BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 820
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 335
Ми то досега, нивгаж не е почвало в 22.00 😂😂😂

# 1 336
Аз съм в потрес от двойния стандарт на съквартирантите. За това, че Ванеса е яла баничка на масата пред тях имаше коментари и страшни заключения каква била несъобразителна и че не е отборен играч, а сега затова, че ще се "подмиват на котлона" - култов израз между другото нула реакция. Толкова ли ги е страх от дуото Беба и Ревльо не знам, но забелязах, че още като обявиха мярката, Виктор започна да крещи в пространството - тоест срещу всички как Беба не била пушила, за да имали хората риба. Ми добре, а сега заради парцалите и боите на Беба всички ще ходят некъпани, понеже не виждам как през зимата може някой да се къпе със студена вода, особено дългите коси на жените например.

# 1 337
Язък, че Виктор не отказа да си обръсне брадата, че да си тръгнат двамата под ръчичка. Той нали казваше, че е съпричастен с нея, че не искал да седи без нея, обаче като чу за номинация и веднага обърна палачинката…

# 1 338
Смятам, че в понеделник мутресата Тодорка ще си излезе. Ще ги чака тя ББ да ѝ решават съдбата пък както разбра тази вечер и навън не е любимка така че е въпрос на чест и достойнство да си стегне багажа. Ще видите. Нейната арогантност, която се опитва да  замаскира зад принципи и сила на характера не ѝ позволява да склони глава изобщо за нещо.

# 1 339
Дано, понеже неприятна за гледане, за слушане и за всичко. Страшно неприятна е, дано си тръгне в понеделник.

# 1 340
Не изключвам вариант и сама да си отиде, защото хем разбра, че навън не я харесват особено, хем се притеснява какво се случва между нея и Велин. От друга страна, сама каза, че искала да остане, за да се докаже (разбирай да остане след като Ванеса излезе)..

# 1 341
Най-сетне се усетиха, че сезонът е успешен и четири дни в седмицата не са достатъчни.. Чакам драмата в понеделник 😁

# 1 342
  • София
По принцип тая пародия не я гледам, днес я пуснах за сефте.

Гледам и се чудя, и стигам до извода защо страната ни е на тоя хал... Защото в населението ни преобладават Беби и Викторовци. Отишла там, съгласила се уж с правилата, колкото да влезе, след това ги нарушава и накрая обяснява как няма да си даде гримовете и да си махне чергите над очите. Че тя по-хубава няма никога да стане. Колко е зле да си прост... И както винаги, страдат само хората около ей такива простакеси като Беба. Откъде го вади това самочувствие? Какво е постигнала в живота си? А, да, повечко мъже.

Едновременно се ядосвам на такива същества и ми става тъжно колко нямат реална преценка.

"Ни мой мъ съборити" каза плачко, защото си махна брадата. Това е брада, по д*волите, ще порасне, голяма драма, голямо чудо...

# 1 343
# 1 344
Той барем е смешен и забавен в тъпотата си:
Скрит текст:
Tashacite mi kato gi izbrusna
//
Никакви Викторовци и Беби не ви преобладават. Аз нямам общо с такива среди и хора. Но не ми пречи да ги намирам за смешни. Е, нелепи са и тъпи.
Но и псевдо праведните грам не ме печелят. Защо ли?!

# 1 345
Нека си лекува болката вече у тях.
Много досаден самовлюбен типаж. И дърдорко.

# 1 346
  • София
Чуеци, Тодорка се вижда на финал, щото другите не са й на нивото, нито на визията, нито на акъла 🤣 Къде е тя, къде са те, пък къде сме ние... Топа на топа е тя, ний нищу ни разиаме...

# 1 347
Мегз беше изключителен коментатор тази вечер- адекватен, логичен, детайлен, аргументиран, последователен...
Напълно подкрепям мнението и, че Марио е многопластов образ. Не може да е само добър или само лош. Бих казала, че е драматичен образ с вътрешни противоречия. Издигнал се е над материалното, над дребнавото, над житейската суета, над гордостта, има свой вътрешен свят. Като че ли не е от нашето време. Прилича на героите от дебелите романи. Руските класици. Друга емоционалност, други мисли. И склонността да се самобичува.
Допускам, че духовното училище е оказало влияние.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 23:58 от DNT177

# 1 348
  • София
"Ни мой мъ съборити" казва ревльото, който си обръсна брадата. Че нали ще порасне, бе, голяма саможертва, голямо чудо.

# 1 349

Виторио на 19 👌

Общи условия

Активация на акаунт