💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 67 584
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 45
Следя Инстаграма на Димитър и дори му го написах в коментар - когато един човек стане известен, му се дава една голяма отговорност и възможност да даде пример, и е много показателно как точно ще се възползва от нея. И ето че той е грабнал този шанс и се е заел с културни, образователни и общественополезни инициативи (включително и с деца). И какво се оказва - че този човек е най-големият победител в това предаване, защото това, което прави след като излезе, е супер ценно на нива, които надскачат и социални игри, и риалитита, и формати, и всичко. Да бъдат повече хора вдъхновени от неговите действия и да правят добри дела.

# 46
Привет, благодарности за поредната перфектна тема. Дяволо няма равен.
Довечера много ми се иска да се разпаднат червените, за да видя учудената физиономия на Добри, но знам, че няма да се случи. Най-вероятно сините ще са разпаднатите, защото женската коалиция е побутвана и няма как да са те (а и тайно заради Раду, Анджи и Силвия все пак се надявам да се задържат).
Интересно ми е кои ще са капитани - при червените е ясно, там Хари Потър и Добрин не пускат кокала, при сините може да е Калоян, а при зелените или ще е Силвия, или ще гласуват доверие на Раду заради това, че не саботира и реално миналата седмица беше в основата на това да не ходят на съвет.
Идва интересният етап на играта. Ще видим как ще се развият нещата и с Изолатора и кой ще е последният оцелял там.

# 47
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пропуснах последните 2 епизода.От вас разбирам,че Митко е отпаднал и явно се е случило в съботния епизод (който сега ще гледам).
На мен ми харесваше още от началото и въобще не исках да си тръгва. Тук се плюеше и не разбирах това отношение,но всеки с мнението си.

Прекрасен Ню Йорк през есента,най-любимият ми сезон и най-любимото време за посещение ако имате планове за туризъм.

# 48
А защо този изолатор минава за толкова лошо нещо? Не вали дъжд, не духа вятър, изметено и равно е, има матрак за спане...
Блатото трябва да е по-гадно място.

# 49
  • Sunshine state
А защо този изолатор минава за толкова лошо нещо? Не вали дъжд, не духа вятър, изметено и равно е, има матрак за спане...
Блатото трябва да е по-гадно място.
За да ни внушат, че има и нещо по-стра;но от блатото. Satisfied И на мен не ми се вижда по-гаден. Поне комарите не те хапят.

# 50
Комарите ще го хапят. Не е затворено помещение. И денем когато е слънчево ще е адска жега в тая консерва.

# 51
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата, положеният труд и страхотната корица! Анкетата е дълга почти като тази за кандидатстване в игрите😀
Много искам храбрите да се разпаднат, за да разделят Мартин и Добрин, но се съмнявам. Отново силова игра, надявам се, че Раду е запомнил малко от пъзела когато го редяха с Караолис, че е доста тегав, аз още нямам нервите да го наредя😂

# 52
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мартин и Добрин са ми изключително неприятни персони. Добрин добре сте го определили, но моля ви стига с това Хари Потър за Мартин. Хари е добър, смел, честен и благороден, не заслужава името му да е редом до МартинчА.

# 53
  • Sunshine state
Големи тарикати излязоха тия двамата, а Мартин ми беше симпатичен в началото. 🙄 Съжалявам за Малвина, защото изглежда много свястно момиче и е подготвена много добре физически.

# 54
  • София
Аз изобщо не харесвам идеята, да се разпада племе с битка. Трябва най-малобройното племе да го разформироват според мен. Така стимулът да се пази племето цяло ще е по-голям. А не падаш цял сезон, на една битка биеш и си топ. В първи сезон май така беше, ако не се лъжа чак от 3ти почнаха с тази схема. Ясно ми е, че с тези резерви, блата и острови няма как да стане, ама да си кажа 😁

# 55
Според мен, хвърлянето на чоп в това шоу е силно неизползвано. Примерно една здрава коалиция вместо да се настроят на нож помежду си, когато се налага да номинират един, да се съберат и да кажат - да пратим един от нас, каквото покаже късмета.
И т.н. има много случаи. Може да не е тъпо хвърляне на стотинка, може да е нещо по-интересно.

# 56
В действителност продукцията става все по-нагла. Миналата година съсипаха Цецо, който беше добър играч, но нямаше потенциал да бъде всеобщ любимец като Митко от този. Даже се чудя на себе си защо не съм им бясна, а вместо това гледам едно предрешено шоу. Интригата е твърде малка. Даже бих казала че ако на финал стигнат Гешев и Раду, това ще е голям успех, заслужават го. Май гледам, само за да видя дали ще е така, а и какви други низости ще се случат дотогава.

Пропуснах да изразя отвращението си от играта на Стан и Анита. Последната е антигероиня от всякъде, а Стан е побългарен самонадеян американец, при това мижитурка.

# 57
Страхотна е темата!
Вече не съм за никой с отиването на Павката в бункера.
Много гадно изпращане на Митко от ПР чрез Димо.Така и не разбрах защо го обвиняват жените за пращането си на блатото,уж само Деса си"поръча".Когато влезе Анка след играта с  кръстовете ,трите момичета се наговаряха кой да прати и сготвяха и Митко в същото време, като Анка беше най-активна,забравяйте как с негов глас влезе предният път.
Не мога да преглътна,че Митко,Светлин и Венци,дори и Кралев са вън,а Вика,Анита,Пелипенко в играта.Днес ако съм и видяла промото правилно Анита и наказание ще иска,много неподготвена изглежда.
Накрая да спечели някой варел ще е най-добре,по ме кефят от участниците!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:35 от Wetherspoon

# 58
  • Sofia
Да благодаря и аз за темата Дяволче! 💙 Фаворити нямам (много исках, но нямах желание) 😂  Виж дразнители по се намират, Добринчо и Мартинчо уверено водят в категорията, а Анитка, Виктория и Попиленко им дишат във врата. 😁 Дотам го докарах, че който и да спечели (без Добрин и Мартин, разбира се) ще го приема. Ех, продукцията.. виж докъде ме докара!

# 59
Марти все го е страх! От какво бе, джанъм? Мечки няма.

Общи условия

Активация на акаунт