BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 897
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аууу, Виктор и Радо колко са сладки в едно легло 🤭
В "Игри на волята" всяка година ги дават така, в двойни легла.  Аспарух и Генчо културистите, в 1 легло като ги даваха беше велика гледка, хахахаха
..или миналогодишните агънца Laughing

Колко интелект струи от погледа му Joy
Прихванал е от интелигентната...

# 721
Скрит текст:
Малко му е скъсан анцуга…🫢

Вече не е просто Батка, а скъсана Батка, за по- кратко Скъсаняк.

# 722
А Радо защо номинира Ванеса?
Според мен, защото имаше намерение да я сваля, а тя предпочете приятелството на Гого, ревност. Официалната версия е храната 😏

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 00:24 от Catfish

# 723
Малкият Гого и Ванеса си се харесват обаче, а той дори се натъжи, когато я номинираха.

Те двамата са ми най-интересната и искрена двойка Grinning

# 724
  • София
А Радо защо номинира Ванеса?
Според мен, защото имаше намерение да я сваля, а тя предпочищетаще приятелството на Гого, ревност. Официалната версия е храната 😏

Не са ли и Ванеса и Радо обвързани навън? 😃

# 725
И на мен Гого и Ванеса са ми най-симпатични от заформилите се двойки. Според мен не са толкова глупави, затова не се хващат директно да се свалят, а в това има някакъв чар.

# 726
Тя и Амеба уж има гаджИ навън, на което много държи, но пред романтичното обръщение "чуек" сигурно се разтапя малко.

# 727
  • София
Гого си има красива приятелка италианка...пусках ги на снимка тук..
Ванеса също имала по-младо гадже, ама знае ли чуек...

# 728
  • София
Тя и Амеба уж има гаджИ навън, на което много държи, но пред романтичното обръщение "чуек" сигурно се разтапя малко.

Ванеса обаче беше тази, която се разкрещя на Георги и Виктор, когато казаха, че Петър е пробвал да я сваля. Доста се изнерви, не ми се мисли какво ще стане, когато види каква любовна история им спретнаха с Гого, когато той беше на номинации.

# 729
Скрит текст:

Ванеса обаче беше тази, която се разкрещя на Георги и Виктор, когато казаха, че Петър е пробвал да я сваля. Доста се изнерви, не ми се мисли какво ще стане, когато види каква любовна история им спретнаха с Гого, когато той беше на номинации.
Е, тя може и заради Гого да се е разкрещяла, а не заради този отвън Smirk

Иначе я разбирам, че изобщо не иска да бъде свързвана с Петър.

# 730
  • София
Човека, който управлява профила на Беба в инстаграм подкрепя Марио:

# 731
Гого си има красива приятелка италианка...пусках ги на снимка тук..
Ванеса също имала по-младо гадже, ама знае ли чуек...
Приятелката на Гого е много красива, да. Определено е една от най-чаровните жени, които някога съм виждала. Ванеса има приятен външен вид, но не може да се сравнява. И все пак физическите черти не са всичко, така че наистина не се знае.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 01:28 от Lilly_85

# 732
Просто единствените нормални се подкрепят и намериха общ език. Бих гласувала за Ванеса.

# 733
И аз не съм най-големият фен на Ванеса, но е представител на нормалността сред съквартирантите. Гого и Радо също, както може би и Веселка, въпреки изблиците ѝ в облеклото. Много се радвам дори, четейки коментарите във ФБ, че семейство Бебови не се толерират, имам надежда, че този тип мъже и жени няма да е все така харесван, а ще се ценят нормалните хора и взаимоотношения.
Само погледнете главните актьори от филма за Гунди и ги сравнете със двамата "най-интелигентни, чуек".

# 734
Гласувах за Ванеса, защото знам, че Марио със сигурност ще бъде спасен. Искам Петър да се маха.
Чак ме е срам да гледам Виктор колко е жалък.

Общи условия

Активация на акаунт