BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 080
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 375
Пешо си е нагаждач и алчен. За това няма как да има извинение. Просто е такъв. Спокойно би могъл и да откаже мисията, предполагам, ако е считал, че е в разрез със морала му. А неговият морал е - разигравайте ме като марионетка за една кола.

# 376
  • София
Аз не разбрах кой е седемнайска, според Ивоннето? Че мира не ми дава тази информация.

# 377
Аз не разбрах кой е седемнайска, според Ивоннето? Че мира не ми дава тази информация.

Велин? Или тя не говореше за годините..

# 378
  • Враца

Май Петър

# 379
Хахаха определено не говореше за години, а за сантиметри.

# 380
Дъно беше това от Ивонне вчера.

# 381
И аз така. Ивонето, че не я слуша главата е ясно, че не харесва Пешо също е ясно...затова ги наговори тези неща на Атижа. Свикнала е на по-разкрепостено поведение и отваря теми, които тук са табу. Ние сме консерви, тя пък е по-отворена към подобна тематика и оттам идва неприятното ни впечатление.

Ланеца снощи се беше залепил за Атижа, държеше й ръката и я целуваше в опит да я успокои, когато се разбра за мисията на Енигмата. Ако, се притесняваше от жена си, щеше да й съчувства по друг по-обран начин.
Да, разбирам, че е шега. И се смятам за доста либерален човек, нося на майтапи (дори сексуални), но въпреки това за мен не е нормално да се сграбчват полови органи. Ако мъж беше обарал така жена, сега щеше да е изгонен от къщата. Така де, разбра какво имам предвид. 😁 А Ланеца си е лицемер, няма спор, но каза “не” още в началото… После още един път като Ивонне го номинира и той избухна… Всъщност не е нужно дори да се обяснява защо не иска. Въпросът е, че желанието му не беше уважено. Надявам се Ивонне да компенсира това поведение с нещо готино и забавно в епизода довечера. 😁

# 382
Тя с Петър започна, че бил 15 ( и да не се надала Надка за нещо уау нали, че на нея и без тва малко ѝ трябва), Виктур 16, а за Героги възлагаше надежди за повече.

# 383
  • София

Май Петър

Петър е 15ка. Виктор май каза, че е 17ка. Радо доколкото разбрах е с най-голям(18ка) , а Гого с най-красив 💀

# 384
Цитат
Да обобщим:
Радо печели класацията,
Гого: 18 прав с вени и фимоза,
Виктория: 17 крив и тънък,
Петър: 15-16 с "освободени камбани

# 385
  • Враца
Искам , довечера да бъдат събути, да видим отговаря ли на истината.

# 386
Хахах, аз като ви казвам, че тя си ги обижда тънко-тънко, а те си мислят, че дъждец вали. Laughing
А Атиджето точно като крава на празна ясла гледаше, белейки моркови с 15-сантиметровите си нокти.

# 387
Иии, стига сте й казвали на тази "Бебка", чуеци, защото само моето куче може да носи такъв прякор! Иначе е Джули, на мама бебата. Rolling Eyes
Ааааа – не – Джулита и Теодори много, Беба е една и тя е в къщата на Биг Брадър и нея я иска половин България – не само чуеците, но и животните, и птичките и растенията. Когато Беба минава – розите се покланят, теменужките разцъфват, а слънчогледа се обръща към Беба – не към слънцето, щото тя е тооолкова умна, тооолкова интИлигентна, машина чуек, направо са потрисЪм. Sweat Smile
О, и да не забравя – тя е и скромна, защото сутрин когато се погледне в огледалото не пита „Огледалце, огледалце коя е най-красива и умна на Земята?”, а пита „Огледалце, огледалце коя е най-красива и умна в България!

П.п. 1: сори но не можах да се въздържа Blush
П.п. 2: „ся някои ще почнат да злобеят – щото усещат конкуренцията” на Беба да лъха от екрана днес, а „утре” когато ТеоФродита излезе ни са знай, знай ли са, ама квот-такова Yum

# 388
Пешо си е нагаждач и алчен. За това няма как да има извинение. Просто е такъв. Спокойно би могъл и да откаже мисията, предполагам, ако е считал, че е в разрез със морала му. А неговият морал е - разигравайте ме като марионетка за една кола.
Моралът на всички в къщата е един и същ. Че и извън. Ако се разходиш по улиците предложиш на случайни минувачи да им купиш чисто нова кола, ако няколко седмици се правят на маймуни, номинират който им кажеш и провалят мисии. На бас, че 90% ще се съгласят.

# 389
Само не разбрах Виктор и Теодора, как ще мачкат, щото били машинки.
Тези нещо са объркали формата.
Снощи много се смях на Ланецът. Не стига, че Ивонче искаше да го обара, ами и му засра дрехите. Попита и дали ББ е накарал Енигмата да му каже Мангал.
Петър е жалка картинка, отиде му колата, отиде си и меракът на Ати.

Общи условия

Активация на акаунт