BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 789
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 395
На финал ги виждам нещата така – Марио и Ивонне.

# 1 396
Не му вярвам аз на Петър, че е влюбен.

# 1 397
  • София
Не го мислете след като се нареве и му олеква. 😁 Честно  чуеци, не съм виждала досега такъв ревлив мъж.

И като счупи веждите и гледа ревливо, и със жалостив глас се моли на Беба да го направи... ужас.

Дано Атижа се осъзнае навън, толкова да не си подхождат с Петър. Ужасно мекотело ми е той.

Нито един участник вътре не ми допада истински. Липсват ми образи с наистина добри и достойни качества. Тези, които не са крайно неприятни, като влюбените и Пацо, са ми някакви безлични. Даже Радо, който е симпатяга, умерен, в някакви напрегнати моменти и скандали се скатава, не показва позиция и "мъжкарство" (каквото и да означава това последното, че там вътре има странни за мен разбирания да си мъжкар...). Един не е защитил Марио, например, от постоянното нападане от индивиди като Пламен.

# 1 398
Чудя се дали Виктор е до крайност праволинеен и ще продължи да е безпрекословно прикачен към Теодора. Представите му за красотата, интелигентността, ума и и пр., снощи бяха разклатени. Като чу за служебна номинация, веднага се подчини. Той не е забравил, че е там за победа. Дали няма да се пречупи?!

От поведението на Виктор изглеждаше, че той се почувства виновен и гузен пред Атижа за казаното от него. Нямаше друг полезен ход от този да твърди, че това е извадено от контекста с цел интрига. Реши да понесе наказанието, защото му светна лампата, че при едни номинации може и да си замине той или Теодора. А може да се е досетил, че санкциите обикновено са за всички, което означава, че и другите ще търпят заради тях двамата.
Но след като видя, че Теодора няма да предаде всичко, което ББ иска, а той вече се беше обръснал, веднага започна да тръби, че ББ се гаври с него, от 15г. е с брада и нарочно вадят част от цял разговор.

# 1 399
Като си балък му каза тя, бръсни се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 400
  • София
Пилинцата от Монако вече имат конкуренция - друга двойка патки, делящи си една мозъчна клетка - Беба & Чехльо.

# 1 401
Анкетата във ФБ -Кой искате да спечели ? До тук моето мнение,че онова същество с герданчетата е най-предпочитан се оправдава.

# 1 402
Чудя се или по-скоро се надявам Атижа най-сетне, след това което чу за себе си от двете амеби, да покаже характер и да докаже, че добродушието не трябва да се бърка със слабохарактерност. В цялата лудница снощи нейният образ остана на заден план и не се разбра до каква степен чутото я жегна и нарани или пък ядоса. Много ще ме разочарова ако се направи на разсеяна в името на мира с тях, защото както тръгнаха нещата едва ли не трябва да се чувства виновна, че Вика и Теодор са в такова положение заради нея и са по-големи жертви от нея. Типично за агресивни манипулатори, които когато се почувстват изобличени и притиснати, обвиняват жертвата за лошото им отношение или че не са разбрани правилно. Ако не бяха в ББ щяха да я изкарат луда и глупава, че не е разбрала думите им правилно и че всъщност трябва да им е благодарна за тази градивна критика

Тя по скоро ще се отдръпне от тях. Няма да влезе в открита конфронтация. Лошото за нея е че Петър си тръгна. Няма да влезе в открита конфронтация защото няма как да е спечели. А и няма нужда, тя наистина е неконфликтна, не се замесва в скандали, което те си мислят че е безлично поведение, което не се харесва на публиката, понеже не прави шоу, и ако е номинират по пътя на мачкането си към победата няма да разсърдят зрителите. Това беше в периода в който се самонавиваха как са топа на топа, и фаворити за победата, преди Теодора да се сблъска със зрителското неодобрение и това на съквартирантите в анкетата срещу Ванеса. Атижа няма смисъл да се замесва в конфликт защото и без това е номинирана Теодора, и има вероятност да си тръгне. По скоро тяхното приятелство ще приключи без скандали освен ако Теодора не я спечели отново с някакви обяснения и извинения. Атижа е реактивна личност, не е проактивна, и лесно поддаваща се на чужди влияния и лесно прощаваща.

# 1 403
Аз също не бих се обяснявала и влизала в конфликти с врякащи индивиди като двете пилинца и пацундера. Предпочитам да игнорирам.

# 1 404
Въпросът е дали ще й стигне куражът за игнор или наистина ще излезе слаб характер като излъже и себе си, че всичко е точно и няма проблем пак да са си близки.. Това е важен момент, поне за мен, в който ще покаже силен неконфликтен човек ли е или просто мекушава и страхлива

# 1 405
Тя по скоро ще се отдръпне от тях. Няма да влезе в открита конфронтация. Лошото за нея е че Петър си тръгна. Няма да влезе в открита конфронтация защото няма как да е спечели. А и няма нужда, тя наистина е неконфликтна, не се замесва в скандали, което те си мислят че е безлично поведение, което не се харесва на публиката, понеже не прави шоу, и ако е номинират по пътя на мачкането си към победата няма да разсърдят зрителите. Това беше в периода в който се самонавиваха как са топа на топа, и фаворити за победата, преди Теодора да се сблъска със зрителското неодобрение и това на съквартирантите в анкетата срещу Ванеса. Атижа няма смисъл да се замесва в конфликт защото и без това е номинирана Теодора, и има вероятност да си тръгне. По скоро тяхното приятелство ще приключи без скандали освен ако Теодора не я спечели отново с някакви обяснения и извинения. Атижа е реактивна личност, не е проактивна, и лесно поддаваща се на чужди влияния и лесно прощаваща.
Съгласна съм. Плюс това Атижа няма да извлече никакви дивиденти от това да се скара с тях. Просто ще отнесе още един куп клетви от дуо Злобил. Всъщност да си замълчи за мен показва характер и уравновесеност. Много е трудно в такава среда да се контролираш и да не избухнеш.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 12:51 от Lilly_85

# 1 406
Според мен теорията, че Теодора ще излезе по собствено желание е почти невъзможно да се окаже вярна. Нали осъзнавате, че преди да влязат всички са подписали договори и при неспазването им ще трябва да платят стабилни неустойки. Като гледам визията и гардероба на Бебата не ми изглежда като човек, който безпроблемно би си платил неустойката само и само да не си престъпи “принципите”.

# 1 407
Аз пак не разбрах за какви “принципи” става въпрос. Наруши правилата, с които се е съгласила и се е подписвала да спазва. Принципът ѝ е да… Не спазва правилата? Да хейти?

# 1 408
Атижа не е близка с Теодора в Къщата, а с Виктор също не е от известно време, така че накъде повече да се отдръпне.

# 1 409
Биг Брадър определено си ги е “нарочил”. Съсредоточени са върху тях, за да изполват максимално линията Беба-Виктор. Кога ще дойде времето и на останалите? Иска ми се да видя по нещо и от другите. Веселка и Радо едва се вясват на някой кадър. Атижа след Петър сигурно ще подпира дивана… да им дават по едни столици, да се забавляваме и ние, като едно време със Златка😀

Общи условия

Активация на акаунт