BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 750
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Някой може ли да даде линк към запис на лайфа днес? Никъде не го намирам.
Заповядай.

Много благодаря! 🥰

# 1 486
И аз благодаря за връзката към лайфа днес. Ще го гледам.

Не вярвам, че Велин ще влезе в Къщата.

# 1 487
Тия защо стоят в къщата със шуби и балтони. Сигурно не им пускат отопление за икономия.
Падам от смях с Витю, как са го пременили ...с тия панталони и походка е кат някой пунгаш.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:01 от Ая

# 1 488
  • София
Тя мис свят без грим и това киче на главата, е в пъти по-хубава!
Обаче сега се вижда драстичната разлика между Ванеса и нея-едната кротко и спокойно си говори с всички, абсолютно социализирана е и има доста по-адекватно държание като цяло. Другата сер огън и жупел от пода. Ще ги оправи, ще ги нагласи всички и т.н. Злобата й изби по лицето.
И продължава да смята, че е неразбрана и че тя е топа на топа, а просто другите не стават. И че е абсолютно права. Hushed
Дребна душица. И тя и лакея!

# 1 489
Само в приложението ли има гласуване за оставане? Имам регистрация в Нова, но гледам от браузър. И там няма секция с гласуване.

# 1 490
Теодора , как си мърда устата , след всяко изречение (като шаран , пред протеиново топче)... Това , е заучено положение - както казват футболните коментатори !

# 1 491
Защо няма подкаст с Петър при голямата сестра?

# 1 492
Защо няма подкаст с Петър при голямата сестра?
Сигурно пак ще го връщат и затова Trollface

# 1 493
Не мога да си причиня повече от неприятния тембър на Петър, така че няма да гледам подкаста с него ако / като излезе. Но ако някой от вас смята да се жертва, ще помоля за кратък преразказ.

# 1 494
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тия защо стоят в къщата със шуби и балтони. Сигурно не им пускат отопление за икономия.

Защото освен топла вода, вече няма и парно, мебели и посуда.

В понеделник няма извънреден епизод, а влиза в сила новата програмна схема - дейли епизодите ще са от понеделник до петък, прякото включване ще е в неделя.

# 1 495
Малкото кученце , 'дет не се бръснало от 15 години (поне)... Малки куче , ти на колко беше ?!?

# 1 496
  • София
Някъде от фейса

# 1 497
Сторито на Анджела в инста

# 1 498
Анджела много драматизира. Не е направил нищо чак толкова лошо на Атижа, дори за мисията с целувката каза, че му е любима. Това не променя факта, че е един дразнещ дървен философ, но не е чааак такъв изверг, какъвто го описва.

# 1 499
А, тя Анджела пак придърпва към себе си.
Първо, не е нейна работа какво се случва между Петю и Атидже. Личните им неща, особен зад ефир, са си тяхна работа.
Второ – що за назидателен тон - знам, какво си говорил за мен. И това се пише публично.
Махленски истории.

Общи условия

Активация на акаунт