Harmony hug - за или против?

• 12 201
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!
Какви са мненията ви относно хормоналната добавка Harmony hug?

# 1
Намерих им един сайт, и там ако заместиш по държава в линка, излизат пълни безумства. Например в сайта на български Ралица се хвали, че отслабнала 14 кг за няколко месеца, а в сайта на чешки РалиЧка е отслабнала 31 кг. Пълен копи-пейст, само са посменени кг и имена. Звучи като пълна глупост от тези, които се появяват като реклама в соц медиите.

# 2
Това са боклуци. Ако ви трябва нещо, купувайте само от лицензирани аптеки, не от фалшиви сайтове.

# 3
  • София
Много шум за нищо. Съдържа същите неща, както и други подобни добавки, които могат да се купят от всяка аптека на по-ниска цена. И не, не се отслабва от тях.

# 4
  • София
Тялото няма нужда от добавки, освен ако не е открит дефицит.
А с подобни можеш да си докараш и страшни проблеми.

# 5
Благодаря ви!

# 6
Сещам се, че една вече банната потребителка на бг-мама ги рекламираше, че отслабнала с 10-15 кг. от тях, а тази потребителка винаги е била с поднормено тегло и няма как да отслабне с толкова килограми.

# 7
Аз ги пия. Вече изпих две опаковки. Влизам в менопаузата. Ендокринолога ми ги препоръча, но като се разрових в нета всичко ми се видя доста афивско пък да видим. Мога да се похваля, че нервността и горещите вълни изчезнаха, но кг в никакъв случай не съм свалила. Ще изпия още две опаковки и ще преценя дали да ги продължавам. Иначе са справянето със страничните ефекти от менопаузата и спомагане на отслабването ми ги предписаха, та не знам с какво да ги заменя.

Общи условия

Активация на акаунт