BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 857
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 185
  • на пистата
Браво, за първи път в тази игра Виктор взе собствено решение, освен решението да се бори за Беба. Аплодисменти!
Виктор се еманципира 🤣🤣🤣🤣🤣умрях от смях

# 1 186
Тая Божана да млъкне.. Отврат.

# 1 187
Вече ми стана ясно, защо не си дава косата Беба. Ами то по-голямата част не е нейна, има плешиви петна. Явно я е срам и не иска да се покаже така, не е толкова заради грима, защото без грим се е показвала.

# 1 188
а таз БеПка в началото не беше такава неприятница, като проговори последните дни и започна да бълва мозъчни пръдни резко опротивя Grinning все повтаря "цяла България това, цяла България онова", а като цяла България ѝ каза, че е тъпа и грозна не се осъзна..

# 1 189
  • Сф
Какво стана, изтървах?😊
Ванеса е по- красива и умна от Беба според зрителите. А понеже с Льолото коментират номинациите , той трябва да се обръсне,  а тя да си предаде гримовете. Тя отказа.
И е бясна...чуек

# 1 190
Марио, който всички мразят, единствен отиде отвън да слуша как Беба си излива злобата, забелязахте ли?
Това ли е днешната българка се питам - мигли, гримове и екстеншъни

# 1 191
  • София
Пламен не може и да се аргументира. Снове напред-назад и повтаря "Охльо!" С това плешиво теме и мазното парцалче отгоре, той ми прилича на охльов. На какъв се е направил с тази фризура? На тийнейджър със скъсаните колена и разкопчаната риза. Не харесвам хора като Пламен.
Joy
И да, той наистина си мисли, че с дрешки и прическа го докарва на младеж, точно затова изля цялата злоба и истерия в/у Марио, който му намекна, че е стар... именно това го влуди... Joy

# 1 192
Мегз прави много добри коментари.

# 1 193
  • София
Има Видов ден, ще си получи заслуженото тая надувка. Подписала е договор, който я задължава да се подчинява на заповеди..
Ако сега я номинират,  тази вечер ли ще я елиминират Mr. Green ? За да няма време маалата да я спаси..а дано!

# 1 194
а таз БеПка в началото не беше такава неприятница, като проговори последните дни и започна да бълва мозъчни пръдни резко опротивя Grinning все повтаря "цяла България това, цяла България онова", а като цяла България ѝ каза, че е тъпа и грозна не се осъзна..

В началото ми беше фаворитка! Тя беше първата която се обърна срещу Косара и ѝ каза истината в очите!
Ако продължаваше да се държи така като в началото, сега щеше да е една от любимците на публиката, ама уви…

# 1 195
Ще я номинират.Няма кой да я гали с перце.Макар,че си заслужаваше да блесне в цялата си прелест,без добавките.Щом е толкоз прекрасна.

# 1 196
Хмм, защо ми се струва, че ББ е нарочил Теодора? Едни и същи излагащи разговори се пускат по 10 пъти (да не би някой да е пропуснал да ги види), вътре всички си говорят зад гърбовете, но само нея я издават публично и наказват, унижаващи анкети, т.н.🤔 Разбрахме накъде биеш, ББ: Теодора-лоша, няма нужда да продължваш са удряш тоз умрял кон. Малко започна да ми изглежда грозна ситуация, накрая ще я накарат сама да си излезе май. Аз поне бих, ако ми се скрои такъв номер.

# 1 197
  • Варна
Най накрая Виктор взе самостоятелно решение!
И май започва да се сеща, че играта му е по важна от някаква беба

# 1 198
Какъв номер?! Бих Брадър рови там, където има интрига. Би го направил с всеки. Преди години същата задача беше дал на Джулиана Гани, която рева, но си свали екстеншъните.

# 1 199
Ако Захажаева беше тук да и е свалила тая пирга вече.

Общи условия

Активация на акаунт