих. Защо не сложиха Десислава при сините?
Липсата на Десислава + даването на “наказание” , което си е помощ, а не наказание,  директно влияе  кое племе да се разпадне.

# 111
Десислава си е вечната резерва. Нечестно изначало. Ще я сложат в племето с по-малко хора. Нито тя, нито те ще имат избор.
Жалка продукция.

За Раду съм. Какво ли ще му измислят и на него да му сложат прът в колелото....

# 112
Малко ми е странно как с всеки изминал сезон влизат уж по-подготвени участници, минали през тренировъчни лагери, подготвяни от стари участници, а използването на наказание прогресира. Не ме разбирайте погрешно, аз и четвъртинка от уменията и на най-слабия участник нямам, но едно време поне правеха по 3 опита и тогава даваха наказания, а сега от първия неуспех и наказание.

# 113
Е хайде сега , била като Мани миглата. Мани една стеничка не можеше да прескочи. А въпросното препятствие не можеха да минат и най-силните за сезона жени , и доста от мъжете

# 114
Стан =Дунев 2

# 115
Мартин,Борисенко и Добрин най-добрите и бързи на терен.

# 116
Абе страшничка си изглежда тази ферма.

Браво на Анджи, половината и ръце бинтовани, тя бута, дърпа, скача, лази като на пружина. Браво и на Раду, много топло ги окуражава

# 117
Димо €бава ли се с тия "жени  чудо" ?

# 118
Е хайде сега , била като Мани миглата. Мани една стеничка не можеше да прескочи. А въпросното препятствие не можеха да минат и най-силните за сезона жени , и доста от мъжете

Кой друг освен Анита не успя от първи опит, още със свежи сили? Виктория дори мина. А Анита е като Мани , защото и двете имат нереално висока самооценка, на база скромни възможности.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:50 от ellis

# 119
Много ми е неприятна Анита.
И тези силни думи към Борисенко в предишни епизоди... Да, чувства се засегната, но нима тя не прати Миряна на блатото? Трябваше да бъде над нещата и да стисне зъби, а не да изпада в омраза. И за разлика от нея, когато Борисенко я пращаше, той не искаше, но нямаше избор и се наложи да действа според ситуацията, в която се намираше. Несправедливо хейти по него и толкова категорично го унизява с думи пред всички племена. Когато тя прати Миряна се оправда бързо-бързо. Двойният аршин ми действа отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт