💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 67 802
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 90
Дръзките вече не пеят оная песничка ,дето Павел я измисли.Те и толкова я помнят сигурно Joy

# 91
  • Някъде в Матрицата
Благодаря за темата!
От изгледаното до тук ми се иска червените да паднат и всичките стратези да бъдат разхвърляни. Обаче не ми се вярва баш червените да паднат. 🤔

# 92
Надявам се Гешефта да не стачкува и да не шмекерува.

Таз Анита има ли огледало? Що за наглост? Да се види колко за нищо не става. Леле колко нагло и безочливо, пък, със самочувствие. Баси.

# 93
Да видим как ще ги изпързаля.
Явно и Стан и Гешев , са чели коментари, или гледали Неделчо , та искат да се покажат и стратези. Не мисля да търся дълбочина и логика в действията им. Такава няма, имитират мисъл

# 94
Анита наистина няма връзка с главния мозък

# 95
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ах как ми се иска Бийвъс и Бътхед да ги разделят. Набързо ще ги набутат в ъгъла и няма да смеят да шукнат, ще видят повече капитанство през крив макарон. По-противни участници не е имало в цялата история на ИВ.

# 96
Има някаква надежда Мротчо да се изложи втори път на същия пъзел Joy

# 97
Айде силни!!! Абсолютно ми е все тая за останалите

# 98
Ох Анита Joy

# 99
Трагедия е това момиче Анита, мисля, че е по-зле и от Вики и Пилипенко.

# 100
Хора, шапка и свалям на Анджи! Феноменална!

# 101
  • София
Трагедия е това момиче Анина, мисля, че е по-зле и от Вики и Пилипенко.

Ооо те са класи над нея. Изобщо не знам какво прави там тя

# 102
Анита май си мисли, че е в Игри на Малодушието...За мен лично по-кофти участник от нея няма в този сезон.

# 103
  • На Изток от Рая
Не разбрах защо не сложиха Десислава при Дръзките, а ги оставиха да се мъчат 4 човека. На продукцията май още им държи от катинарите

# 104
  • София
Айде наказание…. В такава битка, на която е заложено разпадане на племе не трябва да има наказание. Анитка да си се катери и да се опитва. Иначе заслужавала била да излезе от блатото и да влезе в игрите. Голям виц 😁

Общи условия

Активация на акаунт