💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 67 615
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на Дяволо и Сони за темата, статистиката, анкетите и оформлението.
За довечера прогноза нямам.
Както е тръгнало ще оставят две локации - блато и плаж.

# 16
Благодаря за темата.
Записвам се с удоволствие под най жестоката корица. Ето това е воля и затова гледам игрите.
Браво Раду!!!

# 17
  • София
Благодаря за темата! Както винаги страхотна!

За довечера: предполагам, че ще се разпаднат зелените, но ми се иска да са сините.
Червените към момента са най-силното племе, имат една сериозна котва в лицето на Анита (поне по показаното до тук), но все пак смятам, че другите петима са добри и ще успеят да победят.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:56 от gg__

# 18
Прекрасно офермена тема.

Димитър е невероятно добър човек. Прекрасен и стойностен. Продукцията го сготви. Той постоянно участва в благотворителни акции като доброволец и не само.

Ядосвам се на голяма от участниците как го хейтят и го обвиняват, че той ги е изпращал на блатото, което не е така.
Деса ми анти по този показател. Крамарска, Благо - също. Досега освен Димитър, друг не съм забелязала да се занимава с обществено-полезна дейстност, което си е показателно какви са останалите участници.

# 19
Всяка година съм за сините, по дифолт, те пък винаги са на река.  За мое съжаление, както винаги ще се разпаднат сините. Това си е някак патент на ИВ

# 20
  • София
Всяка година съм за сините, по дифолт, те пък винаги са на река.  За мое съжаление, както винаги ще се разпаднат сините. Това си е някак патент на ИВ

Ами всъщност само в четвърти сезон се разпаднаха сините. В останалите беше някое от другите две племена, иначе за оставането им трети на териториални и съответно да отидат на река/бряг, така е. Най-често племето в синьо се оказваше на тази територия.

# 21
Благодаря ви за темата🌺

Аз пък искам да стане чудо и да се разпаднат червените😆

# 22
Деса нали беше сърдита на Митака!? Я какво хубаво се е подпряла на него... Пелипенкото - също. Grinning Всъщност само те двете се подпират на Митко, другите-не. Малвина пък гледа към ръцете им. Забавна симка. Светнала им е лампичката, както и другите като гледам какви са нахилени. Grinning
Снимката е от рожденният ден на Виктория.

# 23
Ох, и аз искам червените да се разпаднат...
Или поне да разделят Добринчо и Мартинчо.

# 24
  • София
И аз искам да ги поразбъркат малко червените, но продукцията май не мисли така.

# 25
Този сезон на ИВ ми напомня на последния епизод на Индиана Джоунс, тръгна много добре, вървеше супер, докато не дойдоха извънземните. Тук пък си имаме изолатор и зомбита. Защото в това се превърнаха някои от мъжете. Какво гледаме сега, Игри на глада ли.....Сървайвър ли..... зомбита къртят, влачат теглят.....? Шантаво взе да става.

# 26
Благодаря за темата! Записвам се и аз.

За довечера очаквам да се разпаднат сини или зелени, но предвид защитата над женската коалиция, предполагам, че ще се разпаднат моите любимци сините. Червените не виждам как биха се разпаднали, освен ако няма някой пъзел, на който Мартин да забие, както когато изпратиха първото червено племе на блатото. Joy

# 27
Деса нали беше сърдита на Митака!? Я какво хубаво се е подпряла на него... Пелипенкото - също. Grinning Всъщност само те двете се подпират на Митко, другите-не. Малвина пък гледа към ръцете им. Забавна симка. Светнала им е лампичката, както и другите като гледам какви са нахилени. Grinning
Снимката е от рожденният ден на Виктория.

Леле как са се надушили топ неприятниците ми на сезона Joy

# 28
  • София
Благодаря за поредната фантастична тема! Дяволе, всички теми, които правиш, са като енциклопедии на форматите - има всякаква информация и отговори на всички въпроси, които могат да се зададат и неясноти, които могат да възникнат. Респект за отделеното време и огромния труд!

И аз не разбирам защо всички на блатото обвиняват Димитър, че са се озовали там. Реално той си поръча само Десислава и то с идеята да играе с нея. Останалите жени се материализираха там по съвсем различни причини - Анита, защото коалицията на Микяй я посочи като най-слаба /което си е самата истина/, а Крамарска и Миряна, защото присъстващите на блатото жени си ги пожелаха като по-слаби противници.
Да, много е кофти, че продукцията се оказва мащеха за едни, майка за други, но това е винаги, във всеки сезон.
Не виждам и защо се хейтят Добрин и Мартин, че си играят играта. Това е състезание, в което без стратегия си заникъде, и където социалната и стратегическа игра са много важни. И на мен не са ми от най-приятните персонажи, но не мога да ги упрекна, че се опитват да издрапат по-напред, както не мога да упрекна и женската коалиция, които са ми много антипатични вече.
Между другото, по-симпатичен от двамата ми е Добрин, защото поне не се страхува да играе и си стои зад думите и решенията, които взема. Докато Мартин играе много страхливо, все гледа да лавира и да не заема твърда позиция, да не би случайно да влезе в полезрението на някой силен и да бъде номиниран.

За Павел си мисля, че ще последва светлия път на Димитър и ще се възползва от първата удала му се възможност да си бие камшика към къщи. И с право де. Виж, Миряна може би ще се напъва да стои, защото има хъс за играта в нея и не й се тръгва. Освен ако изолатора не я пречупи.

Анита довечера пак ще иска наказание, защото не може да мине халките. Как, как ме е яд, че точно тя от всички на блатото се спаси, не е истина! Само зае мястото на някой много по-можещ и кадърен.

П.П.: Откъде дойде /че и започна да се ползва масово/ това нелогично и противоречащо на всякакви правописни норми съкращение за продукцията? Rolling Eyes

# 29
Ох, и аз искам червените да се разпаднат...
Или поне да разделят Добринчо и Мартинчо.
На едно мнение сме- Мартин и Добрин трябва малко да усетят и жилото, стига “мед са яли”😀
Интересно ще бъде да ги видим да функционират във враждебна среда, без подкрепа един от друг…но май няма как да стане довечера, защото племето им не е сред застрашените от разпад. С тази блатна инвазия, червените са добре захранени с поддръжници и жертви на коварните съсели. 🤣🙃

Общи условия

Активация на акаунт