BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 801
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Мегз беше брилянтна тази вечер.

Относно извънредния епизод в понеделник: подозирам, че или са прикоткали някак Велин да влезе, или Теодора е заявила днес в изповедалнята, че желае да прекрати участието си. Това са „по-сеирджийските” ми хипотези… иначе, спешни номинации.
И аз мисля, че ТедА единствената е поискала да си ходи. Нали обясняваше нещо за 24 часа. Вероятно може да напускат след 24 часа “предизвестие”.
А Велин не ми се вярва да влезне.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 01:35 от tzvety26

# 1 366
  • София
Кой ли ще бъде първият, който ще протестира срещу ветото за топлата вода, кой ли ще надигне глас срещу тройната коалиция В+Т+Паци.?? Кой ще се опълчи, с риск да бъде сразен и препсуван от "каймакът на къщата"? Thinking

# 1 367
Е,... Видя се каква е простакеса Теодора Simple Smile По-важното е, че и тя разбра, че навън я недолюбват... Направо се спуска от яд.

Относно изказването по адрес на Атижа.... Много ми е забавно, че го видяха в къщата. Аз като чуя някой да говори така за друг, първата ми мисъл е, какво ли говори за мен. Не може да не се замислят каква е лицемерка всъщност...

Извънредно в понеделник аз също мисля, че Теодора няма да издържи и ще гледаме как напуска къщата, докато бълва жлъч и порция бисери за мемета.

Само не разбрах защо не е номиниран Виктор, след отказа на Теодора да се съобразява, нали това беше заплахата на ББ, че ако някой не си приеме наказанието и двамата са служебно номинирани? Защо на лепката му се размина?

Нейсе... Новата тема като правите, може анкета да се пусне колко искат Теодора вън от къщата, да видим как са настроенията Wink

# 1 368
  • Ню Йорк
Направо ме боли да слушам и гледам Тодорка и Ревльо. Тъпи,  ограничени, елементарен изказ, мъка ми е да им следя мисълта (ако изобщо можем да говорим за такава). Ревльото е пълен чехльо, не смее въздух да си поеме без разрешението на "богинята".  Тодорка пък е толкова самонадеяна милата, че чак да ти дожалее за нея. Дано ги изгонят и двамата по-скоро.

Някой питаше за Атижа и произхода и. Тя е родена и израстла тук (САЩ). Родителите и са български мохамедани и баща и има собствен бизнес тук от много години. Той е този, който плаща за всичките и "подобрения". Иначе момичето е наистина много добродушно и добре възпитано, вероятно защото е израстнала тук и то в мюсюлманско семейство. Честно казано не мисля, че Петър я целуна само заради мисята, мисля че си я харесва.

Не разбрах от къде тръгна слуха, че Ивонне била мъж? Днес като гледах Божанка каква челюст е направила, ми тя е 100 пъти по-мъжествена от Ивонне.

Чикагския селяндур се показа в целия си "блясък". Дано го изхвърлят час по-скоро.

# 1 369
  • SF
Теодора е умна, накипрена, знае как да говори, поведението й е за пример. Топ!
Но когато каже някоя решителна глупост от нейните, започва да си чисти зъбите с език и цялата категоричност заприличва на сиганска непочистена работа. Точка!

(Много се притеснявам с тези  "Топа на топа", "Разбираш ли" и "Това е!!! Точка!!!" да не стане от играчка плачка и от много лигавщини в темата, да ми влязат в речника. Трябва много да се пазим, защотгото заприличваме на тези, на които се смеем.
Но да си сложа точката и на това притеснение: Точка от мен! Разбрахте ли???)

Иначе не ми се струва, че Теодора е само уонаби мутреса. Изпуснала е времената с 30 години да бъде истинска такава.

# 1 370
Марио ги псува на поразия, показва им неприлични знаци и интимните си части, пък после чете молитви?!?!...ОКР си го има, Пепеляши на къщата е..
Да.Марио го заподозрях за ОКР много отдавна.Това с маниакалното чистене е само повърхността.Хич не се живее лесно с това психично разтройство.И някой неразбиращ  сега да не си помисли ,че тези хора са малоумни,напротив обикновенно  засяга  такива с голям умствен капацитет.Не е живото застрашаващо,но много влияе  на качеството на живота и на  близките,  с които живее човека.Той затова страни от другите.За съжаление лъсна колко са / сме нетолерантни  към един различен човек.Дъртият дебил Пацулин е най показателен.Да мачкаш различният е много по лесно от това да си размърдаш мозъка ,за да разбереш човека,да разговаряш и да помогнеш ,ако е възможно,ако не поне да не пречиш.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 09:11 от HHelena

# 1 371
Всеки епизод ли Викчо ,ще го боли к@ра?! Или там както го нарича,кога най-после ще бъде в цветущо здравословно състояние Nerd

# 1 372
Айде, сега всички на котлона, да се подмиват! 😂

# 1 373
  • София
Всеки епизод ли Викчо ,ще го боли к@ра?! Или там както го нарича,кога най-после ще бъде в цветущо здравословно състояние Nerd
Горкото момче! Чак се притесних от толкова много болежки! 🤣

# 1 374
Не го мислете след като се нареве и му олеква. 😁 Честно  чуеци, не съм виждала досега такъв ревлив мъж.

# 1 375
Критикувахме Брадъра за кастинга, а какво се оказа- подбрани са противоречиви образи, сложни, колоритни. Зад скандалите стоят характери, опити за налагане на характери, надмощие, първични инстинкти, вътрешни драми, житейска обремененост, лутане, търсене на място в сложна среда, зад което се крие и търсене на място в реалния живот, влияние на хора отвън, с които някои участници са обвързани по някакъв начин.
Ванеса също е сложен образ, противоречив. Очаквам и Радо да се разгърне. Но е по- балансиран и овладян. Не съм сигурна дали ще се покаже, дали ще допусне зрителите до себе си.

# 1 376
След снощния епизод вече съм убедена, че Виктор и Теодора са се намерили в тоя живот и няма по-подходящи партньори в двойка.
Никой ни мож ги бутна като съюз, те изповядват едни и същи идеали и ценностна система, критерии за външна и вътрешна красота.
Убедени са и в превъзходството на човека до себе над всички останали. Толкова добро съчетание на организми не бях виждала скоро.
Даже и да имат разногласия, Теодора ще смотае до две Виктор, той ще ѝ опонира изпод масата, че го боли фарът, и  след като се потуши гневът на Торанага сан, пак се възцарява балансът на взаимно обожание.
Никой не е бил по-излишен във връзка от Велин.

# 1 377
И аз мисля, че Беба (ще) изяви желание да си тръгне. Видя, че зрителите я недолюбват, гаджето не й писа, сега и Брадъра се заяде с нея, скоро и съквартирантите ще я намразят... бясна е. Определено имаше нужда от reality check, но тя е от хората, които в собствените си очи винаги са прави и да пробие нещо под бронята й е почти невъзможно.

ББ лансира Ланеца - на няколко пъти използва негови твърдения, за да обрисува нечий характер или поведение. Което ме дразни и съм убедена, че му подари имунитет.

Жалко, че Петър си излезе, но може би е по-добре.

И на мен ми допадна Мегз като коментатор. Но аз си я харесвам още от ББ, където мъкнеше едни кофи в костюм на катерица Simple Smile Бях си помислила тогава, че в това крехко телце се крие огромен и несломим дух.

# 1 378
Ревящия бик и Чернокраката гЪзела, оставиха племето да се пречисти духовно с ледена вода.
Дъртия Куц петел,(шамана на племето) с най голямо смирение и преклонение прие
волята на неотразимата жена на вожда.

# 1 379
На Теодора работата стана като в приказката "Огледалце, огледалце, я, кажи, коя е най красива на света?".

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 10:20 от DNT177

Общи условия

Активация на акаунт