💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 67 561
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за страхотната тема! 🌼
На последния въпрос от анкетата не видях името на Виктория, иначе щях да гласувам и за нея...Наред с Анита са печелившите в раздел "драма куин".

# 31
  • София
Благодаря и аз на Дяволо и Съни за целия порядък.
Бенгън да не е участник нейде Simple Smile
Този път изчетох цялата статистика и се запитах коя беше тази Малвина Simple Smile
Героите на първа фаза за мен са Гешев,Раду,Павел.
За драма куин много кандидатки,но се спрях на Крамарска и Анита и ако беше включен и Кралев,бих го посочила на мига.
Моя категория-изгряваща звезда-Стан Simple Smile
Много добър си е сезонът,с хубав каст,но хората са някак равни,няма открояващ се харизматичен тип.
Винаги съм била за сините и ми е тъжно,че днес ще играят заедно за последно.
Кой ще победи- ами зависи от това дали Деси ще влезе преди или след играта и къде,разбира се.
Пъзелът ще е ключът.
Пък Мартинчо го е решавал.Е,не че тогава успя...
Фаворит ми остава Гешев.Не мога да му схвана спатиите,предавам се!
Толкова стаж навъртях като зрител и сега срам,срам Simple Smile

# 32
Влизам и аз в темата -благодаря за старанието! Гласувах,но на последния въпрос моят отговор го нямаше😮‍💨Къде е Раду?! 😂
 Пожелавам си тази седмица честни битки и интересни стратегии! Много ли искам?!🤗🤭😂

# 33
  • Sunshine state
На мен ми е много трудно тази година да си избера фаворит.. Всеки си има по нещо, с което ме дразни. Ще кажа Раду за сега. Добрин и Мартин не ми харесват.

# 34
Пожелавам си тази седмица честни битки и интересни стратегии! Много ли искам?!🤗🤭😂
Що за нахалство??! Още довечера Ралица ще те постави на място, да не наглееш с такива прищявки! Joy

# 35
Довечера ще има от всичко. Отново. Дънери, варели, много варели и да видим дали няма да има и саботаж.

Ако се запази резиденцията като локация, защото вече и това е съмнително, че е разход, то Борисенко да попадне там.

# 36
Здравейте и благодаря за темата! Мислех си, че  са кръстили нещото "изолатор", за да се оправдаят за мрачните и неясни снимки. Не си спомням друг сезон с толкова некачествена операторска и монтажна работа. Имам и едно посление към потребителите тук- моля пишете по-кратки постове. Нямам сили да прочитам голям "чаршаф" и като се зададе такъм просто го прескачам. После се терзая,че пропускам нещо важно. Хубава седмица!

# 37
Загледах и аз сезона с интерес, но ми писна от извращенията с глад на продукцията!
Сега трябва да повярваме, че някой ще оцелее в изолатора седмици наред без храна и ще стигне финала и ще се бори за победа? Joy
При тези условия, от изолатора трябва директно в болница да ги карат измършавели, мръсни, нахапани, с инфекции, като клошари.

# 38
  • Буркина Фасо
хм ... за злодей на сезона би трябвало да са упоменати всички.
така обобщено "други"  как да се разбере за кой точно е гласа ?

# 39
Злодей на сезона - продукцията ! 😈

# 40
  • София
хм ... за злодей на сезона би трябвало да са упоменати всички.
така обобщено "други"  как да се разбере за кой точно е гласа ?

Пишеш го в пост. Така е прието. 😊

# 41
  • Буркина Фасо
за всички останали е прието да се пише в пост? и какъв е смисъла да има опция "други" като може да се пише в пост?  не е заяждане, просто не мога да си изясня нещата.
все пак анкетата е за злодей на сезона (т.е.  всички участници), а не на едно предаване.
как ще се отчете в анкетата, че злодея е посочен в пост?

# 42
  • София
Благодарности за темата!

Аз пропуснах някои от въпросите, че покрай ваканцията изпуснах последните 3 епизода.
Иска ми се да се разпаднат червените, ама предполагам, че ще са сините все пак.
Иначе 3-ма от 5 победители са от разпадналото се племе (тук включвам и Алекса, нищо, че започна Резерва), та ще наблюдавам внимателно играчите, които ще разхвърлят по другите племена този сезон 😁

# 43
Огромно благодарско за темата! Дяволче , Сони страхотни сте.🫶 Аз и при островът се отбивам и там блестяща работа. Силни Адмирации !!!

В анкетата определено играчи на фаза 1 за мен са Силвето и Раду . Реално погледнато техният конфликт направи най-коментирани и битките и социалната игра. Веднага след тях е гладният Крал. Отбелязвам и Павката заради увлекателните синхрони. Иначе с блестящо представяне в битки половината мога да отбележа.Но отбелязах Светлин, без грешка по терен и с двете най- силови елиминационни.

Сезона го гледам с нещо средно между доволна съм и скучно ми е. Определено няма много запомнящи се образи тази година. Половината от каста са ми от миманса.

Симпатизирам от началото на зелените Силни и това не се е променило още. То сините- оригинални са само двама, а жълто- червените са такъв миш-маш, че племе там никога не е имало, всяка седмица по един нов идва и си отива, чак цветът им смениха.

Всички напуснали участници до тук са с положителни чувства от мен , изключение на Краля, който като цяло ми беше безразличен.

Димитър за мен беше прецакан от продуцентчетата и очевАдно не му се играеше вече( съдя от последната битка). Павката същата работа.

Единственото племе в което нямам нито един любимец вече и изобщо не харесвам са червени и искам те да се разпаднат. Определено това би ми подобрило интереса за етап 2, но едва ли ще се случи.

Силно изявен злодей не виждам, но определено Добрин и Мартин на там залитат.

Забавни са ми Борисенко и Павката, малко и Мирянка. Излишна ми е Анита. Мартин ми е дразнещ. А Калоян , Пелипенко, Малвина и Деси са ми скучновати . Особено Калоян, аз това момче да се засмее не съм го видяла . Все едно е в тренировъчен лагер за военноморските тюлени.

П.П. И аз съм с "чуденка" от къде дойде това съкращение на продукцията ? ПР за мен си е връзки с обществеността и затова все ме обърква като го чета.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 16:55 от Joy 05

# 44
Леле, аз до сега си  мислех, че ПР е пи ар и се чудех какъв е тоя пич ар, дето го споменават толкова често Joy

Общи условия

Активация на акаунт