💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 67 625
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 60
Павел е много изненадан от втория човек. Че за какво е този втори дюшек в ъгъла?!

# 61
  • Sofia
Марти все го е страх! От какво бе, джанъм? Мечки няма.
Е, че той си е страхлив по душа, не, че е лошо, има и такива хора, но неговото си е точно мишкуване. И именно затова ме дразни, хем е класически мишок, и се е залепил за Добрин като сянка, хем на важен взе да се прави, и взе че си повярва, че може да решава съдби. Мишок да коли и да беси! Смешко!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:53 от Crystal_Noir

# 62
На Стан логиката по-нелогична и от на Гешев ходовете JoyJoy

# 63
В действителност продукцията става все по-нагла. Миналата година съсипаха Цецо, който беше добър играч, но нямаше потенциал да бъде всеобщ любимец като Митко от този. Даже се чудя на себе си защо не съм им бясна, а вместо това гледам едно предрешено шоу. Интригата е твърде малка. Даже бих казала че ако на финал стигнат Гешев и Раду, това ще е голям успех, заслужават го. Май гледам, само за да видя дали ще е така, а и какви други низости ще се случат дотогава.

Пропуснах да изразя отвращението си от играта на Стан и Анита. Последната е антигероиня от всякъде, а Стан е побългарен самонадеян американец, при това мижитурка.

Как може да сипеш обиди по непознати хора, само защото на теб не ти харесват. Мега грозно и то от жена.
Побългарен американец, мижитурка , браво страхотна си, сега олекна ли ти.

Иначе обсъждаме хората кой какъв бил.

# 64
Браво на Павел. Страхотен, позитивен поздрав към цялото племе. За всички намери добра дума. Адмирации.

# 65
нямат право да напускат изолатора, но не видях къде им е тоалетната. Smiley

Сигурно са им сложили химическа. Не ни показват целия според мен.
Представи си , зад вратата лукс , италианска мека мебел , джакузи хамаци , матраци , сатенени чаршафи , зимни градини с фонтани

# 66
  • Stockholm
Еха, според анкетата Раду води. Много се радвам. За мен в момента най-ярък е той.

# 67
За пръв път в ИВ виждам човек като Павел, който разграничава играта от живота и приятелството. Браво! Жалко , че ще трябва покрай него да слушам Миряна. Гласът и и начина и на изказ не ми понасят. За Стан ме е яд- хубав, здрав прав мъж, но странно поведение.

# 68
  • Брюксел / София
Пелипенко иска клетвена декларация от Раду, че ще ги пази до края на сезона ли?! Мн семпла девойка. Нали са мн силни зелените жени защо трябва някой да ги пази?!

# 69
  • София
Абе Стан не го разбирам какво иска да каже. То може и това да му е целта, ама и негова коалиция не може да завърти като гледам - Мики гледа неразбиращо.

# 70
То и Стан дали разбра какво иска да каже, освен че е готов да си извърти з/ка към който подаде. Нещо сам се надиграва с тези обяснения. Микяй милия нищо не разбра също като нас.

# 71
За Пропиленко Раду е помиярът, който пази двора и не заслужава повече от комат хляб.

# 72
  • София
Сега женичките половин час ще се оправдават, защо ще изберат Раду за капитан Laughing  Защото без него сте загубени и заличени,  имате файда от него, а той от вас-никаква. Пак ще го номинирате при първа възможност..

# 73
Страхотен Павел!
Може ли Инстаграм на Димитър?
Останалите в играта са отврат

# 74
Тази Пелипенко нормална ли е? Какво ще рискуват като го направят капитан? Тъпите два гласа на номинационна, които така или иначе нямат значение, защото така или иначе той ще си избере една от тях за опонент. Значи тя не ѝ се рискува една седмица да е той капитан, а ѝ се рискува след обединението да са 4 жени, като могат да са 4 жени и 1 мъж. Страхотна логика! Щяло да е само една седмица... А иначе и толкова няма да има. Изобщо не мисли това момиче, само на емоция и симпатии го кара.

Общи условия

Активация на акаунт